Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bereta

Kto ma ochotę udzielić mi wywiadu żywieniowego? Zapraszam

Polecane posty

Gość Bereta

Jest to wywiad żywieniowy -24 godzinny. Chciałabym wiedzieć co zjedliście wczoraj przez cały dzień. Dane które potrzebuję : WZROST, WAGA, OBWÓD W PASIE , OBWÓD W BIODRACH (może być w przybliżeniu). O której godzinie jadłeś pierwsze śniadanie i co zjadłeś? O której godzinie jadłeś 2 śniadanie i co zjadłeś? O której godzinie jadłeś obiad i co zjadłeś? Czy pomiędzy tymi posiłkami jadłeś coś jeszcze ? tzn.owoce, słodycze, chipsy itp.?? Czy jadłeś podwieczorek? O której godzinie jadłeś kolacje i co zjadłeś? Z góry dziękuję za pomoc osobą które udziela mi tych informacji:)

Gość dddddddddddd
o 8.00 - bulke z szynka kolo 11 - jogurt kolo 15 - zupe jarzynowa pomiedzy posilkami piwo - ok 4 na podwieczorek piwo na kolacje piwo

Gość Franciszek Cebula
Nie wiem gdzie sie te obwody mierzy , konkretnie w ktorych miejscach ale i tak nie pamietam co wczoraj jadlem .

Wzrost 177cm,waga 56cm,talia ok. 65cm,biodra ok. 92cm pierwsze śniadanie ok.8:00 bułka wieloziarnista z szynką i żółtym serem 2 sniadanie o 12:00: jajko na twardo obiad o 17:00:brązowy ryż z piersią z kurczaka i sałatą lodową kolacja o 19:00: vasa z pomidorem i cebulą. Nie jadłam nic pomiędzy posilkami

wzrost: 174 waga: 55 obwód w pasie:? obwód w biodrach:? ok 9.00 bułka z pasztetem ok 13 kanapka z pasztetem potem batonik mars ok 17 talerz zupy warzywnej ok 20 zapiekanka chipsy

Gość Bereta
może ktoś jeszcze napisze??

To bedzie troche trudne, bo w ogole nie kontroluje tego, co jem, ani nie zapada mi to w pamiec. Wzrost: 1,62, waga: 55 kg, obwod w pasie, hmm ok 70 cm, w biodrach, ok 90. Pierwsze sniadanie ok 11 - kawa z mlekiem Obiad: 1,5 gotowanej kolby kukurydzy, zupka chinska (ok 14) Potem herbata i 3 herbatniki z czekolada. Kolacja o 23: 1,5 bulki polanej oliwa z oliwek z plasterkami pomidora i sola.

kobieta WZROST (163cm) WAGA (52kg) OBWÓD W PASIE (talia:64cm) OBWÓD W BIODRACH (91cm) O której godzinie jadłeś pierwsze śniadanie i co zjadłeś? nie jem sniadan, tylko kawa z mlekiem 0% bez cukru. O której godzinie jadłeś 2 śniadanie i co zjadłeś? nie jem 2 sniadania O której godzinie jadłeś obiad i co zjadłeś? okolo godziny 15 porcja spagetti (makaron, 3 pomidory, papryka czerwona, 250g miesa z indyka, duza cebula) Czy pomiędzy tymi posiłkami jadłeś coś jeszcze ? tzn.owoce, słodycze, chipsy itp.?? okolo 12stej mandarynka Czy jadłeś podwieczorek? tak, o 17stej duze jablko O której godzinie jadłeś kolacje i co zjadłeś? o 19stej jogurt naturalny 250g Tak jem na co dzien, nie odchudzam sie, mam kiepski apetyt.

Gość a ja powiem tak....
WZROST 169cm WAGA 52kg OBWÓD W PASIE 67cm OBWÓD W BIODRACH (może być w przybliżeniu) ok. 90cm. O której godzinie jadłeś pierwsze śniadanie i co zjadłeś? zjadlam dopiero jak bylam na uczelni, ok. 10, to byla kanapka z zoltym serem, pomidorem i salatą. O której godzinie jadłeś 2 śniadanie i co zjadłeś? nie jem drugiego sniadania. O której godzinie jadłeś obiad i co zjadłeś? o 14, to byla zapiekanka. Czy pomiędzy tymi posiłkami jadłeś coś jeszcze ? tzn.owoce, słodycze, chipsy itp.?? nie Czy jadłeś podwieczorek? nie O której godzinie jadłeś kolacje i co zjadłeś? troche salatki z chlebem, ok. 20.

Gość golden rose
WZROST: 165 cm WAGA: 53 kg OBWÓD W PASIE: a z 75 cm OBWÓD W BIODRACH (może być w przybliżeniu): 93 cm O której godzinie jadłeś pierwsze śniadanie i co zjadłeś? o 6 rano - kawa z mlekiem + babeczka z kremem karmelowym O której godzinie jadłeś 2 śniadanie i co zjadłeś? o 11 rano - 2 bułki kajzerki z masłem, sałatą, pieczonym karczkiem (po 3 plastry w każdej bule) O której godzinie jadłeś obiad i co zjadłeś? o 18.00 - kluski w sosie szpinakowo-serowo-śmietanowym suto posypane pietruszka i przyprawione czosnkiem, potem herbata z cukrem Czy pomiędzy tymi posiłkami jadłeś coś jeszcze ? tzn.owoce, słodycze, chipsy itp.?? tak - słodycze (2 batoniki do południa) i paczkę prażynek ziemniaczanych wieczorem koło 20.00 Czy jadłeś podwieczorek? tak;) - plaser żółtego sera O której godzinie jadłeś kolacje i co zjadłeś? nie

Gość Walentyna Gagarina
Kobieta WZROST 165cm WAGA 57kg OBWÓD W PASIE: jesli chodzi o talie to 69cm OBWÓD W BIODRACH : 95cm O której godzinie jadłeś pierwsze śniadanie i co zjadłeś? 9 rano dwa tosty pelnoziarniste z serkiem topionym, salata, poledwica, chrzanem,pomidorem i na to cebula, szklanka soki grejfrutowego. O której godzinie jadłeś 2 śniadanie i co zjadłeś? 11 rano 2 pomarancze O której godzinie jadłeś obiad i co zjadłeś? 13--14 po poludniu: pol talerza ziemniakow, duzy kotlet schabowy, surowka z kapusty kiszonej, +deser: ogromna porcja lodow (pewnie ze 400ml) Czy pomiędzy tymi posiłkami jadłeś coś jeszcze ? tzn.owoce, słodycze, chipsy itp.?? tak, batonik kitkat Czy jadłeś podwieczorek? godzina 19 kawalek sernika O której godzinie jadłeś kolacje i co zjadłeś? godzina 21 salatka z wedzonego lososia, jajek i zoltego sera w majonezie, mala bagietka z maslem, goraca czekolada + przez snem (godz 23) banan.

Gość vpower
164 cm, 56 kg, 71 cm, 93 cm 7.00 - kanapki jedna z białym serem i pomidorem, druga z pastą jajeczną, kawa rozpuszczalna z mlekiem (3,2%) ok. 11.00 - drugie śniadanie w pracy - bułka z szynką, jabłko 16 - coś z kurczaka z serem w środku (jakiś tam zawijas), ziemniak, surówka. hmm, a kolacji wczoraj chyba nie jadłam............ zazwyczaj jadam bułkę lub dwie kanapki, albo jak mnie najdzie to zamawiam pizzę :) no i ok. 2-3 serek danio. zawsze w nocy budze się głodna i musze zjeść serek, bo inaczej nie zasnę z powrotem :)