Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghmghjghjghjghj

jak wg was wygladam w tych spodniach??

Polecane posty

a dlaczego biale spodnie od razu kojarza sie z rozowa bluzka, blondyna i tipsami... szkoda ze zdjec nie widze

Gość asssa
mi sie podoba ,masz ładną figure

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ale to nie zmienia faktu, ze spodnie sa na ciebie za male !!!no i wlasnie ona nei jest zgrabna tylko chuuuda i w ogole zero kobiecosci :(

Gość hmmmmmmmmmmmmm
nie biale spodnie kojarza sie z tipsami tylko za male biale spodnie, ktore marszcza sie na tylko, a jeszcze gorzej sie marszcza jak osoba chodzi fuuuuu jakby mialy zaraz sie porwac na tylku :)

Gość lalalalaaaaa
spodnie sa bardzo ladne i wygladasz w nich bardzo ladnie :) nie sa za male wszystko OK

Gość A ja myślę że
niezbyt ciekawie te spodnie wygladaja na tobie. Masz cellulit, wiec w obcislych spodniach- kiepsko.

Gość nie do STRINÓW
ja nie twierdzę że te spodnie są złe, wyglądasz w nich ok. tzn wyglądałabyś gdyby ci się w dupsko nie wrzynały, co daje efekt "ona nie ma majtek pod spodem pwenie i dlatego tak się wrzynają" - więc wygląda to chamsko i wulgarnie właśnie nie musisz mieć tipsów, wystających stringów spod spodni czy różowych bluzek, wystarczy to. tu nie chodzi o goły brzuch czy tyłek, tylko o wyglad ogólny - wyglada to wstrętnie a spodenki nawet fajne. tylko szkoda ze nie biodrówki, tylko takie nosze

Gość ghmghjghjghjghj
buhahahahahhahaha nie mam cellulitu... sama chyba masz..,.. zreszta nawet gdybym miala to to sa jeansy grube i i tyak by nie bylo widac!!!! hehehe ale wy czasem potraficie byc wredni... mozecie pisac ze wygladam zle ale takie rzeczy pisac hahahahah

Gość lalalalaaaaa
przciez ta sa jeansy biale ale jeansy wiec moga byc dopasowane gdyby to byly lejace sie lniane spodnie to co innego a te sa w sam raz lepiej jakby jej na tylku wisialy????

Gość generalnie oki
tylko masz masakryczna szpara w kroku

Gość hmmmmmmmmmmmmm
no to po co dajesz swoje zdjecie do oceniania jezeli pozniej nie mozesz obejsc sie z krytyka???ja ci poprostu mowie jak jest spodnie sa ok do spodni nic nie mam, ale sa na ciebie zdecydowanie za male gdyz sie marszcza przy szwei na tylku, bo ci sie w ten tylek wrzynaja i nie wyglada to ani ladnie ani elegancko no przykro mi, ale taka jest moja opinia !!!!

Gość hmmmmmmmmmmmmm
to moze te spodnie za wysoko naciagasz i dlatego tak ci sie wrzynaja???troszke je moze opusc !!!

nie widze zdjec cholera. Gdzie ty je umiescilas, na wp?? jedni pisza ze chuda inni ze gruba, ciekawa jestem jak cholera ;)

Gość ghmghjghjghjghj
nie chodzi mi o krytyke... tylko o to ze ktos mi cellulit dopatrzyl... ktorego nie mam....

Gość ghmghjghjghjghj
tak na wp je umiescilam..... moze skopiuj link albo cos... nie wime czemu ich nie widzuisz

Gość nie do STRINÓW
ile masz lat? jak opuścisz trochę spodnie, żeby się nie wrzynały ale i nie wisiały, to wstaw zdjęcie. powiem czy dobrze leżą. na razie - z przodu świetnie, z tyłu - masakra

Gość doudou
Ładnie wyglądasz, ale gdzie usiądziesz w białych spodniach? Ledwo wyjdziesz z domu, to się uświnisz :o

juz widze :) co wy chcecie fajne spodnie, tez chce sobie kupic podobne. Tylko one sa naciagniete, musza byc w prostej lini tzn nie naciagaj tak na boczki to biodrowki niech beda na biodrach. sczupla jestes :)

Gość majka00000000000
kazdy jest jaki jest ladnie wygladasz tylko fakt zamale troche sa bo w pupe ci sie ostro wbijaja

Gość A ja myślęę
Masz lekki cellulit na udach, wiem, bo sama tak wyglądam, nie widzisz zaokrąglonych ud? To tylko moja uwaga! A ty od razu wściekasz się! Taka moja opinia. Moze akurat w tych spodniach tak krągło wyglądasz, nie wiem!

Gość nie do STRINÓW
ooooooooooo znacznie lepiej teraz wyglądają, gdy nie wrzynają się w tyłek, teraz wygladasz super!

Gość ghmghjghjghjghj
ale ja nie mowie ze jestem chuda... ja mam okragle ksztalty bo cala jestem okragla... akurat na tym zdjeciu wydaje mi sie szczuplo wyszlam hehehehe ale naprawde nie mam cellulitu....

Gość ghmghjghjghjghj
moim zdaniem teraz sttrasznie wygladaja bo mi boczki stercz aohydne... musze je zrzuucic jakos .... nosze zawsze ciemne bluzki wiec moze nie bedzie az tak widac ich... buuuu achh ta zima....

Gość nie do STRINÓW
oj chyba nie widziałaś wystających boczków :) boczki wystają przy biodrówkach, u ciebie to wygląda na 3 zdjęciu świetnie, apetycznie a nie jakieś tam boczki:) jeśłi ci przeszkadzają, to podobno hula hop dobrze je modeluje wierz mi, zresztą i facet jakiś przyznał mi rację wcześniej, lepiej wygladają takie miniboczki jak ty masz, niż wrzynające się w tyłek portki.. zdecydowanie

Gość zgadzam się z
nie do stringów...ładnie wyglądasz, boczków nie masz wcale duzych a hula hop zdecydowanie pomaga.Sama kręcę od trzech tyg bo mam ten problem tzn miałam ;).Kręcę godzinę dziennie

Gość jest ok ja mysle

Gość a ja lube
a ja lubie jak dziewczynie sie wcinaja spodnie w dupsko... jest sexy.... a zreszta malo osob chodzi bialych spodniach bo maja grube dupska.... i im wstyd a jak zobacza ladna dupcie to zazdroszcza... spojrzcie na wlasne dupy do lusterka .... mnie sie podoba...