Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana w szoku

Jestem załamana! Potraktował mnie jak śmiecia!

Polecane posty

Gość po przeczytaniu kilku
pierwszych wpisów było mi żal autorki topkiu. Facet zachowałsię nie do końca ok. Piszesz że jesteś dorosłą kobietą, doswiadczoną nie małolatą a pieniądze chcesz "wyciągnąć jakoś od rodziców" A to co wypisywałaś dalej?!! Zenada. Raz mówisz że nie brałaś tabletek bo nie masz kasy, drugi raz że musiałaś przerwę zrobić.. "pogadajmy po angielsku hehe to polska i jak ktoś już zauważył nawet w tym języku kiepsko Ci idzie konwersowanie. Poza tym, nie znajomość języków świadczy o inteligencji, to czego się nauczyłaś w życiu to rzecz nabyta, inteligencja to rzecz wrodzona a po Twoich wypowiedziach widać ze no niestety nie w tej kolejce stałaś...

Gość autorka tematu
A czy jedno wyklucza drugie?? nie bralam tabletek ze wzgledow zdrowotnych i finansowych, a to ze chcialam popisac po angielsku to dlatego ze ktos mi zarzucal brak matury a tak sie sklada ze studiuje anglistyke...Nienawidze ludi i gardze takimi co sie popisuja w necie a na zywo juz nie maja tyle do powiedzenia. to ze narazie nie pracuje to juz inna sprawa i wiesz co? to co napisl/a anrachiaaaa bardzo do mnie trafilo bo wyzywacie mnie a same nie jestescie takie "czyste" mimo ze kreujecie sie na swiętsze od papieza....

Gość Michał18
jestes niezle pierdolnieta, albo to tylko szok...

Gość do po przeczytaniu
nie kazdy pracuje i nie kazdy moze sie obejsc bez pomocy rodzicow, a skoro ty jestes taka bogata i niezalezna to wspomagaj jeszcze swego faceta( o ile posiadasz takowego ) :)

Gość masełko osełkowe
nio na kafeterii to siedza same bogaczki co zamiast pokoju wynajmuja na studiach apartamenty :) a ty michal18 weź sie dzieciaku za nauke a nie mieszasz się w sprawy doroslych :)

Gość po przeczytaniu kilku
No ja akurat starałam sie Ciebie nie wyzywać i nie widzę żebym gdziekolwiek to zrobiła. Napisałam to co myślę na Twój temat, najpierw wzbudziłaś moją sympatię ale im więcej czytałam Twoich wypowiedzi... Nie kreuję się na świętą, i nie wiem po czym te wnioski. Nie oceniam tego że z nim spałaś tego czy tos zybko czy wolno ani samego faktu. przyznałam Ci rację że facet zachował sie co najmniej nie w porządku. Nie jestem bogaczką nie wynajmuję mieszkania, jako studentka nie szastam pieniędzmi, a w tak dojrzałym wieku o jakim mówiłąś sformułowanie "jakos wyciagne pieniadze od rodziców".. mi to zalatuje gówniarstwem. Nie zdziwiło by mnie to w ustach 16sto latki. Tak mam faceta, którego nie utrzymuję ani On mnie. Kwestia pieniędzy to nie jest dla nas temat tabu, i potrafimy się w tej kwestii świetnie porozumieć. Poza tym mogę na niego liczyć w sytuacjach podobnych do opisanej, o czym miałam się kiedyś okazję przekonać. Wam też życzę takiego chłopaka ( bez ironii). Dowidzenia

