Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana okropnie

W moim mieście trzeba salę rezerwować 2,5 roku wcześniej!!! Paranoja

Polecane posty

W moim miescie i okolicach jest kilkanascie sal weselnych, przy czym ok 5 bardzo fajnych. Dowiedziałam sie że trzeba rezerwować sobie terminy już 2,5 roku wczesniej! A ja chcialam slub w przyszłym roku... Marzenie!

Gość a co to jest za miasto
zdradź nam tą tajemnicę :-D

Gość robi sie coraz ciekawiej
:D

Tomaszów Mazowiecki 70 tys mieszkancow

male sprostowanie - tak dlugo czeka się na te porządne i ładne sale W tych gorszych można szybciej. ale kto by chciał w norze jakiejs....

to znajdź coś w okolicy. Albo jak to taki interes. To ja kupiłabym coś i robiła super ekstra odjechaną salę:D(jakbym miała pieniądze)

Gość ulala24
ja tez tak mialam.ta sala, ktora mi sie podobala byla zajeta na 2 lata do przodu wiec postanowilismy ze weselicho bedzie w piatek :-) bo co to za roznica

Gość wystarczy wejśćNAczarną oliwke
w piatek:o jak masz jakieś babcie-ciotki, to pewnie nie przyjdą...a moze jakiś mniej chodliwy termin?październik, listopad, grudzień?styczeń...napewno ciś jest w tych terminach, nie wierzę;)

Gość ulala24
przyjda wszyscy zaproszeni.nie rozumiem dlaczego pokutuje ciagle wesele tylko w sobote.mieszkam poza granicami Polski i tutaj wesele w dni powszednie to normalka. kto powiedzial ze wesele moze byc tylko w sobote??? sa organizowane w ten dzien bo to raczej dzien wolny od pracy i wszystkim pasuje ale wcale nie jest powiedziane ze nie moze sie odbyc w jakis inny dzien.

no właśnie, ja np pracuje w piątek, mąż też, do 17, i nie mogłabym dotrzeć na wesele np o 16...pewnie najwcześniej na 20, a to troche późno...to dlatego robi sie wesela w sobote, żeby każdy mógł przyjść, a na drugi dzień odpocząć

Gość lody mięczakowe
moja koleżanka zrobiła wesele w czwartek no i polowa zaproszonych musiała odmówić

Moim zdaniem skoro tyle osób odmówiło, to. Hehehehe dla mnie goście jak ktoś jest dla nich ważny to zrobią wszystko żeby być.

urlop okolicznościowy jest, owszem, ale na własny ślub:D a nie na cudzy:D

Owszem owszem, że na własny o tym myślałam:D Ale urlop dwa dni lub jeden dzień zawsze można wziąć jak dana osoba która bierze ślub jest bardzo ważna w naszym życiu

Nie wiem dlaczego mi się pomyślało, że ktoś miałby się spóżniź na własny ślub bo musi być w pracy :D