Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keri7685

mam męża dziecko ale tęsknię za innym...

Polecane posty

Gość keri7685

czy ktoś ma podobny problem???????? chętnie porozmawiam z kimś kto ma podobny problem

Gość xxxxpapapappap
problem stary jak swiat,najlatwiej zamienic "na lepszy model"faceta,po co wogole wychodzilas za maz jak teraz chcesz innego...?moze postaralabys sie ulepszyc wasz zwiazek?

Gość mark sa
pracujesz w agencji?

Gość do keri
nie jesteś sama. Tez tak mam. Kocham męża, jest cudowny , jest nam dobrze, mamy dziecko- zaplanowane. Czasem jednak tęsknię za moją pierwszą miłością. Mąż wie o tym.....Niestety tak jak wtedy kochałam - chyba juz nie pokocham nikogo. Może zyję wspomnieniami. I niestety o mnie mąż musiał długo zabiegać nim się nim zainteresowałam, a tamtego sama zauwazyłam" te motylki w brzuchu" i nic nie prowokowałam- udawałam obojętność- aż tu nagle okazało sie że on też ....Niestety nie dane było nam być razem. Byłam głupia a teraz czasem żałuję...

Gość zdezorientowana25
tęsknię za moją pierwszą miłością:-( od trzech lat mam męża i dziecko,ale tęsknię za tamtym...nawet w dniu mojego ślubu patrzyłam na drzwi kościoła i myślałam: może przyjdzie...nie umiem zmienić swojego życia,bo nie wiem czy dobrze zrobię...nie wiem,czy TAMTEN coś jeszcze do mnie czuje...to jest takie skomplikowane:-(

Gość to dobrze wiedziec ze
nie jestem sama z takim problemem. Z moja pierwsza miłością nie jestem juz 6 lat, od 5 lat jestem z mezem, mamy 2 cudownych dzieci a mi co noc sni się on... To co było między nami, było tak magiczne że aż nie do uwierzenia. Między mną a męzem nigdy nie było i napewno nie będzie takiego uczucia. Pozostają tylko wspomnienia :(