Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gloooooa

jaki ODCIEŃ i FIRMA RÓŻU do policzkowZeby ladnie wygladalo na calych policzkach?

Polecane posty

Gość gloooooa

na calych policzkach, a nie tylko po bokach, blizej skroni. jak kupilam ostatnio to okazalo sie ze ma taki dziwny pomaranczowawy odcien i dziwnie wygladal na twarzy. a mi chodzi o kolor taki bardziej czerwony, jak rumieniec;) oczywiscie szukam różu w rozsadnej cenie;)

Gość o ja nie mogę...
a 73 złote to rozsądna?? boujoris

Gość gloooooa
hmmm.. myslalam zeby wydac gora 30;) wiesz.. ogladalam kiedys boujoris i one jak pamietam mialy drobinki swiecace, a ja potrzebuje matowego bo ogolnie mam tlusta cere;) zreszta i tak ogromny problem to kolor. nie mam pojecia ktory by sie nadawal do calych policzkow by byl efekt rumienca :/

Gość Rudraaa
Sephora- są matowe i satynowe, duży wybór kolorów, 26zł

Gość gloooooa
oooo... no to bede musiala sie tam wybrac. a nie wiesz ktory kolor zrobilby mi taki efekt??

Gość gloooooa
ma ktos jeszcze jakies propozycje??

Gość ble blebnabdnb
ja mam bourjois i kupiony z poł roku temu kosztowal 36 zlotych. polecam naprawde goraco. zreszta poczytaj sobie recenzje na wizażu

Gość ble blebnabdnb
aha i mam nr 95 rose je jaspe. Piekny różowy oplalizujacy

Gość kotka w baletkach
bourjoris:)) są rzeczywiscie godne polecenia , nadają twarzy tzw ,,świeży wygląd,, ale godny polecenia jest też astor.

Gość gloooooa
dzieki za porady;) ale wiecie... rozumiem ze firmy te sa godne polecenia, ale tez chodzi mi wlasnie o ten efekt NATURALNEGO rumienca. wiec bardzo bym was prosila byscie podawaly numerki tych ktore polecacie;) a tą 95 to sprawdze;)

Gość gloooooa
no nie wierze ze tylko mi sie podobaja rumiane policzki....:(

Gość hakaka
Dziewczyny, jak ty będziesz wyglądać w takich rumieńcach krasnala! Nie wiem, skąd ci przyszedł do głowy taki pomysł. Co zaś do odcienia, to nikt ci nie pomoże, bo to kwestia twojego własnego kolorytu, co na tobie będzie wyglądać dobrze. Niestety, póki się nie nauczysz, będziesz popełniać błędy. Próbuj testery.

Gość hakaka
Miało być: dziewczyno.

Gość hakaka
Po prostu nikt się tak nie maluje. Róż ma modelować twarz i poprawiać leciutko koloryt, a nie nadawać wielkie rumieńce.

Gość Hi=omerowa
Ja uzywam musu do policzow z Maybelline i naprwde polecam. Idealnie sie rozprowadza, bogata gama kolorow.

Gość i nie kupuj sobie jakiegoś
boujorisa drogiego bo jak nie trafisz z kolorem to będzie lipa... poeksperymentuj z jakimiś tańszymi kosmetykami.

Gość szesc-siedem-szesc-szesc
moja droga, zeby sprawdzic jaki odcien rozu potrzebujesz, musisz sie lekko uszczypnac w policzek, skora sie zarozowi i wybierasz odcien jak najbardziej zblizony do tego uszczypnietego miejsca. podawanie konkretnych kolorow na forum mija sie z celem, bo nikt cie tu nie widzi, a nie mozna dobierac koloru kosmetykow nie widzac osoby dla ktorej maja byc przeznaczone,=