Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musze kupić wózek

Znów wózek..tym razem bebeconfort

Polecane posty

Gość lillka___
dla mnie za prosty jak na tyle kasy nie ma ani torby z przodu ani dodatkowych kieszeni, poszukaj innych na allegro sa o wiele tansze i praktyczniejsze

wspaniały wozek,mam na stelazu air trophy(pompowane kolka).A torbe do kolekcji mozna dokupic,albo kufer, albo miekka.Parasolke,moskitiere i łaczniki,na ktore wpinam fotelik do stelaza.No i liczy sie waga-jest lekki jak piorko i fantastycznie sie nim po prostu jezdzi:)

Gość Musze kupić wózek
Dzięki Kasia,o taki komentarz mi chodziło.

Gość do Kasi C.
Kasiu wózek jest przecudny, ale mam wrażenie, że ta rączka jest trochę zbyt wysoko. Da się ją obniżyć?? Na tej stronie nie ma zdjęć wersji spacerowej. Co myślisz o spacerówce??

Kasiu a czy ta gondolka nie jest trochę malutka? Też bardzo podoba mi się ten wózeczek ale na tym stelażu o którym piszesz a najlepiej cały zestaw tz ze spacerówką i fotelikiem sam. Ale interesuje mnie jeszcze czy spacerówkę da sie rozłożyć do leżenia? Też mam rodzić zimą ale w grudniu więc dziecko długo będzie jeżdzić w gondolce stąd moje pytanie...

Myślałam o takim zestawie w białym kolorze. Tapicerkę można zdejmować do prania.

Gość piękny jest
Moim zdaniem wózek pierwsza klasa. Trochę drogi i przewyższający moje możliwości finansowe, ale gdybym nie miała ważniejszych wydatków, to stałabym się jego posiadaczką. Jak myślicie ten wózek nadaje się na polne drogi?

Gość Musze kupić wózek
i ja własnie zamawiam taki,i to ekri bo białego niema.Tak tylko na zdjeciu wygląda.

To gratuluje! Napisz za jakiś czas jak się sprawuje. Powodzenia

Dziewczyny rączka jest \"łamana\" pod wszelkimi kątami.Inko,mały ma 7,5 kilo, zaczał piaty miesiac zobacz sobie foty na jego stronie,miejsca ok

Inka,pamietam Cie z topiku przed ciążą jak miałas dylematy...:D Bedzie ta wymarzona dziewczynka??

Kasiu postepowałam zgodnie z wszystkimi zasadami na dziewczynkę. Mialam monitoring i ostatnie przytulanki były 56-60 godzin przed jajeczkowaniem. Więc jeśli teoria dr Wójcika jest pewna mam duże szanse ale to dopiero 9 tydzień, więc jeszcze trochę czasu upłynie zanim się dowiem. Masz uper synusia, oglądałam zdięcia. Powodzenia