Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gula gula

Co znaczy drogie panie jak facet mówi ..

Polecane posty

Gość gula gula

..że was uwielbia. I nic poza tym.

Gość to znaczyże lubi i nic więcej

Gość gula gula
Czyli że raczej drogie panie należy przejsc nad tym do porzadku dziennego i nie podniecac sie. Czy tak..?

Gość Pani Justynaa
To znaczy, że uwielbia. Mężczyźni są dosłowni, :).

Gość właśnie tak...

Gość gula gula
acha. a jak facet kocha- to co mówi mianowicie...? :)

\"mój meżczyzna\" też mówi ze mnie bardzo lubi i nic mi na razie więcej nie chce powiedzieć, czy facetom potzreba az tyle czasu aby poczuć coś więcej, tymbardziej ze on ma już 30 lat i na początku za mną szalał.

do mnie mówi tak mój przyjaciel( ot taki rodzaj mlodszego brata) i to jest tylko przyjazn a to ze tak mowi to chyba fajna sprawa,wiem ze zawsze mogę a nim polegac i w sumie na swoj sposób tez go uwielbiam...

Gość gula gula
a czy "uwielbiam" nie jest przypadkiem silniejszym słowem od " kocham"- tak na chłopski rozum..?

Gość gula gula
czyli uwielbiam oznaczałoby tyle tylko co " lubie, akceptuję", czy tak..?

to jeszcze zalezy od sytuacji w jakiej to mówi ;) Mnie ostatnio kumpel uwielbial, jak wpadłam do niego z piwkiem, a on był na kacu ;) :D Nie trudno zgadnoąc, że miłosnych podtekstów w tym nie było, ewentualnie były skierowane w stronę piwka ;)

Gość do gula
tez tak mialam, szalał za mna i ciagle powatrzal, ze uwielbia

Gość gula gula
dewiantka: h ahahahahahahahha! świetne! ubawiłas mnie! czyli rozumiem ze osoba która mi to oznajmiła jest po prostu elokwentna, i już.

Gość gula gula
dewiantka: h ahahahahahahahha! świetne! ubawiłas mnie! czyli rozumiem ze osoba która mi to oznajmiła jest po prostu elokwentna, i już.

Gość wyświechtane słowo
" kocham Ciebie " - czy na takie słowo kobieta jeszcze reaguje ? mówiąc do kobiety " uwielbiam Ciebie " - to chcę podkreślić , że jesteś dla mnie kobieto najważniejsza i nie obrażaj się na mnie , kiedy mówię wprost , że ' mam ochotę Ciebie zjeść i schrupać w całości ' :) moje kochanie 🌻 dla Ciebie moja najmilejsza :)

Gość gula gula
no, to by sie raczej nie zgadzało gdyz poza tymi słowami oraz tym ze facet raczej stara sie nie tracic ze mną kontaktu- nie ma nic wiecej, a nawet wiem ze spotyka sie z innymi dziewczynami.

miłość moze pojawić sie później:) i zawsze nalezy mieć nadzieje:)

Gość gula gula
czyli podsumujmy- " uwielbiam cię" to takie wszystko i nic.

Gość gula gula
a my sie własnie przyjaźnimy i opowiadamy sobie niestworzone historie z naszego zycia, i zadne z nas nie stara sie na sile temu drugiemu przypodobać, i to jest fajne.

ja kiedys tez nie wierzyłam że przyjazn damsko męska istnieje a jednak...naprawde z facetem mozna sie tez dogadac,wyzalic,wyplakac nawet no i mozna chyba liczyc na większy obiektywizm niz ze strony kobiety-przyjaciólki

Wczoraj w sklepie widziałam taką scenkę: Wchodzi chłopak i prosi ekspedientkę (była jego koleżanką) o kawałek miękkiego papieru. Ona daje mu ręcznik papierowy, on wysmarkał nos, rzucił to w kąt na podłogę i powiedział do niej: jesteś wielka, uwielbiam Cię. Wyszedł. Co to oznacza?

Gość gula gula
Limonka, czemu spłaszczasz powazne sprawy..? odejdź w pokoju.

Skojarzyło mi się po prostu Twoje pytanie z wczorajszą scenką. Pohamować się nie mogłam przed napisaniem o tym. Dobra, już zmykam.

Gość wyświechtane słowo
Moim zdaniem, kobiety już nie chcą już słyszeć od facetów żadnych słów , nie wierzycie w słowa ' uwielbiam Ciebie ' lub ' kocham Ciebie ' , czy zgadłem ?

Gość gula gula
Limonka, myśłalam ze chcesz strywializowac problem... Zostań. Tamten facet to cham. Ten od moich słow to ciepły, porządny koles. Jest chyba róznica...?

trefny stańczyk Ty chyba też nie wniesiesz nic wzniosłego do tego tematu. Pójdźże gdzieś, jako i ja czynię.

ale przeciez nie ma się przyjacioł po to aby tylko wyplakiwac sie im na ramieniu oni po prostu sa czasem sama mysl że ma się gdzies tam przyjaciela,że można zadzwonic,pogadac,wypic razem kawe daje bardzo dużo a że jest to przyjazn damsko-męska to co znaczy że jest zła???

Gość wyświechtane słowo
trefny stańczyk Czy zawsze musisz zepsuć każdy temat do dyskusji ?