Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puerta

SEX PO PORODZIE

Polecane posty

Gość puerta

kiedy mozna uprawiac sex po cesarskim cieciu. ile nalezy tyg odczekac?

Gość puerta
zadna mi nie powie?ile nalezy odczekac?

Gość puerta
u mnie minelo prawie 10 tyg a ak sie kochalam wczoraj z mezem to teraz wszystko od pepka w dol mnie boli.jak nacisne na brzuszek to tak jakby macica mnie bolala. dlaczego tak? raz kochalismy sie w pologu i potem takich boli nie mialam...

Gość malinka26
od dawien dawna z zaleceń lekarzy był to okres 6 tygodni.ja osobiście chyba kochałam sie po 5 tygodniu,a ostatnio wyczytałam w jakiejś gazecie,że kobiety po cesarce moga dużo wcześniej niz kobiety po porodzie naturalnym.zdziwił mnie to trochę.a co do Twoich bóli może trochę ostro było stąd takie objawy?...

Gość puerta
za mocno moze nie ale moze ze troszke dlugo? sama nie wiem ale chyba to nie jest powod do paniki prawda?moze jednak ktoras miala tak jak ja?

Gość pipi lansztrung
oj czetso sie to słyszy ze po cc sa kłopoty czyli cc nie jest wcale takie miodzio bo długo sie to czuje jakbym wiedziała ze tak bede sie po cc meczyc to za zazdner skarby bym sie to gówno nie zgodziła kolezanki po porodzie sn biegaja jak młode sarny a ja od trech miesiecy w bolach brzucha

Gość puerta
zebys wiedziala..poza tym nie dalabym za cesrake nawet zlotowki....czyli jak rozumiem rodzilas 3 miesiace temu? ja 2,5..a po wspolzyciu tez cie boli?