Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikebana

Jeśli opiszesz mi jezioro.....

Polecane posty

Gość T123
u mnie jest ciemno granatowe jezioro bardzo spokojne, wyglada ono na bardzo duze ale zarazem plaskie....kolor jeziora swiadczy o tym ze jest bardzo glebokie tym samym tajemnicze i budzące respekt a czasami lęk jest juz prawie zmrok, nikogo nie ma wokolo, jest cicho i mozna spokojnie porozmyslac i podumac

Gość T123
ja stoje nas samym brzegiem wpatruje sie w spokojną toń

jezioro jest duze, z jednej strony las z drugiej plaza, pogoda letnia choc powiewa lekki wietrzyk, przez co na jeziorze od czasu do czasu wzbijają sie niewielkie fale

A moje jezioro usytuowane jest w wysokich górach, między zielonymi wzniesieniami, których szczyty pokryte są śniegiem... wokół jeziora rośnie las... woda jest czysta i przejrzysta... widać głębie, która \"przyciąga\" barwą granatu... świeci słońce, ale woda jest chłodna... przyjemnie chłodna... plaża porośnięta jest trawą która przechodzi w gładkie, śliskie kamyczki po których stąpam... :) czekam na interpretację :) 🖐️

tup -tup -tup hm.. cóz tu rzec... Kobieta z ciebie niezywkła, wiesz czego chcesz w seksie, poza tym masz tzw klasę, nie idziesz na łatwizne... Pejzaz jest obiecujacy, trochę wyniosły, i troche niepokoi mnie ten chłod... Przyjemny chłod jak zanzaczasz ale jednak... Czy milosc jest dla ciebie tylko orzeźwieniem, tylko czyms co na chwilę przywraca siłe i świezość..? Wszystko to ładne, ale jak pwoiedziałam troche wyniosłe, pewnieniełatwo cie zdobyc... Ale warto bo oferujesz w seksie szczerośc i uczciwosć oraz nieprzeciętne umiejetności i pewnosc siebie... Mozna by może troche obnizyc poprzeczke, tylko.. po co, prawda..? :) ty lubisz wyzwania...:)

Gość agivp
moe jest ogromne , ciemnoniebieskie , granatowe, polozone w srodku jakiegos lasu tafla jest gladziutka . jest sliczne

Gość ikebana jak nie
odpowiadasz na wyszstkie wpisy to nie odpowiadaj bo juz mi w drugim temacie nie odpowiedzialas a ja sie nie bede upominac :(

Gość yvetti
stoję w moim jeziorze po kolana. woda jest przyjemnie ciepla po gorącym dniu. słońce jest już bardzo nisko, zmierzcha, ale na horyzoncie widać jeszcze czerwono-pomarańczową łunę, ktora rzuca ciepły blask na taflę jeziora. tafla nigdy nie jest zupełnie spokojna- to dlatego,że przy moim jeziorze rośnie brzoza, której listki nawet przy lekkim podmuchu wiatru muskają wodę tworząc na niej okrężne fale. jestem odprężona. wraz z zapadaniem zmroku nasila się koncert cykad ukrytych w trzcinach i wysokiej trawie wokół jeziora. koło moich stóp przepyłwa ławica małych srebrnoczerwonych rybek, która szybko ginie w głębszej, granatowoturkusowej wodzie. woda jest czysta i ma miły, świeży zapach

Gość idealnaparawrobli
a moje jezioro jest najpiekniejsze na swiecie! :-) niepowtarzalne,ogromne,,ma piekny ciemny kolor...jest lekko wzburzone..brzeg jest kamienisty.... na kamieniach spia labedzie..i kaczki.... a to jezioro jest ogromne,glebokie...dookola sa gory...i jest cudowne! :-)

moje jezioro jest wsrod drzew i malych krzaczkow... wszedzie lataja wazki... w wodzie odbija sie slonce... troche rai ale widok jest piekny... nie widac kapiacych sie ludzi ale widze mala lodke z ludzmi, wiosla.. ja stoje nad brzegiem i wszystko obserwuje... to piekny zachod slonca... jezioro jest duze, i nie widac konca, woda szaro-niebieska...

Gość YYY___
w moim jeziorze, wszyscy Ci co nie dostali odpowiedzi na ich jeziorka i inne bzdety o szescianach, topią IKEBANE

DO TAKA JEDNA. opisałas spokój, ale jakis taki... nie wiem.. dziwny.. Jakby cisza przed burzą... Na razie niewiele tam się dzieje, jest w miarę bezpiecznie, ale ale... cos sie czaji po krzakach... cos wisi w powietrzu... atmosfera jest az gesta od czegoś niewyjasnionego... Czy ni e jesteś z przededniu wielkiego romansu.....? Może jakaś szalona miłsoć ktora nabrzmiewa do ostatecznego spełnienia...? :) pzdr.

kulka 26, to co opisalas jest jeszcze takie.. naiwne, takie dziecinne troszkę.. takie ładne, bez żadnych wad, bez żadnych ciemnych stron... Nie wiem czy takie jest twoe zycie erotyczne, takie piekne i beztroskie czy tak je idealizujesz... :)

ufff...już się bałam, że ta kaczka z krzakow bedzie czymś trasznym :D nie było tak źle hmm, czy jestem w przededniu romansu? jestem w trakcie 4 romansów... dzięki:D

taka jedna co ty mówisż..? w trakcie czterech romansów...??? :) to tam powinien nad tym jeziorem być niezły cyrk....:) a skąd ten nadchodzacy wieczór...? :) Może chęc ukrycia tego przed swiatem...? :)

nie wiem, lubię wodę właśnie jak zapada zmierzch, wszystko się wycisza, uspokaja...mam nadzieję, że ja nie...

Gość żabka i żabka
A moje jeziorko ma wokół kamienie, a dno wyłożone jest czarną folią wystającą poza brzegi, nagrzaną słońcem, o którą żaby parzą sobie nóżki. czy to coś oznacza???

a ja nie wierze jakos w te twoje 4 romanse...:) uwazam że jesteś bardzo romanycznie zakochana, i dyszysz chęcia spełnienia.... ale nie spieszysz sie bo wiesz ze czekanie jest nieraz bardziej podniecajace od samego spelnienia.....:)

Gość żabka i żabka
A moje jeziorko ma wokół kamienie, a dno wyłożone jest czarną folią wystającą poza brzegi, nagrzaną słońcem, o którą żaby parzą sobie nóżki. czy to coś oznacza???

ża bka, i co ty tam niby robisz nad tym jeziorem..? a po co ta folia...?

Gość kolorowanka23
moje jezioro przypomina takie w Szkocji.Jets jak Loch Ness.Z pochmurnego nieba pada na plaska tafle kilka krpoel co jakis czas.W okol cisza.Woda jest metna praie brudna.Wokol zadnych kwiatow,ptakow ani nic takiego

lagi, piekny widok, mówisz..? Może warto jakoś sie bardziej w to zaangazówac niż tylko stac na brzegu i podziwiać...? Jeziorko rekreacyjne, piekne , inni korzystaja a ty.. czemu nie popływasz...? :) skoro tak pieknie, ciepło... no już! chlup do wody!:) co cie powstrzymuje..? :)

Gość żabka i żabka
po prostu od zawsze drażnil mnie nieprofesjonalnie założony zbiornik wodny, moze stad to się wzięła ta folia......