frania 0 Napisano Maj 8, 2007 yhym, czyli teoretycznie mozna je kupic i przerwac ciaze, jesli taki jest \"skutek uboczny\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to za róznica jak Napisano Maj 8, 2007 no Ru-486 raczej się nie kupi w aptece, bo chyba do niczego innego poza aborcja nie jest sosowana. ale nie znaczy, że lekarze tego nie miewają, czy, ze nie mozna tego kupić :o Ale i tak nie polega to na tym, ze się bierze pigułkę i hop, siup po ciąży. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 8, 2007 Możliwe jest przerwanie ciąży przy zastosowaniu innym niż wg wskazań ulotki. Nie dostanie tego leku żadna młoda osoba, gdyż to specyfiki przepisywane osobom starszym - na charakterystyczne dla Ich wieku - dolegliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1234 0 Napisano Maj 8, 2007 ARTHROTEC FORTE ale nie polecam zadnych ze srodków!! nalepszą metodą jest zabezpeczenie przed!! czyli tabletki!! a jesli już sie coś zdarzy to postinor zaraz po stosunku i to mozna dostac na receptę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 8, 2007 To miło, że podaaś małolatom nazwę, na pewno z niej nie skorzystają.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ad888888 0 Napisano Maj 8, 2007 a małolaty jak będą chciały to i tak sie dowiedzą wiec... ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acidofilna 0 Napisano Maj 8, 2007 poza tym, ze arthrotek forte niezbyt dobrze dziala w roli srodka poronnego. sprawdzone info, chociaz nie z autopsji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1234 0 Napisano Maj 8, 2007 płacisz masz!! i niewazne ile ma się lat!! pełno jest drobnych ogłoszeń!! trzeba znalesc tylko troche czasu i kasy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 ngLKa, a Ty pewnie jestes taka farmaceutka z powolania..zazdroszcze i podziwiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 8, 2007 Nie jestem farmaceutką, ale wiem jak działa ten lek i nie jestem za tym, by zdesperowanym dziwczynom podawać na tacy nazwę środka, który w wielu przypadkach powoduje uszkodzenia płodu lub śmiertelny krwotok.Uważam, że owszem, jak będą chciały to i tak się dowiedzą - np stąd. I z miejsc, gdzie ludzie mają podobne zdanie \"i tak się dowiedzą, to piszmy otwarcie, bo to nie nasze życie\" ale ehh.. coja tu będę, zaraz polecę do jednej albo do drugiej szufladki, więc już nic nie piszę.Po prostu uważam, że to nie w porządku, I tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalallala Napisano Maj 8, 2007 Jestem z zawodu ginekologiem i moge Ci gwarantowac, ze postinorem do poronienia nie da sie doprowadzic. Rownie dobrze mogla poronic sama z siebie - ile kobiet z silnego stresu poronilo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 zainteresowalam sie tematem, bo mnie samej sie spoznia okres juz jakis czas i sie dygam, co bedzie dalej, pierwsza rzecz, ktora przyszla mi do glowy, to takie wlasnie tabletki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 8, 2007 Franiu, szczerze odradzam. Nie tego tyu zabawy. Aborcja w PL jst zabroniona, więc o innych, bezpiczniejszych rozwiązaniach pisać nie będę ale z uczciwości, żebyś się nie naraziła na tragedię napiszę, że ryzyko uszkodzenia płodu (a nie usunięcia) jest zbyt wysokie. Ponadto nietrudno o porządny krwotok. Gra nie jest warta świeczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 8, 2007 lepiej frania nie pytaj o to tutaj bo Cie zaczną od ku.rew, dzi.wek i morderczyn wyzywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 hm..no dzieki:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 8, 2007 luknij do tematu o usuwaniu ciązy- bluzgi lecą na lewo i prawo wiec oszczędź sobie przeczytałam w innym topiku o tym ze zmywalas sperme z brzucha i mysle ze jednak nie jestes w ciazy, to moze byc np. stres... zrob ten test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aganeska 0 Napisano Maj 8, 2007 dzieki za odpowiedz...skoro to nie jest postinor to jestem teraz jeszcze bardziej ciekawa jak ona to zrobila....podobno sa takie tabletki ze bierzesz doustnie a druga dopochwowo.moze to sobie zaaplikowala.ale to podobno trudne do zdobycia...nie wiem zgluplam.....:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach