Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana w szoku

Jestem załamana! Potraktował mnie jak śmiecia!

Polecane posty

Gość załamana w szoku
poza tym tamit dojrtzaly czllwoek nie dopuszcza do ciazy ia ja to wlasnie zrobilam mimo ze jestemw sytuacji podbrawmkowej. inna dziewczyna moglAaby liczyc na los szczescia a ja jednak wolalam mimo wszystko zdobyc abletki. Wiesz.. fajnie sie pisze ciekawe tylko czy ta madralo nie znajdziesz sie keidys w przykrej i podbramkowej sytuacji!!!

Gość nie mozesz zawsze liczyc
na faceta. Slynne powiedzonko mowi:"umiesz liczyc,licz na siebie". A chlopak.. coz przestraszyl sie, co nie znaczy,ze postapil dobrze i madrze. 4 miesiace to jest zbyt dlugi czas spotykania sie, nie zdazylas go jeszcze dobrze poznac. Moze on nie wie,ze oczekujesz od niego zwrotu pieniedzy, faceci sa czasem bardzo niedomysli. Moze mu napisz smsa, czy by sie nie dolozyl do tabletek, bo drogie byly i nie masz kasy. Mozesz zapropnowac,ze mu oddasz w nastepnym miesiacu, moze cos do niego dotrze,ze postapil jak dzieciak, a nie odpwoeidzialny facet. Uprawiajac sex trzeba sie liczyc z molziwoscia zajscia w ciaze,bo zadna metoda nie daje 100% gwarancji.

jak nie wziełas za pozno;) jak piałas piwsko to nie byłabym taka pewna, moze nie zadziałac:) jestes za dziecinna U mnie jak ktos chcial byc ze soba a widził wokol ze ludzie zaliczja wadki bo nic nie uzywali lub przerywany szli po tabsy! bo jak mowli sa najskuteczniejsze a oni teraz nie chca dzieci nie rozumiem jak ktos bez doswiadczenia moze decydowac sie na srodki o małej skutecznosci typu globulki, gumki itp. ich skutecznosc zalezy od dobrego i umiejetnego aplikowania:) a tego osoba malo doswiadoczna nie umie:)

Gość załamana w szoku
TAMIT dziecinna i niedouczona to jednak ty jestes..alkohol moge spokojnie pic( oby tylko nie zwymiotowac) lekarz z pewnoscis wie lepiej niz ty przemadrzala "damo". Odnosnie tabletke to nie przyszlo ci do glowy ze musialam miec przerwe? najlepiej siedziec za monitorkiem i krytykowac heh. zalosna jestes i idz juz z tego tematu bo twoje wypowiedzi sa zenujace. mimo wzystko nie zycze ci zebys keidykolwiek zawiodla sie w ten sposob na bliskiej ci osobie

I na tym polega dorosłosc Nie chce dziecka uzywam tabsow. jak nie moge ich brac uzywam czego innego, ale licze sie, ze jak mam faceta co ubiera nie ten rozmiar lub naciaga za bardzo to moze peknac! gumka! jednym słowem jakby była na twoim miejscu nie bluzgałabym tak na niego. Zeon winien. Ok winien jak kupil nie ten romiar, zle załozyl. Widziałas chyba czy miał dobrze załozone? no własnie naty to wieksza odpowiedzialnosc tego co uzywa, ale nie mow mi ze ty nie widziałas czy mial te gumke, czy nie mial, czy dobrze załozył itp. mysle, ze osoby dorosłe własnie biora pod uwage sytuacje najgorsze i robia wszystko by do nich niedopuscic:) a zatem jak sex to tabsy. I ni ma ciazy:)

Gość oto ja biedronka
heh, moj facet na początku związku też mi za te tabletki nie zapłacił :) Mówił, że mi to zwróci i tak 6 lat nic :D hehe, poszło dawno w zapomnienie, Twoj topik mi o tym przypomniał. Upomnę się :P

Gość załamana w szoku
tamit pusta jestes.. poza tym nie pislama tego tematu odniosnie skutecznosci tabletek( o to sie akurat nie martwie bo gadlaam z lekarzem i wzielam ja po 2-ch godz po stosunku, alkohol nie am wplywu na hormony- chyba ze go przedawkujesz :)tylko o tym jacy potrafia byc faceci :) wiec skoncz te swoje zalosne wywody i filozofie :)

tak ciąża jest wtedy gdy ufamy obcejosobie.. bo jaka gwarancja ze ona brała te tabsy? nowłasnie. Nie było swiadków. A gadac to ona sobie moze. Liczy sie, ze wiedziała o ex, wiedziała ze musi ją wygryzc ciązą. Ilez to trzeba miec tupetu i gry, aby wmowic komus ze brała i wpadła.. smiech na sali.. a miesiac wczesniej jego ex proisila o dziecko całe 8 miesiecy, o czym ta paniena wiedziała, bo jej sie zwierzał.. niepotrzebnie...ufał bo mu nagadała pierduł, ze oan tylko z mezem.. a tyłka dawawał w toruniu i gdzie popadło... wzieła go na litosc na dziecko, ze ona taka pokrzywdzona oj sroj sroj.. i ufał ze bierze te tabsy.. a nie brała... teraz z kim spis trzeba ostrzec ze jak nie ma kasy to łapie na ciąże by zyc z alimentow..

Gość do tamit
cos mi sie zdaje ze piszesz od rzeczy....tak czytam i te twoje wypowiedzi sie kupy nei trzymaja

Gość ta tamit
na kazdym topiku pisze takie bzdury,nie odpisuj jej

Gość załamana w szoku
TAMIT woalalbym umrzec niz miec dzieciaka z tym komu ufalam 4 m-ce i mzoe nawet lepiej ze tak sie stalo bo przynajmniej wyszla z niego swinia( nie ublizajac tym inteligentnym zwierzakom) a tabletek wczesniej nie brlaam bo ginekolog zalecil kilku miesieczna przerwe i do tego nie mialam kasy a tego "pana" znalam 4 m-ce

Gość hasiok
tamilt, nie cilest a rigevidon biore:) przechodzilam przez etap przerywanego(sic!) jak bylam mloda i glupia, potem gumki ale maly komfort a jak pekla to tez postinor i poszlam do ginekologa po anty i czekalam az mi sie okres zacznie;) ale jak nam pekla to chlopak sie przejal bardziej niz ja (twardo stapam po ziemi i wiedzialam ze isnieje cos takiego jak postinor) to bylo ok 23.00 wiec powiedzialm ze rano pojade do ginekologa, powiedzial ze pojedzie ze mna ale powiedzialam ze nie trzeba i po ginekologu do niego przyjade. przyjechalam, kazal opowiadac wszystko i zapytal sie ile zaplacilam, powiedzialam mu a on mi dal do reki kase;)

Gość hasiok
tamit, gumka peka czasem nawet dobrze zalozona. ja sie gumek boje jak sie dowiedzialam ze czasem w sklepie dla jaj przebijaja szpilka:O wiec jak gumki to tylko w aptece

Gość załamana w szoku
hasiok gratuluje ci takiego faceta.. . mam nadzieje ze wiecej jest takich facetow odpowiedzialnych jak Twoj.. ja niestety zaufalam i zauroczylam sie w chamie bez zasad

Gość do tamit
a od pocztku bralam tabletki jak zaczelam sie spotykac z miom obeznym facetem...potem po 3 latach zrobilam sobie roczna przerw i stosowalismy tylko i wylacznie przerywany i zadnej wpadki nei bylo....a ja sobei zadnych dni podnych i neipoldnych nie liczylam...a treaz znowu zaczelam bac tableyki wlasnie mi sie skonczylo opakowanie ;)

Gość do tamit
moj za tabletki nei placil...bo nie chcialam ;) ale jak niekiedy nei mialam to mi dal

Gość załamana w szoku
czyli wychodzi an to ze ja trafilam na jakiegos ewenementa w negatywnym tego slowa znaczeniu. bo watpie zeby w takiej sytuacji facet tak sie zachowal ...