Gość autorka tematu
A niby skad mam wziasc pieniadze za wynajem jak nie od rodzicow??? mam sie isc puscic za pieniadze??? zastanow sie co ty piszesz kobieto. Od tego faceta nic nie wezme juz bo nie mam nawet ochoty na niego patrzec wiec wole poprosic rodziców niż wziąść coś od tego drania, ktory teraz udaje wielce skruszonego i dobrego . Wiesz.. nie znasz mnie, nie znasz sprawy to nie oceniaj.. Moze nie jestem mistrzynia wypowiedzi tak jak tu coniektóre czepiajce sie skladni, stylistyki itp ale przynajmniej nie udaje za ekranem nikogo i nie popisuje sie oraz nie dowartosciowuje tutaj :) chcialam napisac taki temat i napisalam i mam to w powazaniu to co o mnie myslicie :) jak to ktos napisal wczesniej "bulka przez bibulke a ch** do lapy" .. chamskie ale prawdziwe.... Pozdrawiam i do widzenia ....

Gość autorko tematu
nie przejmuj sie tymi zlosliwymi komenerzami, glowa do gory, a o tym dupku zapomnij

Gość kwiat jemioly
do autorki tematu: jak masz nas ww takim powazniu bardzo glebokim po co pisalas wogole ten post? A moze slowa prawdy zabolaly?

Gość heh ja wiem jak jest
1) Widzę, że dla większości tutaj dojrzałość to posiadanie kasy - "seks jest dla dojrzałych ludzi", nie takich co to "muszą pieniądze od rodziców wyciągać". Ciekawa interpretacja dojrzałości, może ktoś rozwinie? W dzisiejszych czasach pozostający na utrzymaniu rodziców niepracujący studenci studiów dziennych czy osoby pozostające nie z własnej winy bez pracy, a np. pod trzydziestkę jak rozumiem dojrzałe nie są? 2) Mnie się zdarzyło to samo co autorce po 2,5 roku z facetem. Chciałabym wiedziec, czy po takim czasie też jestem szmatą i zdzirą? Zaznaczam, że chcialam za niego wyjść, a finanse nie stanowiły dla mnie problemu. Problemem było to, że on sprawę olał.

Gość dobre_sobie
Wybacz, ale zarobić na tłumaczeniach 72 złote to nie jest wielki wyczyn, a podobno studiujesz anglistykę?

Gość Piękna 30latka
Autorko, bardzo ci tak dobrze! Na pewno nikt nie będzie cie chciał teraz za zonę! ja mam 30 lat i jestem dziewicą i na dodatek jestem z tego ogromnie dumna!

I tak przez następne 30 lat :D

Gość Piękna 30latka
A azjatek to nikt nie traktuje poważnie! To dziwki!

Gość liczy siexxxxxxx
jestes pusta dziwka i wywloka...na dodatek naiwna....nie szkoda mi ciebie wogole,nadstawilas dupy i co myslalas,ze facet po tak krotkim czasie do oltarza cie zaprowadzi?jak sama sie nie szanujesz to nie wymagaj tego od innych zdziro parszywa

Gość Piękna 30latka
mężczyźni za żony biorą jedynie skromne dziewice, wszystkie puszczalskie, nie łuźcie sie! zostaniecie same!

A ja? A czy jak po 2,5 roku też jestem pustą wywłoką? :P Ile dokładnie czasu musi minąć, żeby nie być?

Gość do liczy sie siexxxxx
hahahahah zdzira parszywa to chyba ty jestes, bo tylko takie scierwo i kaszalot moze uzywac takiego slownictwa. i cofnij sie do szkoly gównojadzie bo ta laska wyraznie napisala kiepie ze zerwala z tym kolesiem a takie scierwo i larwa jak ty nawet na sex liczyc nie moze :)

Gość do liczy sie siexxxxx
daj spokoj szkoda slow na te wstretne, niedojebane lachony a ty 30latka zamiast pizdy masz jak wior zaschniety :)

Gość żalosne lampucery
ci co tak najezdzaja to pewnie sami chcieliby sexu ale niestety nitk ich nie chce puknąć , a jak juz kogos takiego spotkaja to muszą mu placic za seks i stad takie obruszenie ze dziewczyna olala goscia po tym jak sie zachowal :) hahaha

