Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gula gula

Co znaczy drogie panie jak facet mówi ..

Polecane posty

no tak bo przyjaciólki (o ile jest to prawdziwa przyjazn) nie mozna zaciagnac do lozka typowy samiec

Gość gula gula
to jeszcze jeden tajemniczy cytat do interpretacji, uwaga: Przepraszam ze cie kocham. No Stańczyk, co to znaczy...?

Gość wyświechtane słowo
agawa1977 , musisz zrozumieć jedno , że ' trefny stańczyk ' jest kobietą ale gra tu faceta , lubi taką zabawę i dobrze się bawi.

Gość gula gula
Limonka, szczerze ci powiem ze mimo iz slowa byly na pewno w jakiejs tam mierze szczere to uznalam je trochę za naduzycie.... Chyba niepotrzebnie padły, w przyjaźni damsko- męskiej chyba takich słow sie nie ppowinno wypowiadac... w kazdym razie cos mi nie gra.

Gość Pani Justynaa
Uwielbiam Cię to i sama mówię, ale do przyjaciół. Czasem jest też tak, że mężczyzna boi się powiedzieć Kocham, bo wie, że to dla nas dużo znaczy. Więc musi być pewny swoich uczuć i uczuć partnerki, by się na to zdecydować. Jeśli ma jeszcze wątpliwości, mówi Uwielbiam Cię.

Justyna ma rację. Ale to jedno z wielu racji. Ja na przykład do swego ukochanego mówię: kotuniu, skarbie, kochanie, misiu itepe, nie odważyłabym się powiedzieć tak do nikogo więcej poza nim. A są tacy, co mówią tak wszystkim i wcale to dla nich nie oznacza tego samego, co dla mnie. Spytaj więc go, co dla niego oznaczało w danym momencie lub w ogóle to słowo. Wyjaśnij, co ono oznacza dla Ciebie i będziesz w domu :D

OK, zmykam. Radzę nie rozkładać jego słów na czynniki pierwsze. Czy uwielbiam, to kocham, czy po prostu fajna jesteś, sama się przekonasz z jego zachowania.