Gość hasiok
juz z nim nie jestem, ale teraz mam rowne odpowiedzalnego:) na pewno stąpa takich troche po swiecie i zycze ci zebys tez na takiego trafila:) napisz jutro jak sie to dalej potoczylo, czy sie odezwal itd. dobrej nocy

Gość zszokowana na maksa
o matko, załamana! Jak cię czytam to dochodze do wniosku, że faktycznie powinnaś szklankę wody zamiast! Znasz chłopaka 4 miechy czyli bardzo krótko!!! wskakujesz z nim do łóżka i plujesz jadem, bo ci 30 zł za postinor nie oddał. Powiem ci tyle: TO CO CZYTAM MIEDZY TWOIMI WIERSZAMI TO KOMPLETNY BRAK KLASY

Gość załamana w szoku
moze i wg ciebie nie posiadma kalsy- masz prawo tak myslec ale jesli dla ciebie ten "paN" zachowal sie w porzadku to gratuluje podejscia:) owszem pomylilam sie co do niegop ale nie uwazam ze pojscie do lozka z kims po mnieisacu jest przesada tu nie chodzi o to kto kiedy z kim tylko chodzi o podejscie i umiejttnosc zachowania sie z twarza w kazdej sytuacji. pozdrawiam :)

Gość jej nie chodzi tyle
o te kase, co o to,ze ja zostawil. Mnie sie to tez nie podoba, ale to krotki zwiazek. Trudno w nim cos ustalic, ja bym sie na cos takiego nie odwazyla. najpierw ufam, potem lozko:)

Gość załamana w szoku
dokladnie chodzi o sam fakt jak postapil o zasady a nie o kase!!! faktycznie chyba za szybko zaufalam i mnie ponioslo i do tego sie bez bicia przyznaje, ale do tej wpadki bylo wszystko super, jednak oakzalo sie ze mial maske, rzeczywistosc okazala sie inna :( a odnosnie tych 30 zl jak pisala wyzej jakas pani to dla mnie nawet 30 zl to bardzo duzo

Ja mysle ze facet zachowal sie ok przeprosil zostawil samą? a co do ginekologa chodzi sie z facetem? co to ona rodziła ze miał z nia isc na pogotowie?| zostawil sama bo zdaje sie myslał ze bedzie sie czuła swobodniej bez niego w koncu mieli sie nia zajac lekarze.. a zwiazek krotki 4 mies.. ile tych spotkan bylo 5 max i to na sex ? to zaden związek ot znajomosc łozkowa. Zostawił ją ach czyli duma boli, jak smiał:) a ona to sobie mogla go wykorzystac i tez zostawiac jak zuzyty koc- w 2002? miała prace, wycyckała i szybko sie zmywał mowiac wiesz musze z boku i dała nura.... jak kasy braklo znow mu biadoliał i miała chetke bo widziała w nim to, co bogacz maz jej dawał. Bo mu sie kariera zaczeła rozwijac:) cwane babsko

Gość załamana rozumiem
cie. napisz mu smska,ze moze by ci sie dolozyl do tych tabsow, bo sie splukalas.Mysle,ze tak zrobi.dasz mu tez szanse sie zrehabilitowac. Moze chlopak nie chcial ci proponowac pieniedzy,bo mu sie to wydalo niewlasciwe, mzoe nawet o tym nie pomyslal. Najwyzej nie odpisze,nie masz nic do stracenia. Przeciez twoja duma na tym nie ucierpi. bez przesady.

Gość załamana w szoku
Tamit idx jzu z tego tematu bo nie wiadomo czy sie smiac czy plakac czytajac twoje posty :/

Gość załamana rozumiem
cie. napisz mu smska,ze moze by ci sie dolozyl do tych tabsow, bo sie splukalas.Mysle,ze tak zrobi.dasz mu tez szanse sie zrehabilitowac. Moze chlopak nie chcial ci proponowac pieniedzy,bo mu sie to wydalo niewlasciwe, mzoe nawet o tym nie pomyslal. Najwyzej nie odpisze,nie masz nic do stracenia. Przeciez twoja duma na tym nie ucierpi. bez przesady.

Gość załamana rozumiem

Gość potraktował Cię

Gość załamana rozumiem

Gość załamana w szoku
dzieki ze mnie rozumiesz ale on sam powinien wiedziec to dorosly facet ( ma 30 lat) a ja juz wykupilam, zjadlam i chce o nim zapomniec :( przeboleje te 72 zl. dostalam nauczke i wyciagnelam wnioski na przyszlosc