Gość dobre sobie ale z ciebie głąb
tu nie chodzi czy ja stac na te 72 zl glupia pizdo czy nie, tylko o stosunek jej faceta glupia szmato.. No chyba ze ty doplacasz do seksu hehe wiec musisz byc wyjatkowym paszteciakiem:) gratulacje dla autorki ze pogonila kolesia w chuj a nawiasem mwoiac fajnie sie czyta teksty tych "dziewic orelanskich" ktore sa same a jak juz kogos maja to utrzymuja pasozytow i nierobow tylko po to zeby z nimi byli :D

Gość dobre sobie ale z ciebie głąb
niepotrzebnie zakladalAs ten topik bo wiadome ze zaraz znajda sie hieny ktore cie zjadą a same ciagna druty po kątach i jeszcze do tego doplacają

Gość bejbebejbebejbe
studiuje niby anglistykę, a na korkach lub tłumaczeniach nie zarobi kilku groszy, tylko od jakichś trzydziestoletnich niedojd wyciąga, które są tak samo przedsiębiorcze jak i ona - żenua na całego:O a facet zobaczył, że wpadka może grozić mu ograniczeniem wolności przez byle lachociąga i nie daj Boże w efekcie zakonczyć się zawleczeniem go przed ołtarz i dał w długą - dobrze zrobił kolo:D tego, co naużywał, nikt mu nie zabierze buhahaha pozdrówka dla normalsów, a w szczególności Japonki, bo świetnie komentowała tę idiotyczną historyjkę :D

Gość mohery atakują cz II
bejbe bejbe ale z ciebie przyglup :) przeciez ona pisala analfabetko ze dzis chcial sie ze nią spotkac i zwrocic cala sume i nie dopowiadaj sobie tych zalosnych historyjek gnido bo widze ze nawet masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem a co dopiero z innymi sprawami :) ciekawe tylo ilu z was jest takimi \"cwaniarami\" na zywo :) taki kurwiszonek jak ty by by nie popuscila a ona jak widzisz olala jego kase i jego . Ja natomiast leje cieplym moczem na takie niedowartosciowane zdziry jak ty :)) a lachociąg to cie pewnie an swiat wydal , poszlas w slady mamusi i o niczym innym nie myslisz jak tylko o spustach do tej twojej parszywej gęby bye tłuku... japonka strasznie sie osmieszasz podszywajac :)))

Gość matko co za topic....

Gość liczy siexxxxxxx
ja na szczescie nie mam takich "problemow"jak takie scierwo autorka topiku,mam faceta od 5 lat i do lozka poszlismy po roku znajomosci...zreszta sex nie jest najwazniejszy w zwiazku,a porozumienie dusz,sex jest jedynie pieknym dopelnieniem...ale coz moze o tym wiedziec takie puszczalskie dziewcze jak autorka topiku...proponuje na przyszlosc z wieksza rozwaga podchodzic do lozkowych spraw,bo nie zawsze kolega ginekolog bedzie mial dyzur:P

Gość nooo ty też jestes
puszczlalska, bo poszłas do łózka z facetem bez ślubu!! :P Nie ma to tamto.. że miesiac to źle a rok to dobrze. To kwestia umowna. :P

Gość mohery atakują cz II
liczy sie tylko siexxxxx ciekawe co by bylo gdyby ten twoj ukochany zostawil cie po roku :) jestem pewien ze ty i twoj facet to jedno czyli typowe cioty :))) jestes zwykla szmata tylko jeszcze o tym nie wiesz :P

Gość liczy siexxxxxxx
mam wasze zdanie gdzies i na slubie nam wogole nie zalezy...wiem ze jestesmy sobie pisani i na pewno ani ja ani on mnie nie zostawi,ale coz Wy mozecie wiedziec,jak tylko puszczacie sie z kazdym ,a potem powstaja topiki"jestem w ciazy"albo 'znow mnie olal'zalosne