Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia...

Czy istnieją kobiety-pedofilki?

Polecane posty

Gość Kicia...

To ciekawe zagadnienie. Zawsze jak mówią w telewizji, że skazali pedofila, to jest nim mężczyzna :D

Gość No faktycznie
nigdy o kobiecie - pedofilce nie slyszalam.

była kiedyś afera ale moim zdaniem to nie była pedofilka.Zrobiła to z uczniem.Miała jakoś 25 lat a on 16.On się wypucował kolegom i dziewuchę zamknęli

Gość childlover
ja jestem pedofilka

Gość childlover
no co, nie ma chetnych do dzieciecego trojkatu ?

Gość upupupupupupupup

Gość kabel
ja jestem mam 33lata, a facetów tylko poniżej 20, staruchów powyżej 20 lat nie biorę pod uwagę

Gość bo kobiety są normalne
:-PTylko faceci to zboczuchy:-O

Fakt że pedofilia dominuje tylko wśród mężczyzn. Ale weźcie pod uwagę że z kolei zoofilia jest domeną kobiet. Sam nie wiem co gorsze :(

Gość współżycie z osobą poniżej
15 roku życia to przestępstwo,16 latek już może się bzykać z 25 latką(to w sprawie tego ucznia i nauczycielki)

nie zgodzilbym sie z ostatnia wypowiedzia. Kobiety maja sprawniejsze organizacje feministyczne i bez obrazy maja dwa jezyki gorny i dolny jak mowi moja luba.

Kobiety to wariatki i napewno nie sa normalne :)

Gość taaaaaaaa a faceci to
niby są normalni:-PUstalmy jedno-WSZYSCY(bez względu na płeć)są wariatami;-)

Widziałem wczoraj w TV reportaż o chłopcu (14 lat), który był wykorzystywany seksualnie przez 48-letnią nauczycielkę tańca. Ale cóż się dziwić. Tancerze to preważnie homosie i nie \"obsługują\" swoich koleżanek więc im z czasem odwala.

Gość childlover
ja bym raczej wolala 7-13 lat, moze nawet od 5. mniej dojrzale moim zdaniem sa lepsze.

Gość Nadiya 26l
To jest chore co piszecie "ja bym wołała tak 7-13 moze od 5 ty jestes chora i idz sie lecz bo jeszcze kogos skrzywdzisz jakbys ruszyła mojego dzieciaka to bys juz nie myslała co bys wolała

Gość tak sobie mysle ze
kobiety po 30 mają duze potrzeby seksualne a taki 14-15 latek jest straszliwie napalony i może je zaspokajac bez przerwy. NIe wiem czy to naganne bo chyba wszyscą sa zadowoleni :)

Gość xxxyyyzzz
W prasie był niedawno artykuł na temat 70-letniej kobiety, którą skazano za wykorzystywanie seksualne wnuczka. Chłopiec miał około 10 lat.

Słyszałam, że zoofilia również jest domeną mężczyzn. Jak przychodzi co do czego i na jaw wychodzą wszelakie zboczenia, to potem się okazuje, że stoją za tym mężczyźni. Oczywiście bez obrazy, ja tylko mówię o czym czytam.

Gość 5555656
Zacznijmy więc od przestrzegania prawa... i równouprawnienia w wypadku wyroków sądowych :/ . O czym mówię? O tym, że 27-letnia Pamela Rogers-Turner nauczycielka W-F w jednej z amerykańskich szkół dostała jedynie 9 miesięcy więzienia za to, że przespała się ze swoim 13-sto letnim uczniem... O tym, że Debra LaFave 25-letnia nauczycielka angielskiego z Florydy dostanie jedynie trzy lata częściowego aresztu domowego [w dzień może swobodnie wychodzić, w nocy musi być w domu...]... O tym, że 42-letnia Beth Geisel nauczycielka katolickiego liceum dostała sześć miesięcy odsiadki za to, że przyłapano ją na sexie z 16-sto letnim uczniem [dodam że przyłapano ich na tym pod szkołą - w samochodzie nauczycielki]... O tym, że 43-letnia Pamela Moore dostała dozór kuratorski za sex z 13-sto letnim uczniem... O tym, ze 29-letnia Sarah Bench-Salorio dostała 6 lat za sex z 12-sto letnim i dwoma 13-sto letnimi uczniami... - w ostatnim przypadku dowiedziono że jeden ze stosunków był gwałtem na nieletnim :/ ... to powyzsze to cyctat z pewnej stronki , więcej tutaj ze zdjęciami tych kobiet http://hydepark.net.pl/viewtopic.php?t=5382 o kobietach cicho bo żaden chłopak sie do tego nie przyzna , ale sa na pewno

Gość NADIYA26L
Szok!! "tak sobie mysle ze..." akceptujesz ten fakt bo sa wszyscy zadowoleni to sa dzieci !!!! oni jeszcze nie sa na tyle dorosli emocjonalnie by wiedziec co robia !!! mam nadzieje ze ta osoba co napisała to sama ma 10 lat i chciałabym wierzyc ze tak własnie jest bo watpie zeby to była Matka ....

Gość childlover
Nadiya nie mowie o gwalceniu dzieci na sile, tylko o fascynacji nimi i robieniu rzeczy tylko za ich zgoda. nie przywiazuje dzieci do krzesel i nie robie nie wiadomo czego. jesli mali chlopcy jaraja sie na widok dojrzalych piersi, to dlaczego dojrzale kobiety nie moga fascynowac sie dziecmi ?

Gość childlover
kto z was nigdy nie mial ochoty, patrzac na jakies dziecko, calowac sie z nim ?

Gość Eeeeeeeee
"kto z was nigdy nie mial ochoty, patrzac na jakies dziecko, calowac sie z nim" Taką ochote mają tylko zboczeńcy.

Gość offmam
Istnieją, był nawet o tym program dokumentalny, często to były dzieci wykorzystywane w dzieciństwie, Ja tez miałam taki syndrom, ojciec mnie molestował a pozniej jakos dziecko 7- 8 letnie, bawilam sie w lekarza z dziecmi, mlodszymi, balam sie w ogole ze jestem jakas lesbijka i w ogole ... ale przeszlo mi w wieku 10 lat, na szczescie

Gość czyims zdaniem
to nie byla pedofilka-a JEDNAK BYLA PEDOFILKA !!! i przestancie pieprzyc ze nie ma takich kobiet.Jezeli ja,jako 14 latek bylem u lekarki z podejrzeniem tarczycy,a ona mi na to, ze trzeba zbadac wszystkie gruczoly a zaczac od dolu?Mowiac te slowa usmiech i skinienie glowa na parawan.Moi koledzy mieszkajacy w internacie byli stawiani na taboret.Kierowniczka tegoz internatu zabawiala sie w obmacywanie ich ...To nie sa pedofilki???Jestn jakas zmowa milczenia nie tylko jesli chodzi o pedofilki,ale tez o kobiety popelniajace inne przestepstwa seksualne takie jak np.gwalty.Podobnie bylo na poczatku z pedofilami plci meskiej...