aganeska 0 Napisano Maj 8, 2007 moja kumpela miala faceta ...zaszla z nim w ciaze...pozniej okazalo sie ze jest ona w 2 miesiacu ciazy..zalamka bo facet ja zostawil i uciekl do hiszpani..a ona sama z rodzicami chata mala nawet kolyski by nie miala gdzie wstawic...wziela postinor i poronila...mowi,ze nie zaluje...bo teraz sama sobie wszystko pouklada,a dziecko by sie tylko meczylo...matka patrzyla na nia krzywo bo opinie by jej corka popsula..panienka z brzuchem...bez slubu.ojciec alkoholik...nie mogla donosic i urodzic i oddac do adopcji bo mowi ze mysli by ja zzarly a ona sama by zycia w tym miescie nie miala... co o tym sadzicie..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezeli chcesz cos sensownego Napisano Maj 8, 2007 napisac to najpierw sie doksztalc i sprawdz jak dziala postinor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a teraz Napisano Maj 8, 2007 a teraz że poroniła, to myśli ją nie zżerają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Maj 8, 2007 Postinor dziala 72 godziny po stosunku, wiec gratuluje pomyslow :O najpierw trzeba troche wiedziec zeby wymyslac takie historyjki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koc Napisano Maj 8, 2007 bedzie płakała po latach jak ma serce . Strasze że tak łatwo można zabić człowieka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaber_*_wśród zieleni traw 0 Napisano Maj 8, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 8, 2007 tak ciemniaki ;/ postinor to tzw. antykoncepcja \"po\" bierze sie go do 72 h po stosunku i nie jest to lek poronny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Maj 8, 2007 no i co, autorka nagle zniknela, glupio jej sie zrobilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aganeska 0 Napisano Maj 8, 2007 poronila....serio mowie wziela 2 tabletki.. to jest autentyczna historia....i powiem wam tyle jeszcze ze miala miec blizniaki!!!! to jest ogromna dawka hormonow...przeciez po tym zaczynasz krwawic jak swinia...obumiera ci komorka z plodem...nikt z was tak nie zrobil to nie wie...ale na serio nie klamie was bo po co..? do 7 tygodnia mozna usunac ciaze farmakologicznie i ona wlasnie cos takiego zrobila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acidofilna 0 Napisano Maj 8, 2007 aganeska... doczytaj, dopiero pozniej sie wypowiadaj. byc moze usunela ciaze farmakologicznie, ale to niemozliwe, zeby uzyla w tym celu postinoru, bo postinor podany po czasie dluzszym niz 72 godziny po stosunku podtrzymuje ciaze, zamiast jausuwac. byc moze usunela innymi tabletkami, ale na pewno nie postinorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 8, 2007 ja brałam postinor, łyso Ci? zero krwi, dobrze sie czułam, okres mi sie troche spoznił bo postinor przesunął mi owulacje zeby W OGOLE NIE DOSZŁO DO ZAPŁODNIENIA http://www.antykoncepcja.pl/index_pliki/postinor_duo.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahhaha Napisano Maj 8, 2007 i niby że wydaliła te dwa płody bliźniacze - tak jakby je wysikała co? daj spokój.. to lek przeciw zagnieżdzeniu się zapłodnionej komórki, nawet jeśli w ciągu tych 72godz doszło już do zagnieżdżenia komórki to postinor jej nie usunie - nie zbije zarodka, nie spowoduje jego poronienia, ile dziewczyn które zwięły postinor tak jak trzeba - w ciągu 72godz, zaszło w ciążę i urodziło zdrowe dziecko? sporo, poszukaj nawet na kafe nie ściemniaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Maj 8, 2007 ja rowniez bralam Postinor, co prawda pozniej doszlam do wniosku ze nie stalo sie nic takiego strasznego (nie byla to sytuacja w ktorej moglam na pewno zajsc w ciaze) ale to bylo dawno i nie wiedzialam co robic... Tak wiec autorka troche sie pomylila, byc moze kolezanka stosowala inne preparaty ale na pewno nie Postinor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1234 0 Napisano Maj 8, 2007 poprostu mi rece opadły!! takie brednie wypisywac!! postinor bierze sie po stosunku do 72 godzin!! i niejedną tabletkę!! Siedzę tutaj 1 dzień a naczytałam sie takich bredni ze gdybym tego nie wiedziała to dawno bym oszalała!! Gratuluje fantazji!! Ale lepiej bedzie jak gdzies indziej ją wykorzystasz!! chyba powinni dac tutaj moderatora!! najlepiej jakiegos lekarza który by takie brednie kasował!