Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagromi

gondola potrzebna?

Polecane posty

Gość nagromi

Tak sie zastanawiam czy wozek-gondola jest w ogole potrzebny kiedy chce sie maluszka nosic w huscie az bedzie mial pol roku, zanim zacznie siedziec w spacerowce?

Gość Kto pyta nie błądzi ___
W HUSCIE? A CO TO? CZY TO MA COS WSPOLNEGO Z CHUSTĄ?

Zastanów się czy dziecku będzie wygodnie w takiej pozycji podczas dłuższych spacerów, a jak będą upały? Zapewniam Cię, ze jak nie prześpisz kilka nocy to nawet 4-5 kg dziecko wydaje się bardzo ciężkie. Poza tym malutkie dziecko powinno jak najwięcej leżeć płasko więc na pweno nie jest to dla niego zdrowe... Nawet producenci fotelików samochodowych nie zalecają przetrzymywć w nich dziecka dłużej niż 2 godziny dziennie...

ja swojego synka woziłam bardziej zabudowaną spacerówką - bez gondoli- ale na płasko- był tylko w beciku- teraz też kupiłam taki wózek- szkoda mi pieniędzy na gondole a poza tym te wózki z gondolą są o wiele cięższe

kochana,a jak ty chcesz np zakupy robic?mysle ze gondola jako-taka nie jest potrzebna tak bardzo,moze byc zabudowana spacerowka,ale wozek jakikolwiek jest niezbedny.

a poza tym...moze to glupio zabrzmiale bezpieczniejsze jest wozenie dziecka jednak w wozku, potkniesz sie, albo cos w tym stylu i co wtedy?chusta-- bardzo popieram ale na krociutkie trasy, ewentualnie po domu jak trzeba cos zrobic

Gość to kup sobie
wielofunkcyjny wózek

Gość Tośka__
O rany! Chusta zamiast wózka? Co to za pomysł w ogóle?? Po pierwsze ucierpi na tym kręgosłup dziecka, które będzie cały czas w "zwiniętej" pozycji, po drugie ucierpi Twój kręgosłup (chyba że jesteś jakąś siłaczką), a po trzecie spacery powinny być minimum godzinne, czy nie lepiej usiąść na ławce, poczytać książke a dziecko niech sobie śpi w gondolce? Dla mnie spacer ma być przyjemnością a nie katorgą.

Gość nagromi
Dzieki dziewczyny za wasze komentarze :) Z ta zabudowana spacerowka to nawet niezly pomysl, sama widzialam kilka takich wozkow. Wielkie dzieki i pozdrawiam!

Gość nagromi
Padlinka, ike.. moze jakies namiary na takie ''plaskie'' spacerowki? Dzieki :)

Gość ja pomogę ci na.lh
chusta w niej mozna chodzic po domu a nie isc do sklepu na spacer do lekarza czy koscioła.