Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TooMos

Czy kobieta bawi sie włosami moze to cos oznaczac?

Polecane posty

Gość pain au chocolat
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co wy;)

Gość urtica
Bo chcę wiedzieć więc pytam. A z tym kręceniem to na dwoje babka wróżyła, albo zainteresowana, albo znudzona albo się denerwuje

Gość urtica
No w sumie chyba na troje....

Gość TooMos
Komuś się nudzi i podszywa pod nick... żałosne i współćzuje najmocniej jak mogę :)

Gość urtica
Ktoś mi odpowie ? Serio pytam. Gadalibyście aż tyle czasu z kimś na kim Wam nie zależy i konwersacja że tak to ujmę jest drętwawa ? Czy nie stać was aż na takie poświęcenie....

--> urtica { A z tym kręceniem to na dwoje babka wróżyła, } 🖐️ Otóż to.

Gość TooMos
dlatego wychodze z tego forum i ide sobie zrobic palcowe

Gość urtica
TooMos , to chyba ktoś kto siedzi od 20 lat w domu i nie ma klamek.

Gość pain au chocolat
pomalowane blyszczace ponetne usteczka ;) wyciagnij blyszczyk przy facecie najlepiej udawaj ze robisz to od tak( noc hyba ze jestescie w jakiejs restauracji albo wsrod jakiegos towarzystwa ;) ) i zacznij powoli malowac usteczka uwazam ze ten trik dziala :D przynajmniej na mojego podzialal;)

Gość urtica
znaczy ten co się dennie podszywa

Gość merkonia
no właśnie, każda ma swój sposób, ale jak już pisałam, często nad tym nie panujemy. Zauważyłam u siebie pewną prawidłowość - kiedy jestem w początkowej fazie poznawania faceta, na pierwszych spotkaniach jakoś ,,niechcący" kręcę właśnie włosami, bawię się słomką, nachylam itp. Pewnie jest to też w pewnym stopniu element napięcia. Później już bardziej to kontroluję :)

Gość urtica
Hmmmm, ostatnio gdzies się szminkowałam i faktycznie jakiś debil się tak dziwnie gapił.

Gość urtica
Czasami jak mam luźne pantofle to dla zabawy bujam je na samych palcach...to też podobno działa

Gość merkonia
to strasznie działa!! czasem robię tak przy moim szefie, to muszę powtarzać, co mam do powiedzenia!

Gość pain au chocolat
przygryzanie zebami wargi :D tylko zeby to wygladalo naturalnie tak jabyscie to robily nieswiadomnie :D

Gość merkonia
hejjj ciiisza bo będą wszystko wiedzieć ;)

Gość pain au chocolat
fakt;) juz nic nie mowimy :P za dobrze by wam bylo panowie ;)

Gość Tomek10
Ten co sie podszywa, ma 40 lat, włosy na plecach i onanizuje sie przed kompem... bo jak inaczej wytłumaczyc te podszywki ? a propos.. jakiś gamoń sie nudził i mi zahasłował TooMosa... hahaah smieszny jestes czopie

Gość urtica
eee tam, i tak podziała, nic na to nie poradzą, to instynkt, na sygnał są gotowi do boju jak Pies Pawłowa. Czysta fizjologia.

--> merkonia { hejjj ciiisza bo będą wszystko wiedzieć } Znam gościa po psychologi i jeszcze dwóch pokrewnych kierunkach i jest starym kawalerem(57 lat) twierzi że jest nieśmiały. Na nic mu szeroka wiedza na temat zachowań się nie przydała.

Gość Tomek10
pain au chocolat - merkonia... Kobiety są tak skomplikowane ze nigdy was nie rozgryziemy, wi ec mozecie smiało pisac

Gość urtica
chociaż nie wiem czemu wplątałam w to tego psa.... no to jak, ktoś odpowie na moje pytanie ? ponawiam prośbę, kulturalnie

Gość merkonia
urtica no podziała, ale będą mieli świadomość, co ich znęciło ;)

Gość urtica
haha jak dla mnie faceci to "obcy" gatunek np taki jeden, od półtora roku próbuje się ze mną umówić, tylko jakoś mu nie wychodzi....

Gość pain au chocolat
Tomus i chyba wlasnie o to chodzi ;) cala zabawa polega na tym ze wy nie umiecie nas rozgrysc ;) gdyby bylo inaczej juz nie bylo by tak ekscytujaco przynajmniej ja tak uwazam :D

Gość urtica
znaczy umawia się ale potem dostaje chyba ataku amnezji, po czym ginie gdzies w "akcji", pojawia się kilka miesięcy później, gada ze mną godzinami na gg deklarując że "chciałby sie spotkać", wyznacza datę .....a potem to ja juz nie wierzę że faktycznie się zjawi.... po kiego grzyba takie podchody ? nudzi mu się ?

Gość Tomek10
urtica, moze czas skorzystać? bo mozesz sie obudzić z ręką w nocniku i zostać starą panną :D

Gość pain au chocolat
oj urtica ja tez mialam takiego wielbiciela przez pol roku masakra jednym slowem:/ chyba tylko on sam wiedzial o co mu chodzi chociaz i tego nie jestem pewna ;)

Gość Tomek10
Zwracam honor, krotko mowiac on ma jakies braki.

Gość urtica
acha, jak napiszę coś na gg to odpowiada kilka dni później a ostatnio nawet palnął tekst że się nie odzywał bo pisał w lutym i nie odpisałam więc "sądził" że się obraziłam..... taaaa mam do czynienie z Marsjaninem z krwi i kosci