Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam poważnie

Co robią bezrobotne kobiety, które nie mają dzieci ani męża???

Polecane posty

Gość pytam poważnie

Gość wałkują ciasto
:P

Gość ja kobieta pospolita
ewentualnie sie masturbuja

Gość topolinkaxxxbebebebe
podrozuja,realizuja marzenia i sa szczesliwe,ze nie siedza w domu i czekaja z obiadkiem na jasnie pana:P

Gość ja kobieta pospolita
jak sa bezrobotne to w jaki sposob realizuja marzenia?

Gość wiemmm
wpadaja w depresje

Gość topolinkaxxxbebebebe
byly za granica i zapracowaly.kopnely w dupe byle jakich dupkow,sa sobie same sterem i maja teraz czas na wszystko...nigdy w zyciu nie chce byc mezatka ...niech zyje wolnosc i swoboda!!!!!

Gość upupupupupupupupupup

Gość jutro zarobionateraz bezrobo
szukaja pracy i rozwazaja propozycje pracy na "zlecenie na czas nieokreslony" zeby zaczac o sobie decydować

w końcu

Gość odpowiadam na serio
Gdy byłam bezrobotna to: - wstawałam rano przed 8 włączałam kompa i przeglądałam ogłoszenia - sprawdzałam pocztę czy ktoś nie odpisał na moje zgłoszenie, - sprzątałam, gotowałam coś do jedzenia albo i nie, jakieś codzienne czynności, - łaziłam od firmy do firmy szukając pracy=zostawiając podania, - wydawałam ostatnie zaoszczędzone pieniądze, - umawiałam się ze znajomymi.

mam to samo z wyjątkiem znajomych, których w chwili utraty pracy okazało się, ze "raczej"nie mam :o

czlowiek bez pracy ma kupę pracy z szukaniem pracy.... jak ktoś szukał to wie o czym mówię

a poza tym to nikogo nie obchodzi co takie kobiety robią... w każdym razie czlowiek jest calkiem dobrze zahartowany jak juz tak kilkakrotnie dostanie po tylku

Gość pewnie szukaja pracy

Gość ja Ci powiem co robiłam
jak nie miałam pracy. Codziennie wertowałam marne ogłoszenia z mojej małej mieściny co po kilku miesiącach może grozić chorobą psychiczną. Upokarzałam się pytając o pracę w różnych firmach gdzie nie potrzebowano nowego pracownika i patrzono na mnie jak na UFO. Wysłuchiwałam regularnych pytań od chłopaka i znajomych czy znalazłam już prace. Wysłuchiwałam zjeby od chłopaka że widocznie zbyt mało się angażuje w szukanie pracy skoro nie mogę jej znaleźć. Wpadałam w depresje, nocami nie mogłam spać, a wieczorami myślałam o samobójstwie. Oto co robiłam na bezrobociu. Teraz od niedawna mam już pracę i jestem równie nieszczęśliwa jak wcześniej bo atmosfera jest często bardzo nerwowa, silny stres rujnuje mi serce a zarobki takie jakby ktoś nasrał na ciebie. Jestem na okresie próbnym i wegetuje ze świadomością że mogą nie przedłużyć mi umowy. A osoba która ze mną pracuje i ma o tym zdecydować czy zostane w firmie zazwyczaj jest tak wkurwiona że warczy na mnie jak ją tylko o coś spytam. I jak tu się wdrożyć w pracę ?

ja ci powiem co robilam-->a ja dostalam propozycję "zlecenia na czas nieokreslony" ładne kwiatki, prawda?