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aganeska 0 Napisano Maj 8, 2007 jeny to nie wiem ona mowi ze postinor .....a wy sie mnie czepiacie...to co sa takie tabletki na poronienie ciazy..?? wiec skad ona je miala?? ze sobie wziela i polknela i wydalila ten plod... 2 osoby ktore ja znaja wiedzialy o tym i kazda mowi dokladnie to samo ,wiec nie wiem o co chodzi..juz zdurnialam jak ona sobie poszla do tego lekarza i wziela tabletki na recepte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1234 0 Napisano Maj 8, 2007 lekarz na pewno by nie dał jej tych tabletek gdyby była w 2 miesiącu ciązy bo to i tak nie miałoby sensu!! najwyrazniej nabiła Cię w butelkę!! a Ty zamiast poczytac w necie piszesz takie brednie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1234 0 Napisano Maj 8, 2007 a moze zrobiła skrobankę i wymysliła niezła bajke aby nikt nie wiedział co zrobiła!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-aj Napisano Maj 8, 2007 moze nie byla w 2 miesiecznej ciazy,albo poprostu poronila i zrzuciala to na postinor(hmmm-nie wiem w sumie)albo sciemnia i tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 ej dziewczyna ma racje, sa takie tabletki ktore usuwaja ciaze do 7 tygodnia, wszak nie zwa sie postinorem, lecz obydwie maja nazwy na M i rzeczywiscie sa dwie, wiem, ze druga z nich to jakas prostaglandyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to za róznica jak Napisano Maj 8, 2007 usunęła czy pigułką czy mechanicznie? :o Z postinorem, bzdura, a płodów w drugim tygodni jesli poroniła to i tak nie zauważyła w tym wszystkim. Lekarze nie zawsze są w stanie dostrzec kilkutygodniowy zarodek w tym sluzie, krwi i złuszczonej błonie macicy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 metotreksat i mizoprostol sie zwa te tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to za róznica jak Napisano Maj 8, 2007 miesiącu oczywiscie, nie tygodniu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to za róznica jak Napisano Maj 8, 2007 metotreksat to jest lek onkologiczny A te leki to sobie na stronie woman on waves mozna sprawdzić :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 no ale tylko mowie, ze sa to leki wywolujace poronienie do 7 tygodnia ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 8, 2007 Na Boga..To są leki przepisywane na konkretne schorzenie i nie wierze, by jakikolwiek ginekolog przepisał je młodej dziewczynie. Konkretów o lekach nie będę przedstawiać bo nie będę przykładać ręki do cudzych pomysłów.Przepisanie leków zawierających wymienione przez Franię składniki - przez ginekologa - jest jednozaczne z posadzeniem za kratki. W życiunie uwierzę, by ginekolog jawnie podpisał się swoją specjalizacjią i nazwiskiem pod nazwą tego leku na recepcie.Mogło dojść do poronienia mimowolnego, co zbiegło się z wzięciem Postinoru - ale winowajcą nie był Postinor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to za róznica jak Napisano Maj 8, 2007 a ja tylko mówię, że nie metotreksat tylko Mifepriston, Mifegyn, Mifeprex i czyli Ru 486 i Mizoprostol. Nie metotreksat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eurekaaa Napisano Maj 8, 2007 "poronila....serio mowie wziela 2 tabletki.. to jest autentyczna historia....i powiem wam tyle jeszcze ze miala miec blizniaki!!!! to jest ogromna dawka hormonow...przeciez po tym zaczynasz krwawic jak swinia" Aganeska słuchaj ja zazyłam kiedys 2 postinory pod rzad, tzn była kilkugodzinna przerwa ( nie chce opisywac dlaczego itd., zreszat to nie wazne) i wcale nie krwawiłam jak swinia, okres dostałm troche wczesniej, wcale nie był jakis nadzwyczaj obfity i bolseny, własciwiue był bezbolseny. Potem przez pol roku, mialam nieregularny okres ( mialam @ co 2 tyg. ale nie byla obfita i bezbolesna). Teraz wszystko jest w normie. Chciałam tylko napisac, ze po tym nie krawi sie jak swinia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to za róznica jak Napisano Maj 8, 2007 a ja myślę, że to prowokacja po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 wiesz, przeczytalam o nich na woman on waves rzeczywiscie, no i tam sa one pod haslem, ze wywoluja poronienie, no ale jesli faktycznie sa to leki , ktore nie sa legalne, czy jak, no to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 8, 2007 To są składniki leków możliwych do kupienia legalnie w Polsce ale na konkretne schorzenie. Nielegalna jest wyłącznie aborcja (bez wzgędu na to w jaki sposób wykonana). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach