Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematy

Co 10 rocznicę związku?

Polecane posty

Gość dylematy

Macie jakis pomysl na oryginalny prezent a okazji 10 rocznicy bycia razem?

Gość album
album ze wspolnymi zdjeciami :) od samego poczatku do teraz.. ze smiesznymi komentarzami :D plus dobra kolacja ugotowana przez Ciebie :)

Gość dylematy
ale gotuję codziennie, a zdjęć zadnych nie mam :(

Gość dylematy
no wlasnie nie mamy :( Albo on robil mi, albo ja jemu, 4 na krzyż... nie robimy sobie zdjec, bo nie lubimy siebie na fotkach :(

szkoda :( to moze kup sobie jakas seksowna bielizne :) bita smietane i truskawki :) i bedzcie milo wieczor.. wczesniej mozecie pojsc do restauracji.. itd

10 lat i żadnych zdjęć??? Makabra. Ja uwielbiam nasze foty... no ale co kraj to obyczaj, co człowiek to przyzwyczajenia :D no to moze lepiej pojedźcie gdzieś sobie razem w ramach rocznicy zebyś juz nie musiala gotować chociaż tego dnia :)

Gość dylematy
wlasnie mąż planuje wycieczke niespodzianke, wiec i ja coś na "podobnym poziomie" musze zrobic/kupić.. a zdjec sobie robic nie lubimy wiec nie mamy

Gość jarek górą
Na 10 rocznice odnowilismy przysięgę, potem wycieczka do Tajlandii, a potem, po powrocie sprawiliśmy sobie dzidziusia

Gość dylematy
dobry pomysł z tą Tajlandią - mąż wlasnie planuje jakąś wycieczke niespodzianke, wiec ja musze cos innego. A dzidzius w drodze, wiec to tez odpada :D

Gość jarek górą
no to masz mały problem. Szkoda, że wymyślacie osobno, ja z żoną pomyśleliśmy nad tym razem i nikt nie maił zmartwienia

Gość dylematy
wymyslamy razem - to fakt, ale to dlatego, że to zwykle prezenty sie wymysla samemu dla kogos, jak niespodzianke. przeciez nie mozemy sobie samym prezentow wybierac. o wycieczce pomyslelismy wspolnie, tyle ze on wymysla gdzie to bedzie. ja chce kupic jakis prezent jemu, ale przeciez nie zapytam co chce ani nie zaproponuje kupowania tego prezentu wspolnie :(