Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aplikator napiecia fazowego

Jak myslicie czy Bog w ogole slucha modlitw ?

Polecane posty

Gość ja tam nie wierze
no popatrz a mnie sie to zawsze kojarzyło z leninem bo wiele razy cytowal to w swoich ksiazkach

Gość 2008 rozpierducha
jeden i drugi miał pochodzenie żydowskie, więc tak czy tak zostaje w rodzinie :-D

Marks wymyslil wiele bzdurnych rzeczy. Filozofem byl marnym, jeszcze marniejszym ekonomista, co pokazal w Kapital. Jesli chodzi o inny aspekt sprawy tworca \"opium dla ludu\" byl slaby nieszczesliwy, biedny. Gdyby nie jego przyjacie Engiels i jego wierna zona nigdy by te bzdury nie ujrzaly swiatla dziennego.

Gość no nie rozy
biełyje tak podważyć jedną wypowiedzią swiatopogląd ateistom :D:D

Real- ne jestem SJ jak napisałes:) I modlitwy wstawiennicze nic nie daja:) W Biblii pisze , ze nie ma innej drogi do Ojca tylko przez jego Syna Jezusa Chrystusa. I nie wymyslam sobie nic. To jest Pismo Swiete i słowa z niego. Maryja jest błogosławiona- to wiemy. Lecz jest tez tylko Jego Matka, Która wybrał sam Bóg. Miała za zadanie go wychowac i to wszystko. Tak samo nie pomoga modlitwy przez świetych. Oni nie zyja. Dobrzy siedza obok Boga. Ale to nie przez nich trzeba sie modlic. Serce i modlitwy maja być zwrócone bezposrednio do Jezusa Pana Naszego:) Tak samo jak nic nie daja modlitwy za zmarłych. Ono juz sa po drugiej stronie i beda sadzeni przez Boga -tak ja kazdy z nas. A ludzie sobie ołtarzyki robia i modla sie do zdjec- to nie tak działa. Pozdrawiam:)

Gość mnie on nic nie podwarył
bo dorosli ludzie maja ugruntowane poglady , zresztą pisał nie na temat co kogo obchodzi jakiś marks? zabrać niektórym ludziom wiare w boga to tak jak zabrac ostatnia nadzieje - dlatego nie popieram walki z tym \"zabobonem\" i raczej patrze na wierzacych z wyrozumialością :) , bez tego ich komfort zycie (psychiczny) mogłby sie znacznie zmniejszyć , nie zabierajmy im tego :) ps. choc przyznaje czasem nie wytrzymam i pisze cos co może sie \"wiarusom\" nie spodobać i zburzyc nieco ich wiare sczegolnie tym poczatkującym bo starych i tak nie zmienisz :P

Enamorada:D🌼 wszedzie Cie mozna spotkac. -❤️ dla Ciebie

Przeciez to prawda, troche wykombinowal od Fojerbacha(tyle lat nie pamietam pisowni, przepraszam) troche od satanistow, nie do wiary ale to prawda. Przyjaciel Engiels duzo pomogl, bo jak sam Marks powiedzial to za Kapital dostal tyle ze nie pokrylo kosztu papierosso ktore wypalil przy pisaniu Kapitalu.

A zreszta napisze tak- Mojej wiary nie zburzy nic i nikt:) A Was wszystkich i tak lubie chocbyscie nie wiem co pisali ❤️

bardzo dobrze aja33 sam Jezus powiedzial ze albo zimny albo goracy letni raczej nie wskazane. Czesto by uciec gwaru zycia czytam Psalmy, niektorych ucze sie na pamiec by moc zagluszyc niedobre mysli . Psalm 23 ciagle jest przy mnie, nawet teraz lezy na biurku napisany bym mial lepszy nastroj. Musze powiedziec jeszcze raz ze nie jestem dewotem a wprost przeciwnie.

Tak Real- pan jest Pasterzem moim......:) i to jest super. 25 ,27,31 i tak dalej:) Sa piekne❤️ Każdy psalm ma w sobie cos i kazdy potrafi przemówic:) Miłego dnia🌼

Gość gość
Bog caly czas nas slucha. Wysyla znaki tylko czasem nie potrafimy ich odczytac

Gość gość
A mnie Bóg nie wysłuchał jak prosilam Go zebym dostala 5 z kartkowki a dostalam pałe :(

Gość gość
Jak twoja prośba się spełni to się mówi że wysłuchał. Jak nie to się mówi że Bóg zawsze wysłuchuje ale nie tak jak chcemy itp. pierdoły. Szansa jest 50/50% czyli tak samo, jakby Bóg nie istniał. Chyba że ktoś ma wielką wiarę (głównie w swoje racje) wtedy zawsze jest wysłuchiwany nawet gdyby był najgorszym s********m. Tak to działa.

Gość gość
Gdyby Bóg chciał nam dawać znaki to byłyby one czytelne. Poza tym znam jednego co tak wszędzie widział znaki i trafił na oddział psychiatryczny, więc ostroznie z tymi znakami.

Gość gość
Słucha słucha! Ale my czasami chcemy niemożliwego. On wie co dla nas najlepsze więc powierz mu swoje życie po prostu a on resztę zrobi tak byś kiedyś mu dziękował! Chcesz być szczęśliwy, to tak właśnie zrób!

Gość gość
Po 1: nie słucha Po 2: przestań p*******ć o szczęściu Po 3: powierzyłem mu moje zycie i kompletnie mi je zniszczył, nigdy nie ufajcie żadnemu Bogu.