Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TooMos

Czy kobieta bawi sie włosami moze to cos oznaczac?

Polecane posty

Gość merkonia
Myrevin, wiedza to co innego. Mając problemy emocjonalne powinniśmy wybrać się na terapię, studiowanie psychologii nie pomaga. Poza tym to nie wiedza pomaga zrozumieć kobiety. Inaczej myślimy, więc normalne są różnice. Moim zdaniem człowiek samotny nie z wyboru ma problem ze sobą, emocjami, w tym przypadku zdobywanie wiedzy nie rozwiąże problemu.

Gość merkonia
choć oczywiście nie rezygnujmy z rozwoju intelektualnego :)

Gość urtica
a i jeszcze kiedyś dostałam od niego list miłosny jakiś miesiąc od ostatniego spotkania całą paczką..... hmmmm w życiu bym się nie spodziewała, zwłaszcza że jak już się zebralismy w knajpie to on zwiał po 10 minutach.....jak kot z pęcherzem....

Gość TooMos oryginalny
Słyszałem of kumpla z trzepaka że jak kobieta bawi sie włosami to znaczy że wytrzepuje plemniki robiąc miejsce na nowe czyli jest zainteresowana, co o tym sądzicie?

Gość Tomek10
Szkoda, zę coraz więcej osob mimo wszystko z niego rezygnuje. Jednak to inna beczka

Gość Tomek10
TooMoss oryginalny, no prosze... jakbys zauwazyl mam teraz inny nick.. pudło :D

Gość urtica
Nie wiem jak się do tego ustosunkować bo ja zawyczaj nie miewam plemników we włosach, no na razie to mi się jeszcze nie zdarzyło, ale jak kiedyś dopadnie mnie taki złoty strzał to pomyślę nad odpowiedzią na Twoje zapytanie....

Gość ja też....
skoro tak, to kobieta na pewno jest zainteresowana:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Tomek10
/TooMos oryginalny ja sądzę, że brakuje Ci zwojów na mózgu. Moze wiesz, lub nie ale to właśnie zwoje oznaczają czy ktos jest uzdolniony, nie wielkosc.. widać masz plaski mózk jak bieżnk z opony od motoru (ścigacza)

oo ile wpisow a tylko chwile mnie nie bylo, dziekuje wszystkim za dyskusje piszcie dalej a ja sobie bede notowal w moim notesiku bez ktorego nigdzie sie nine ruszam a tym bardziej na randki, spogladam sobie do niego i wtedy wiem co mam robic, tan pomysl podsunela mi mamusia.

Gość urtica
Tomek, o co kurde chodzi temu kolesiowi, co ? bo ja nie rozumiem, sprawdza czy on mi się podoba i napawa się tą wiedzą czy sam nie wie czego chce ? Bo jak tylko przestaję analizować te jego "ruchy" to znowu coś tam zaczyna kombinować.

Gość Tomek10
mózg *

Gość urtica
Zajebiste z tym notesikiem, ale założe się że są tacy Tomkowie, co mają TAKIE Mamusie....

Gość Tomek10
Zablokuj na gg :]

Gość Tomek10
ludzie !! nie umiecie juz normalnie pogadać?? nie obrażając nikogo??? Podszywaczu, jesli to ma być inteligentne i na poziomie, to faktycznie to forum nie jest godne niczyjej uwagi,tu nie ma powaznych dyskusji bo nie ma powaznych dziewczyn

Gość Tomek10
Notesik? mysle ze to nie mama Ci podsunęła tylko to jest cos z rodzaju autopsja, jesli nie wiesz co to znaczy, www.wikipedia.pl- polecam tumanie !

Gość urtica
Tomek, na gg może i da się zablokować, ale myślenia sobie nie wyłączę :-(

Gość TooMos oryginalny
mogłes od razu powiedzieć że chodzi ci o oponę typu slick, a ty wijesz się w jakiś infantylnych porównaniach. Kup se ksiażkę bady lengłydż to się dowiesz wszystkiego, a jak kobieta kręci lewym posladkiem zgodnie ze wskazówkami zegara to ma ochotę na schabowego

Gość Tomek10
Kilka powaznych znalazłem, tylko na dpodszywainem nie da sie zapanować p raktycznie, wiec.. dzieki drogie "godne uwagi" panie i ja uciekam. :) powodzenia i dzieki za rozmowe

Gość urtica
eeee szkoda i nadal nic nie wiem

Poklepuję się po moim parchatym penisie w rytm ambitnej twórczości Jerzego Polomskiego

Gość Tomek10
urtica... są tacy faceci, niezdecydowani, nie wiedzą czego chcą... boją sie związku, lub są nieśmiali... ciezka sprawa:D a dziwne jakbyś to TY zrobiła pierwszy krok... co pozostaje... liczyc na niebiosa ze cos sie obudzi . uciekam, dzieki pa

Gość Tomek10
urtica ale bym chcial aby ktos z prawdziwych podszywaczy taki ogier sie mna zajal

Gość Tomek10
i co jeszcze... ? glodnemu chleb na ,mysli

Gość Tomek10
Jeszcze tylko dodam że posiadam psa rasy york z którym wspólnie co wieczór oglądam Casablancę a jego włochatym ogopnkiem wycieram łzy, nastepnie wspólnie pałaszujemy puszkę pedigree pal i zasypiamy wtuleni w siebie