Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Chciałam powiedzieć że jestem wolna i mogę kogoś poznać.

Polecane posty

Gość licz do dwóch
ja też jestem wolna i nie mam wielkich wymagań, może być naprawdę niemalze każdy /nie licząc Stańczyka naturalnie/ pozdrawiam i trwam w oczekiwaniu

on bez nicka - 🖐️ witaj ! ps ile masz wzrostu :) wybacz tę bezpośredność, ale to dla celów bezpieczeństwa prze olbrzymem vel stańczykiem :) 🖐️

Niebieskooka Szatynka witam. Co prawda wysoki nie jestem, ale kompleksów nie mam absolutnie żadnych na tym punkcie :). 174 cm.

Gość i ja....
też chciałam powiedzieć to samo ale nieśmiała jestem więc nie powiedziałam :P

Gość vel
a skad jestescie dziewczyny??

Gość bosanoga
ej co wy tak dyskriminujecie stańczyka? przecież poza tym że facet jest niski i zajebiście zrzędzi nie ma żadnych wad :P

on bez nicka - :D przykro mi, możemy co najwyżej zostać przyjaciółmi :D ps min to 180cm :classic_cool: :) ale masz kiss\'a 😘 w czółko.

Gość licz do dwóch
a ja mam dokładnie 170 cm, a mężczyzna przyszły, potencjalny i każdy z przeszłości to minimum 180 cm :)

Gość laska jesteś żałosna
:O

No to rozumiem i się nie dziwię. Generalnie też preferuję kobiety trochę niższe od siebie :)

Gość są same bo są wysokie

no widzisz beznickowcu :) 🖐️ laska - > to to jeszcze nic :D 🖐️ zaklaskaj uszami i opowiedz o wrażeniach :) .

licz do dwóch > to masz tyle samo wzrostu co moja była kobieta. Wytrzymaliśmy ze sobą 2,5 roku czyli nie było tak źle :)

Gość i ja....
o co biega z tym wzrostem? kurde, czy to jest najważniejsze? ja też mam 174 ale spotykałam się z dwoma niższymi facetami i żadna krzywda z tego powodu mi się nie stała (wręcz przeciwnie :P)

stańczyk atakuje w pomarańczy nie dość że olbrzym to troll na dodatek :O przegrałeś chłopie z kredensem :P 🖐️ wolę być wysoka , długonoka i smukła sama, wzbudzająca wzrokowe pożądanie facetów niż niski z zakolami i wzbudzający litość :P 🖐️

Gość a ja powiem tak...
ja tez bym kogos fajnego poznala. wzrost ok 175 cm wystarczy :)

No i znowu dyskusja zeszła na temat wzrostu. Już mnie to męczy prawdę mówiąc. A kobiety czy niskie, czy wysokie wszystkie są piękne, tylko trzeba to piękno dostrzec :)

Gość mały joe
kobiety są same bo nie wiedzą czego chcą:p

Gość croll
taka atrakcyjna i taka sama, no prosze..i jeszcze w necie szuka.

a gdzie mam o tej porze szukać :O ? Niebezpieczeńst tyle się czai, człowiek sie naczyta, a później ma opory, nie :classic_cool: !

Bo net to takie dziwne \"środowisko\". W realu zazwyczaj jest nieco inaczej. Tutaj kobiety będą pisac i się odgrażać, że tylko facet powyżej 180 ich zainteresuje, a jak strzała amora dosięgnie, to już na wzrost nie patrzą. Ja mam 173-174 cm, a kiedyś zakochana we mnie była mocno dziewczyna o 3 cm wyższa ode mnie. No ale byłem wówczas z inną i nic z tego nie wyszło. Tak więc nie bierzcie sobie panowie wszystkiego do serca co tutaj kobiety wypisują :)