Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto pyta nie błądzi ___

Dziewczyny czy nakładka na sedes moze zastapic nocnik?

Polecane posty

Bardzo prosze o zdanie te mamusie,które nie kupiły nocniczka,tylko od razu nakładke na sedes.Moj synek skonczył dwa lata i chciałybym kupic mu zamiast nocnika cos takiego: http://www.allegro.pl/item194275112_bebe_confort_mieciutka_nakladka_na_sedes_super_.html Polecacie, jakos tak bardziej higienicznie wydaje mi sie zaczac od razu od dorosłego sedesu,a taka mieciutka nakładka na pewno pomoze,prawda?

Gość Alexxxa
Może albo i nie. Mój syn nie chciał korzystać z takiej nakładki. Tylko nocnik. W końcu przekonał się do normalnego sedesu, a nakładka ani razu nie została użyta. Wydaje mi się, że lepszy jest nocnik, bo dziecko może na nim wygodnie usiąść. Mój syn uwielbiał siedzieć na nocniku i bawić się autkami. Takie są moje doświadczenia z nakładką, pewnie są inne mamy, których dzieci miały inne "gusta".

Gość pipppppppppa
Myślę,ż sedes może być po prostu za wysoki dla takiej dzidzi.

pod nozki mozna postawic taki fajny \"schodek\" z IKEA.Polecam nakładke,moja corka w ogole nie miala nocniczka.Ale oczywiscie, co dziecko to inne upodobania:D

A ja moją córkę wysadzałam na takim sedesiku od 18 miesiąca. Dziecko było szczęśliwe, że korzysta w toalety jak dorośli :) Tyle, że sama nie korzystała, ale przy pomocy taty lub mamy.

super hola hola,przeciez ja mam zamiar wlasnie przy nim byc cały czas,a nie go zostawiac samego na wyskim tronie:D

TO nawet nie chodzi o zostawianie. To \"urządzonko\" przy siusiaku, nawet z zastosowaniem podnóżka może być kłopotliwe dla małego dziecka przy próbie samodzielnego siadania na sedes. Chodzi o to, że dziecko trzeba posadzić z góry. No.. wiesz co co mi chodzi...

jasne hola hola:)