Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhghtfjhm

uważacie że ona jest ładna?

Polecane posty

Gość yyyy/
jakbyscie byly takie inteligentne za jakie sie uwazacie to nie wypowiadalybyscie sie na ten temat:D przeciez to smieszne po co zamieszczac czyjes zdjecie i robic wokol niego szum:D Ludzie tu walcza z tradzikiem i innymi PROBLEMAMI :D a tu takie rzeczy ajjj smieszne rozbawiliscie mnie na maxa Pozdro;P

Gość super...
taaaaka sobie - nie skóra i kości tylko wymiary 88-60-88 ... a Ty ile 90-70-90?

Gość sasanka987
forum nosi nazwe zdrowie i uroda wiec o urodzie czyjejs mozna podyskutowac prawda??jak ci si etemat nie podoba to po co bierzesz w nim udzial???

Gość fojfojfojf
yyyy/ czy ja gdzieś napisałam że jestem mega inteligentna?? Wiem dobrze że ocenianie innych nie nalezy do zbyt chwalebnych rzeczy, a jednak to robię. Nie chcę się wybielać ale taki jest dzisiejszy świat że gdziekolwiek się pojawiasz jesteś oceniany i to nie tylko twoja uroda, ale i zdolności, wiedza - słowem wyścig szczurów. Nie powinnam się dawać w niego wciągąć, wiem o tym - zwłaszcza że mnie od dzieciństwa oceniano, w niektórych kwestiach mało pozytywnie (kujonica, chuda i blada), wpędzano w kompleksy (bliscy nawet) więc wiem jak to boli. A jak widać nauczyło mnie to niewiele. Jedyne co - nigdy nie powiedziałm/napisałam że którakolwiek osoba jest brzydka. Bo nikt brzydki nie jest co najwyżej mało uwydatnia swoje pozytywne cechy (to charakteru dotyczy też zresztą). A tu na kafe zwykle wklejane są zdjęcia naprawde ładnych czy nawet pieknych dziewczyn a zgraja ludzi wytyka im cos czego oni nawet sami by u siebie nie zauważyli. pewnei najlepiej jest ignorowac takie topiki i zgłaszać je do usunięcia bo w 99% przypadków pewnie ten co takie zdjęcie wkleja nie ma na to zgody osoby zainteresowanej - więc tak będę robić i tyle.... I juz kończe pisac w tym topiku bo to i tak nie na temat jest.

Napisze to, co w innym topiku... Dziewczyny hmmm tak sobie myślę jak wy byście się czuły gdyby ktoś umieścił wasze zdjęcia na jakimś forum i rzucił na pożarcie innym dziewczynom... Jak tak lubicie ocenianie zdjęć, to sugeruje umieszczenie tu swoich własnych...

Gość urocza gosia 122
a moze ona sama sobie umiescila zdjecie i chce sie dowartosicowac?? skoro jest taki teamt to dyskusja trwa

Jeżeli tak zrobiła, to szkoda, ze bak jej odwagi, żeby powiedziec, że to ona. A co do tego, że skoro jest topik, to się komentuje.... cóż...nikt nam nie każe się tu udzielać...równie dobrze można było go zignorować...

Gość urocza gosia 122
no wiec wlasnie skoro ten topic nie podoba ci sie gdzy uwazasz ze moze to nie ona umiescila to zdjecie to po co bierzesz w nim udzial????

ale chyba nie trudno zauważyć, że nie piszę w tym topiku na jej temat i nie oceniam jej zdjęcia tylko wyrażam moje zdziwienie. zresztą już kończę, bo do niczego to nie prowadzi. Powiedziałam, co miałam do powiedzenia. Pozdrawiam:)

Gość urocza gosia 122
ocenilas temat ze ci sie nie podoba ze ktos byc moze umiescil zdjecie....wiec nei na temat topicu po co ta dyskusja???

Gość aj em de...coś tam
ona jest podobna do takiej dziewczyny co w programie "bar"brała udział Majka chyba miała na imię i działała mi na nerwy i jeszcze na tvenie był taki program nie pamiętam jak sie nazywał ona też tam była

Gość taaaaka sobie
nie kochanie 95 - 63 - 92 :) pasuje?

Gość super...
taaaaka sobie - W MARZENIACH

Gość gryzipior
nie wiem czy ladna ale ma chlopaka debila :)

Gość taaaka sobie
Z marzeń i nierealnego świata - to Ty jestes panienko wyjęta. Jeśli tak daleko nie sięga poziom Twojej percepcji, to proponuje zakonczyc tę jakże idiotyczną dyskusję. Idź leczyć swoje kompleksy gdzie indziej.

Gość gryzipór
nie widzicie ze to jej chlopak wrzucil ta fotke ?

Gość klaudis
pyzowata cizia dle mnie beznadziejna ale po co ci to??

Gość przesadaaaa......
Tyzik bardzo podoba mi sie Twoja wypowiedz:) niektorzy to maja cos z glowa zamieszczajac czyjes zdjecie i robic z tego konkurs miss albo nie wiem czego...