Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_sonia_

jak to jest z facetami...

Polecane posty

podoba mi sie bardzo kolega...bliski kolega ale jest starszy o 5 lat i on uwaza ze ta roznica jest zbyt duza... poza tym jest ok tylko ze ja niby tez mu sie podobam ale ja tego wcale nie jestem taka pewna... pisze eski i spotykamy sie tak czesto jak to tylko mozliwe...a le nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze on tylko czeka na to zebym zgodzila sie z nim isc do lozka...

Gość Murka
5 lat - zbyt duża różnica, żeby się spotykać, ale nie za duża, żeby iść do łóżka? Rzeczywiście dziwne.

no wlasnie:( ja tez tego nie rozumiem i nie wiem co robic?? na lozko sie nie zgodze bo nie chce wyjsc na latwa ale czy mam dalej czekac??

17 a on 22... pewnie mi napiszesz ze teraz roznica wieku jest zbyt widoczna:(

nie, nie jest, ale jesli chodzi mu o to bys poszla z nim do lozka ..to nie daj sie :) szanuj sie :) jak Cie naprawde lubi to bedzie dobrze :D

pomysl: zamij sie soba, nie czekaj na niego :) nie pokazuj, ze bardzo ci zalezy itd.. bo faceci czuja sie wtedy pewnie i pozwalaja sobie na niewej :) badz tajemnicza.. spotkaj sie z kumpelami.. idz z kumplammi na piwo.. odmow mu spotkania..:) jak mu zalezy, zacznie zabiegac o ciebie.. pokaz mu, ze nie jestes jeszcze gotowa, by sie z nim kochac.. (bo z tego co piszesz wynika, ze nie jestes jeszcze)

stwierdzil ze bez mojej zgody i checi do niczego nie dojdzie bo ponoc znacze dla niego bardzo duzo ale ja juz nie wiem czy mu ufac??

ale szczerze mowiac to chyba jestem ale po prostu nie chce wyjsc na szmate.. a poza tym dzieki za zady:) zastosuje sie i zobacze

prosze :) jak nie masz ochoty sie kochac z nim - to nie rob tego :) jak masz - to i tak to zrobisz jak bedziesz chciala.. ja pozno stracilam dziewictwo i nie zaluje :) moj pierwszy raz byl nieplanowany..ale wiedzialam, ze tego chce..wtedy.. i nie zaluje :) ps. na przyszlosc - pamietajcie o zabezpieczeniiu :) 🖐️ powodzenia

ale jest jeszcze jeden problem...mam chlopaka:( a tamtego znalam juz wczesniej ale potem jakos stracilam z nim kontakt... zycvie mi sie ukladalo...chlopak mnie kocha (dziewica juz nie jestem)-jestesmy ze soba 2 lata... no i ON znowu sie pojawil

powinnas podjac decyzje, czy chcesz zostac z tym chlopakiem, z ktorym jestes 2 lata.. nie pakuj sie w inne zwiazki jak jestes z kims - nie warto. lepiej cos zakonczyc, i zaczac nowe.