Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz a dobrze

Za co musze płacić byście nie skwierczały że facet jest skąpy..

Polecane posty

Gość raz a dobrze

wyduście to z siebie materialistki to może będzie mniej nieporozumień.... I nie bede tu czytal o skapych facetach

Gość zimny Romann
dziwne ze jak nie macie faceta to macie na dokladnie te same rzeczy ktore sponsoruje facet....

jak zapraszasz gdzies kobiete to o ile ona nie chce inaczej-plac za wszystko.jak ona cie zaprasza o ile nie chcesz inaczej ona placi. finito:)

Wyczuwam, że ktoś Cię dzisiaj rozzłościł. ;) Ale do rzeczy: widać poznajesz takie panie. Każdy z nas na coś zasługuje, a zasługuje na to, czego w końcu SAM CHCE. Materialiści [i to obu płci;)] są niestety na świecie. A najłatwiej odciąć im drogę dostępu do siebie poprzez brak kontaktów. do zimnego Romana: skoro sponsorujesz i godzisz się na to, w czym tkwi problem? :D

Gość zimny Romaan
nie sponsoruje...ale jak jesteście same to macie na kino, piwo itp...a jak macie faceta to już chcecie by on za to płacił...to co się dzieje z tą kasą ?:)

Ja polegam na swojej forsie, jeśli już umawiam się na piwo ;) Zresztą z kinem jest to samo...no chyba, że chodzi o jakiś klejnocik - jak go stać nich zasponsoruje ;)

podobne zdanie do grażka_b. jak umawial sie z facetem nawet po 2 latach nie lubie jak placi za mnie i dlatego preferuje placenie na zmiane. A do tego jesli nie ma kasy to staram sie go odciazyc i moge czesciej placic. za to nie lubie robic prezentow i dlatego wole jak sami sobie wybierzemy, co chcemy dostac. lubie jak chlopak kupi mi jakis drobiazg, kwiatek ale nie za czesto.

a ja nienawidze jak facet stawia, nie lybię być od kogoś zależna, dziana nie jestem, ale na siebie sama wydaję, a jak już facet płaci to czuję się zobowiązana do rewanżu:/

Gość politechnika
za mnie nie musisz placić.Nie lubietylko jak facet gada ciągle o kasie,ile na co wydał i jak okropnie sie przez to spompowal.Nie lubię gównojadów,podcierających dupę szkłem.Mogę za siebie płacić.Nie potrzebuję prezentów,ani waszego placenia.Oddam wszystko,za szczerego kochającego faceta.Stawiam wszystko i nie ryzykuję,bo i tak nie znajdę:(

Gość 07.31
najlepiej badz sobą to zaoszczędzi nieporozumień , płać za co ty uważasz że wypada ...myślisz że jak ci tu napiszą liste to się zmienisz? bez szans możesz co najwyżej poudawać trochę ale chamstwo z chama prędzej czy pozniej i tak wyjdzie :)

Gość bziczek
niech sobie przypomne jak było na początku.. jak ja zapraszałam - ja upierałam sie ze płacę, jak zapraszał on - on płacił. Jak spotkanie spontaniczne proponowalam ze po polowie. ciągłe placenie przez faceta też stawiało mnie w niezrecznej sytuacji. Z moim MM dosyć szybko zamieszkalismy razem wiec i wydatki syzbko były wspólne.

Pytajacy forumowiczu - skapstwo to jak bycie poeta. Nie bywa sie kutwa ale sie nim JEST. To cecha charakteru, natura - jak zwal tak zwal. Ale wyliczenie co kupowac a czego nie nic Ci nie da jak masz nature dusigrosza. I wyobraz sobie ze niekoniecznie mezczyzna ma na to monopol. Wsrod kobiet tez sie skapczynie zdarzaja. A co do Twojego pytania - chyba najlepszy jest zloty srodek. I kompromis z partnerka. Po prostu otwarcie z nia porozmawiaj jak widzi sprawy finansowe w Waszym zwiazku. Bedzie jasne, proste i w porzadku - i nikt nie powinien miec pretensji.

Dziwny temat i dziwne podejście do niego Ja się na odwrót spotkałam - to faceci się upierali płacić i stroili fochy, jak ja chciałam, więc po prostu odpuściłam ... Nie zwracam na to uwagę by płacić za piwo czy film w kinie! Nie chcę dziwnych scen, w końcu podobno co niektórzy czują się dobrze płacąc za kobietę i nie narzekają. Jeśli jest przypadek że faceta nie stać nie mam nic przeciwko, nawet jest mi wtedy miło zapłacić. Więc takie biadolenie za co masz płacić byśmy nie swierczały jest bezpodstawne. Widocznie wynajdujesz takie babki, albo żal Ci wydać trochę kasy na kobietę ...

Gość kobieta bez faceta
Odkąd jestem sama,wreszcie stac mnie na wszystko,bo nie musze dokładac do tego gownianego interesu.Niby nas utrzymujecie/wiecznie o tym opowiadacie/,a bez was jakos stac nas na rzeczy na które przy was nie mozna bylo sobie pozwolic.

i o to w tym wszystkim chodzi! Panowie czy tak naprawdę jest Wam niemiło płacić za kobietę w towarzystwie której miło spędzacie czas? Rozmowa, śmiech, żarty? Kurcze mi koledzy z pracy potrafią kupić nawet na śniadanie coś słodkiego i nie narzekają! Bardziej dbają bym była w dobrym humorze! Więc zastanawiam się skąd Tobie autorze takie gdybania wyszły! Znam facetów co swoim byłym kobietom od czasu do czasu robią zakupy - mówię o ciuchach a nic ich nie łączy! Jeden nawet zrobił \"w granicach\" remont mieszkania i stwierdził, że zrobiłby to powtórnie choć nie są ze sobą! I nie chciał zwrotu kosztów! Więc co to my jesteśmy naciągaczkami czy Ty masz problem??!!

Gość Franciszek Cebula
Moim zdaniem powinni placic za stosunek , ja zawsze placilem 200 zl za godzine .

Gość e-mail
raz a dobrze - jak myśle, ze za wszystko powinnes płacic ale bezprzesady!

najwieksi materialisci to wychodza z facetow, bo nawet zal im postawic kobiecie piwo gdy ja zaparszaja, zastanowcie sie lepiej czy to kobiety sa takie obliczone czy faceci:O

Gość nigdy więcej tego nie zrobie
Moim skromnym zdaniem kążdy niech płaci za siebie :) Mniej konfoliktów hahahah

Gość e-mail
a zreszta czemu nie mozecie płacic za wszystko? przeciez wiecie, ze kobiety to lubia!

Gość A za co TY możesz zapłacic
??raz a dobrze Żałosny dupku piszesz takie bzdury o piwie, żarciu Czy ty widziales prawdziwe pIENIADZE w życiu? Kupileś kobiecie zegarek za 37 000 tyś tak od sobie . Spadaj dupku nazryj sie sam i upij .I nie zasmiecaj forum.

od rana tak ostro ????????

Gość e-mail
ja tam lubie bizuterie\ to fajny pomysł na wszystkie okazje!

Gość pryszcz na dupie
Ja to tak lubię z rana ostro i wieczorem też i w międzyczasie też 😍

hahahah

mnie tez juz wkurzaja te zalosne teksty facetow o materializmie kobiet, a gadaja o nim jescze wieksi materialisci, wkurzam mnie juz to jak facet zaprasza mnie do pubu, ja chce zaplacicic za siebie, on mowi ze on stawia, ale jak wyciagam portfel to jednak czeka, az kase wyciagne:O juz mi sie odechciewa wtedy tej calej szopki, wole wypic to piwo w domu przed tv, bo on peenwie wieczorem w domu zamiast myslec o mnie, bedzie sie zastanawial ile na mnie wydal tego wieczoru i czy mu sie oplacalo:O

Gość Bardzo lubie malutkich
Taki facet nie ma klasy nie warto poświecać mu uwagi. Nie chodzi o to ,żeby kogoś naciągać ,ale Panowie troche godnośći . Za piwo i żarcie daja kobiety z marginesu .prostytutki za pięniadze . Damy za prezenty .

Gość pryszcz na dupie
czego się drzecie na faceta?Jak się zakocha to i tak będzie placil za wszystko to,co jego królewna zamarzy.

Gość pryszcz na dupie
zresztą autor topiku i tak sie zmył,to i ja spadam.Chciałam poroznmawiac z kimś o swoim skąpstwie,milości i uzależnieniu :p