Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaasiaaa

zimne i trzesące sie rece, pomocy

Polecane posty

Gość asiaaasiaaa

Problem jak w temacie. Cały czas mi sie trzesa rece. Do tego mam cały czas zimne, wrecz lodowate dłonie. Ten problem mam juz od kilku miesiecy. Co mi moze byc??

Może być problem z układem krążenia i brak magnezu. Najlepiej idź do lekarza, on wystawi diagnozę. Mam jeszcze prywatną prośbę. Jeśli już się dowiesz, albo ktoś miał podobne objawy - napiszcie o tym, co można zrobić, jakie sąprzyczyny i potencjalne skutki, bo znam człowieka, który ma tak samo, ale jego do lekarza wygonić to naprawdę problem. Pozdrawiam

Gość kalinka rozowa
tez tak mam myslalam ze z tarczycy ale wszystko z nia ok i endo wyslal mnie do psychiatry bo to pewnie nerwica jednak psychiatra chyba jakis konowal byl bo powiedzial ze taka moja uroda :P

Gość asiaaasiaaa
Magnez jem cały czas, od kilku miesiecy biore codziennie magnez. A pic nie pije :0 no moze czasem, okazjonalnie :). Wiec to nie alkohol. Ale te trzesace sie rece, normalnie szok, nawet herbaty nie moge sie napic. Ma ktos tak podobnie?

Gość asiaaasiaaa
kalinka rozowa ja nie mam nerwicy, jestem spokojna, mam dobra prace, szkołe, znajomych. Wiec to chyba nie ten problem. I co robisz? Jak sobie radzisz?

Gość kalinka rozowa
badam sie dalej :)

Gość asiaaasiaaa
a magnez? Masz niedobór moze? Ja na pewno nie, łykam codziennie od kilku miesiecy, raczej na brak nie narzekam.

Gość kalinka rozowa
to moze tarczyca? przy niej wystepuja drzenia samoistne rak :) ale lekarzem nie jestem jednak na twoim miejscu zbadalabym hormony.

Gość kalinka rozowa
mialam badany magnez sod potas i bardzo wiele innych rzeczy ale wszystko w normie.

Gość asiaaasiaaa
chyba do lekarza sie wybiore. Ale nie wysmieje mnie? W sumie nie sądziłam ze z takim czym mozna isc do lekarza. Ale skoro Ty byłas to moze ja tez pojde. Tarczyca, no nie wiem - jak miałam 10 lat to miałam podejrzenie teraczycy, skierowali mnie na badania ale okazało sie ze jest ok. Teraz mam 23 lata i moze faktycznie? nie wiem sama, ale mnie ciezko do lekarza zaciagnąć ale chyba trzeba.

Gość opierdalacz klasyczny
mnie to mija po pierwszym browarze

Gość asiaaasiaaa
opierdalacz klasyczny mi nawet jak pije na jakijs imprezie to rece sie trzesą :)

Gość kalinka rozowa
idz nikt cie nie wysmieje :)

Gość ja tak mam odkąd
pamiętam :O Badania w normie, tzn nic co mogłoby dawać takie objawy... Do drżenia i tego, że są zimne jak lody sinieją mi jeszcze... :O

Gość opierdalacz klasyczny
moze za rzadko na imprezy chodzisz :D

objawy: czerwone, niemal sine ręce, okresowa trzęsawka (szczególnie po kawie), niska temperatura, choroba serca w rodzinie:( Czy ta tarczyca może wchodzić w grę?

Gość kalinka rozowa
oj nie wiem nie chce namieszac wejdz na www.gazeta.pl/forum tam na zdrowie i poczytaj troche albo zadaj pytanie, tam predzej ktos bedzie wiedzial.