Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1979

Kiedy według was człowiek staje się naprawde dorosły?

Polecane posty

Gość Kamila1979

wtedy, kiedy puszcza mamina spodnice i sam sobie radzi z utrzymaniem wlasnego tylka :)

Gość statystyczna polka
Kiedy jest niezalezny, ponosi konsekwencje własnych czynów, kiedy widzi więcej niż czubek własnego nosa, kiedy pozdejmuje z auta resztki daremnego tuningu i kiedy nie słychać go z kilometra jak jedzie, kiedy żyje i daje żyć innym, kiedy docenia starszych ludzi i potrafi porozmawiać z 2 latkiem i 90 latkiem, kiedy ma coś do powiedzenia i nie o ciuchach, kiedy nie wita się "cze" na czacie. :-) Nie wiem co jeszcze. Ktos coś doda? :-)

Gość kiedy zakłada rodzine

Gość Kołysanka23
Wtedy, kiedy zachowuje sie jak dorosly.

Gość wtedy kiedy stawia czoła
prawdziwy dorosłym sprawom a nie zwala tego na inną osob ę !!! równie dobrze może to być 18 latek jak i 40 latek ... to nie lata ale charakter..............

Kiedy potrafi się sam utrzymać, a także ewentualnie swoją rodzinę też, kiedy ma gdzie mieszkać i kiedy jest odpowiedzialny, a więc zdolny do ponoszenia na własny rachunek konsekwencji swoich czynów.

Gość Zła Ruda Kicia...
"Kiedy mu rodzic umiera" - wow, matka od mojej 70 letniej babci jeszcze żyje, więc według ciebie, moja babcia nie jest jeszcze dorosła? :D