Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana w szoku

Jestem załamana! Potraktował mnie jak śmiecia!

Polecane posty

Gość mohery atakują cz II
andrzej z bilgoraja moze i meskie tak ale na pewno nie twoje bo w tobie sie jeszcze zadna nie zakochala przeciez :P

Gość mona11111
Andrzej........Ty raczej powinienes wypowiadac sie na tematy przyrodnicze,bo w sprawach damsko meskich jestes zupelnie zielony...ale nie martw sie zostaniesz prawiczkiem do konca zycia to dopiero fenomen:P)

Autorko, to co chciałabym powidziec nie tyczy się doładnie Ciebie, ale wszystkich dziewczyn, które znalazly się w podobnej sytuacji: - przez kilka miesięcy trudno jest poznać człowieka tak aby można mu było na prawdę zaufać, nawet jeżeil wydaje się nam, że ta druga osoba bardzo nas kocha, ludzie poznają się całymi latami - sprawa seksu, powinna być dokładnie przemyślana przez obie strony, szczególnie gdy jest to którtki związek - faceci to faceci, wiadomo w takich chwilach zdarza im sie nie myslec głową, wiec nie ma sensu, zreszta którejkolwiek ze stron obardzać winą za nieskuteczność antykoncepcji a teraz coś do autorki: - zawiodłaś się na chłopaku, masz do niego żal, ale pomyśl, że jego ta sytuacja też mogła go przerazic, stąd może to milczenie z jego strony - wydajesz się bardzo młodą osobą i niedoświadczoną osobą ( podkreślam, że tylko WYDAJESZ SIĘ) - nie angażuj się tak szybko w sex z nowo poznanym chłopakiem, bo jak widzisz na niektórych facetach można się bardzo przeeeeejechać :/ - mam wrażenie, że trochę za bardzo ujęło CIę to że facet nie zawiózł Cię do lekarza, nie zapłacił za tabletki itp. pamiętaj facet to tylko facet, - napewno poznasz kogoś kto Cię doceni i będzie odpowiedzialny, ja nigdy nie znalazłam się w identyczne jak ty sytuajci, ale mogę sobie to wyobrazić bo trochę swojego zycia zmarnowałam z dupkiem, natomiast teraz jestem z facetem, który po tym jak nam poszła gumka oświadczył mi się :)ale baby nie mamy, pewnie jakies dni niepłodne albo coś:) I tobie też takiego człowieka zyczę

no niezły ubaw:D:D:D autoreczko nieźle sie ośmieszyłaś, a ja mialam ubaw przy rannej kawce z twojej historyjki. A moze pogadamy po japońsku?:P wykształcona paniusiu:D:D:D:D:D

Gość Mam sproszkowane wrażenie
"- mam wrażenie, że trochę za bardzo ujęło CIę to że facet nie zawiózł Cię do lekarza, nie zapłacił za tabletki itp. pamiętaj facet to tylko facet, - napewno poznasz kogoś kto Cię doceni i będzie odpowiedzialny, " Jednak poznając tego kogoś, upewnij się, zanim pójdziesz z nim do łóżka, czy to aby znów nie facet, bo wiesz, facet to tylko facet !

Czy na pewno ten żal, to masz do faceta? Podejrzewam, że jesteś wrażliwa, jak kazda kobieta i gdzieś tam w głębi masz ogromny żal, że ewentualne dziecko tracisz, ale Twój rozum broni Cię przed uświadomieniem sobie tego i cały Twój żal, rozpacz i agresję kieruje zastępczo na faceta. Ztego powodu, że Ci żal, że coś tracisz jesteś obecnie w gorszej kondycji psychicznej, jesteś nadwrażliwa, roztrzęsiona i wszelkie uchybienia widzisz silniej, niż na to zasługują. Minie Ci to. Trzymaj się.

Gość biedna autorka
autorka tematu A niby skad mam wziasc pieniadze za wynajem jak nie od rodzicow??? Ktoś, kto studiuje anglistykę, jakby nie było kierunek humanistyczny, pisze WZIĄŚĆ?????? WZIĄĆ, ty głąbie. Jednak mieli rację - nie masz matury. Nie studiujesz niczego, raczej wykładasz...Może chemię? W Biedronce. :-)))))))))))) Była zdenerwowana, więc naobrażała, bo MIAŁA PRAWO. NIkt inny nie miał praw, żeby powiedzieć co myśli. To jakiś prymityw. Kreuje się tu na studentkę, buahahaha, prostactwo i nieuctwo wali po oczach jak latarnia, a te jej rozmowy z Andrzejem :-))))))))))))) Facet sobie żarty z niej robił jak trzeba, a ona zachwycona, buahahaha. Założyła topic, ale opinie powinny być tylko po jej myśli. Ten, kto ośmielił się mieć inne, nawet bez obrażania, jak ta lekarka - został okrzyknięty szmatą. Uwilebiam takie dziewczyny. :-))))))))))))) Facet świnia, ona biedna tak miały wyglądać tu wpisy. Tak sobie tuman wymarzył.

Gość ttnnm
Ee, durne dziewuszysko i tyle. Dobrze, że coś tam łyknęła, takie nie powinny się rozmnażać. A na przyszłość niech nie zakłada topików, jak się jej cudze opinie nie podobają.

Gość cheater
Potraktowana zostałaś jak "smieć"? Niestety, odpowiednio do Twojego poziomu i zachowania.

Gość koiko
Najbardziej mnie ubawiła próba rozmawiania po angielsku. :)Przekonywanie nas wszystkich, że nie jest dziewuchą z GS-u, języki zna (własny słabo, ale co tam, to przecież niemodne, znać własny język), wszyscy są żałośni, albo sfrustrowani, ona jedna jest tu na poziomie, no, może jeszcze Andrzej z Biłgoraja, buhahaha. Następny, który się bawił, tylko guma mu nie pękła, buahahaha. Autorka jest bankowo z jakiejś wiochy, albo małej dziury, zachłysnęła się miastem, tramwajami, ruchomymi schodami, facetami innymi niż Zenek z sąsiedztwa. Umawiała się z facetem, miastowym, może już tam na wsi świniaka tuczyli, a tu lipa. Na tyle durna, żeby stukać się z facetem w dniach płodnych przy odstawieniu tabletek, jakby gumka nie mogła być zawodna... Ale widocznie facet wtedy miał czas. ..

Gość kimmmm
a ty koiko taka światowa, to p co wchodzisz na takie forum, żeby wieśniakom odpowadać? Zastanów sie trochę nad sobą, temat juz zakonczony, a Ty jadem plujesz, nie wiadomo po co i na co? Co Cie to obchodzi, co inni robią? Chyba, że nie masz własnego zycia, a na to wygląda. Ja jestem z miasta, ale marzę o tym, żeby mieszkac na wsi i nie rozumiem Twojego podejścia, że ludzi ze względu na ich miejsce zamieszkania traktujesz, jak podludzi. Wiesz życzę Ci troche jaśniejszych myśli i słonecznych dni-nie warto życia marnować na takie złości i frustracje! Powodzenia!

Gość aligator
Autorko, przeczytałem cały wątek. Nie oceniam sytuacji z facetem, bo nie było mnie przy tym, moze i rzeczywiście się zakochałaś i zawiodłaś, może nie - nie wiem. Natomiast powiem ci, że jesteś wulgarna i orydarna jak tirówka. Założyłaś topik, siłą rzeczy wystawiasz się na ocenę, a potem obrażasz. Wyzywasz tu ludzi od szmat i psycholi, pozdrawiasz środkowym palcem - to nie świadczy najlepiej o tobie, a co za tym idzie o całej twojej historii. Budzi się podejrzenie, że rzeczywiście jesteś tyle warta, na ile podsumował cię ten człowiek. czego oczekiwałaś? Braw? Wyrazów uznania? Rzeczywiście te twoje teksty o rozmówkach angielskich były żałosne, bo ja osobiście odniosłem wrażenie, ze najlepiej i jedynie znane jest ci słówko FUCK i jako zamiennik środkowego palca, i jako czynność.

Gość aligator do kimm
Po to jest to forum, żeby tu wchodzić. Nie twój interes po co i dlaczego. Swobodne wyrażanie opinii nie ma nic wspólnego z frustracją, na tym polegają fora. Jesli ty tu wchodzisz to znaczy, że nie masz własnego życia?

Gość aligator do kimm
Jeszcze jedno: jezyk polski jest bogaty, nie umiecie znaleźć innego określenia niż "plucie jadem", "sfrustrowany"? A może to tylko stare, dobre wyśmiewanie?

Gość Piękna 30latka
Moim skromnym zdaniem to autorka robi sobie z Was zwyczajne jaja i bardzo dobrze, bo z umysłowych kalek można się tylk ośmiać :P. Życzę wam miłego dnia YNTELEKTUALYŚCI :D

Gość kimmmm
do aligator- jest bogaty, ale nie wchodzę na forum popisywać sie swoją elokwencją. Zresztą najważniejsze, to wypowiadać sie prosto i rzeczowo-mnie tego uczuli na języku polskim i muszę przyznać mojej nauczycielce rację. Nie oceniam po co ktoś wchodzi na forum, ale nie rozumiem takiego złoszczenia się na kogoś, że może mieszka na wsi, albo nie jest tak inteligentny jak autor danej wypowiedzi. Ludzie popełaniają rózne błędy-w seksie, w miłosci w życiu. Autorka topicu nie zachowała sie dobrze pisząc wulgarnie do innych, ale już dawno jej tu nie ma, a osoby do których nie pisała wchodzą tu dalej i wypisują, jaką to jest wieśniarą, biedaczką i puszczalską, co nijak się ma do tematu. A Ty moj drogi nie ekscytuj się tak swoją polszczyzną, bo też nie jest najwyzszych lotów:P to był żart-pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia!