Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was

Dlaczego 95 kobiet bez faceta uwaza sie za gorsze?

Polecane posty

Gość pytam was

Az tak bardzo facet podnosi wasze poczucie wartosci? Zaraz bedziecie temu przeczyc ale chyba przyznacie, ze zazdrosc z lekka kluje jak widzicie zakochane kobiety na ulicy i wasze samopoczucie ciagle spada!

dlatego ze wiekszosc kobiet które mają facetów uważają sie za lepsze...proste

ja się nie uważam za gorszą ale co dwie głowy to nie jedna, prawda?? :classic_cool:

Gość samotny 23
z tego samego powodu co 95% facetów bez kobiety uwaza sie za gorszych

Gość wiem że to głupie
Ale czuję się gorsza. Właściwie to nie muszę nawet widywać par, wystarcza mi świadomość, że jestem gorsza, bo nie mam faceta. Głupota, bo człowiek powienien dobrze się ze soboą czuć, realizować się i takie tam. Być wartośćią samą w sobie.

Gość wiem że to głupie
Lubię feministki, ale kajzerka przesadza. Wydaje mi się że chcesz za wszelką cenę udowodnić jak Ci jest wspaniale samej. A tymczasem płaczesz wieczorami w poduszkę. Tyle

Gość połówka pomarańczki
kazjerka --> kiedyś pisałam dokładnie tak jak Ty. wtedy nie miałam faceta, nie wiedziałam co to miłość. tak naprawdę zazdrościsz tym wszystkim zakochanym choć się do tego nie przyznasz. kiedys tez zazdroscilam. teraz inni zazdroszcza mi :d mam super faceta i jesstem szczesliwa :)

Gość wiem że to głupie
Sory, to nie miało zabrzmieć jakby kobieta MUSIAŁA mieć faceta. Myślę, że każdy człowiek (kobieta też;)) potrzebuje bliskości, a w związku właśnie taka bliskość jest.

nie kochanie nie mam zadnych kompleksów ani nie trafilas w czuly punkt...zalosne jest to co piszesz...\"patrzcie ja jestem lepsza bo nie mam faceta a wy glupie idiotki zakochane na dodatek jestescie dla mnie zerem\"...a zalosna jestes Ty...cóz jak widac nie ja jedna mam takie zdanie...ale cóz...puszczaj sie na prawo i lewo moze sie lepiej po tym czujesz...

...facet bez kobiety, to jak ryba bez roweru! :P

Ja tez nie mam faceta i tak jak ------>jeb nie czuje sie z tego powodu ani lepsza ani gorsza;) Czuje sie normalnie:P

Gość ja też nie mam faceta
ale wydaje mi się że jest raczej na odwrót nie dlatego że go nie mam czyję się gorsza ale dlatego że mam bardzo niskie poczucie własnej wartości nie mam faceta bo prawda jest taka że faceci nie lubią takich kobiet jak ja.

kajzerka znów pudlo...faceta nie mam...ale w przeciwienstwie do ciebie potrafie sie cieszyc szczesciem innych...chyba strasznie nieszczesliwa jestes i rozgoryczona skoro masz takie odczucia...tylko ci współczuc...

Gość wiem że to głupie
Kajzerka szkoda mi Cię. Jesteś sfrustrowana swoją samotnością i atakujesz dziewczyny w związkach pisząc że nimi gardzisz. Uprzedzę Twoje pytanie: też jestem samotna ale do gardzenia szczęśliwymi mi daleko.

kajzerka----> czyli kazda dziewczyna w zwiazku nic nie robi tylko 24 na dobe mysli gdzie sie teraz podziewa jej pan i wladca?:D kazda normalna dziewczyna ma poza facetem tez swoje zycie i na pewno nie mysli obsesyjnie, gdzie on jest w kazdej sekundzie bez niej:O No chyba,ze mowisz o \"lachonach\", ktore nie moga przezyc bez \"misiaczka\" 1 sekundy. Chociaz to inna kategoria ludzi:P

ech zalosna jestes...wiekszosc nie ma miskow jak to okreslilas...dobra zal mojego czasu na kogos takiego... adio

