Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafomanka

Krzykliwy temat - zapraszam na pokrzyczenie sobie

Polecane posty

Gość trza bylo nie przerywac
;)

Gość duperele
Ja nie wchodze na jakies inne strony i blogi bo wtedy czuje jakbym sie prostytulowala, a ja porzadna dziewczyna jestem, dziewica oczywiscie (anal i oral sie nie liczy, prawda?) No. Koko nie mam jeszcze nazeczonego. Ja tylko uprzedzam ewentualnych kandydatow ze nie ponize sie oddaniem reki jesli na palcu nie zablysnie odpowiednio duzy brytlantek.

Gość bosanoga
to ja się będę drzeć!! uwaga! NIECH MNIE KTOś PRZYTULI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koniec darcia

Gość eeeeeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Gość Moja Lewa Noga
Ja tesz :) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Nie ma to jak porządna fala rozkoszy !!!!!!!!!!! :D:D:D: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa ( a czemu Topik na ślubach i weselach? :D )

Ostatnio kobietki narzekały, że u nas nudno i cicho. Zatem pokrzyczymy sobie :) W kupie raźniej :)

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja tak bardzo chce wyjsc za maz, ze juz wcale z domu nie nwychodze tylko siedze na kafe i snie o mojej najpiekniejszej sukience i najfajniejszym weselu i najwspanialszym narzeczonym, ktorego tak kocham och och och och ze chyba juz bardziej nie mozna, chociaz nawet go nie znam!!!!!! Pierscionki zareczynowekupilam sobie sama juz trzy, obraczek mam cala szuflade, jak jade pociagiem podmiejskim to wyjmuje z torebki zestaw obraczek i pierscionkow i prosze wspolpasazerow o padneicie na kolana i oswiadczyny i wymiowienie slubnej formulki: biore ciebie za zone!!! to sa tak wspanialme romantyczne chwile!!!