Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sofiana

Ja Koziorożec i on Koziorożec ...co wy na taki układ znaków...

Polecane posty

Gość Sofiana

Ponoc te same znaki nie maja szans na dobry zwiazek czy tak faktycznie jest...zaznacze ze jestem mezatka juz 5 lat i nie moge napisac ze jest rewelacyjnie ale czy to z powodu znaku..?????

Gość fgffgfgfgdfgdg
nie pierdol o znakach tylko puknij sie w glowe

Gość astrofan
Musicie wiedzieć jedno. Znaki i to jak one "działają" okreslane jest na podstawie położenia gwiazd które ponoć wpływają na zachowanie człowieka. Wiwle z tych gwiazd już od setek lat nie istnieje ale jest tak daleko od nas że my jej jeszcze widzimy. Tylko i wyłacznie księżyc ma wpływ na nasze zachowanie. Tylko księżyc i słońce oddziałują na nas w znaczący sposób więc przestańce się przejmować tymi bzdunymi horoskopami. prosze.

czytalam, ze koziorozca zrozumie najlepiej ... koziorozec. i z mojego doswiadczenie , moge to potwierdzic. my oboje z mezem jestesmy koziorozcami i jestesmy doskonala para. ja jestem jego druga zona , pierwsza zmarla i tez byla koziorozcem. zyli ze soba dlugo i tez rozumieli sie doskonale. a zeby bylo smieszniej - nasz pies tez jest koziorozcem .

najlepszy dla koziorozca jest drugi koziorozec lub panna. ja jestem panna maz koziorozcem i od paru lat moze potwierdzic ze ta mieszanka jest udana :)