Gość lowelas ukarany
Cześć , muszę stanąć w obronie 'kajzerka' , wiele jest takich kobiet z takim poziomem myślenia jak ' kajzerka ' i wiem jedno, że faceci się obawiają takich kobiet, kobieta taka jak ' kajzerka ' owszem nadaje się do łóżka na jeden raz ale z taką kobietą lepiej się nie wiązać na stałę , nawet nie wolno próbować się wiązać , kobieta ' kajzerka ' lubi się czuć wolna i nie ma ochoty na stały związek, nawet nie dopuszcza myśli o stałym związku z facetem i raczej nie zechce mieć rodziny , ' kajzerka ' woli wolny związek oparty na zabawie i balangowaniu , wielu facetów już się przejechało na takich kobietach jak ' kajzerka ' i zostali starymi kawalerami , dzięki takim kobietom jak ' kajzerka' :(

Ja jestem singlem a dziwi mnie Twoje oburzenie i Twoja pogarda dla dziewczyn w zwiazkach!!:O W ogole jaka cholera pogarda? Nie za mocno? ja pogardy nie czuje nawet do pijaka.

Gość wiem że to głupie
Oj, widzę że szkoda czasu na rozmowę z taką osobą...

jeb podpisuje sie pod tym co napisalas...poprostu niektórym ciężko zrozumiec ze mozna byc samemu i myslec inaczej...

Gość duperelki
w mojej glowie nie pojawila sie taka mysl...wiadomo ze kazdy stan ma swoje uroki i "mroki" ;). Pomysl na temat mnie zaskoczyl, nie wiedzialam ze mozna tak myslec

Gość sg
tak niestety jest... ja też się czuję gorsza mając 31 lat będac bez męża i dziecka, a wszystko przez presje otoczenia. Nawet od przyjaciółki usłyszałam że jestem starą panną nie mówiąc o tym że w pracy non stop jestem atakowana pytaniem kiedy wyjdę za mąż, i różne inne docinki w tym stylu. I nie ważne jakie te ich pseudo małżeństwa są, ale czują się lepsze bo mają facetów.

chyba nie wiesz co to szał kobieto...poprostu wkurza mnie twoje podejscie i tyle...głupota nie ma granic jak widac...

Zgadzam sie, niestety kobiety zbyt czesto uwazaja sie za wartosciowe, bo kogos maja. Ale tak to jest jak wszem i wobec wszyscy wkolo od dziecinstwa nam wmawiaja, ze facet to nagroda za dobre sprawowanie, ze na milosc trzeba sobie zasluzyc. Nie, na milosc nie trzeba sobie zasluzyc i nie otrzymuja jej ludzie lepsi. To raczej kwestia szczescia. Kajzerka - Twoje wywody to niestety przegiecie w druga strone, czujesz sie lepsza, bo jestes singlem. Bez sensu.

kajzerka cóz z ciemnotą dyskutowac nie bede...nie bede cie tez przekonywac ze nie mam nikogo bo to bez sensu...ty wiesz swoje i tak...tak czy inaczej zal mi ciebie...twojej zlosci i pogardy...mysle jak tu wiekszosc ze zal ci dupe sciska na widok zakochanych ale za nic sie do tego nie przyznasz bos taka wyniosla i tak dobrze ci samej...skoro tak dobrze ci samej to skad w tobie tyle zawisci, zlosci, wywyzszania sie i wlasnie pogardy??no skad??gdyby byloby ci naprawde dobrze samej poprostu bys to olala..mijalabys zakochanych bez mrugniecia okiem a nie myslala \"a to kolejna zakochana kretynka uwieszona na swoim facecie\"...nie uwazasz?? zegnam

Hmm kajzerko, chciałabym wiedzieć jak to będzie w przyszłości ... cale życie będziesz sama? I będzie Ci z tym naprawdę, ta 100% dobrze? Będziesz szczęśliwa kiedy wszystkie znajome i znajomi będą mieli rodziny, dzieci ... a co za tym idzie, nieco Ciebie \'odstawią\' na boczny tor? Chciałabym Cię zobaczyc za kilka, kilkanaście lat. jakoś nie wierzę, że będziesz miała identyczne przekonania i priorytety. W gruncie rzeczy każdy potrzebuje bliskiej osoby w postaci patrnera ... jeśli Ty tak nie czujesz, cóż, pozostaje Ci tylko współczuć, ogromnie współczuć. Biedna jesteś dziewczyno ...