Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Chciałam powiedzieć że jestem wolna i mogę kogoś poznać.

Polecane posty

Gość mały joe
RTL uznaje sex wyłącznie na pierwszej randce, potem juz nie :p

Gość croll
tu nie znajdziesz, tu wszyscy faceci sie wystrzegaja wyrafinowanych i wyrachowanych kobiet ....no ale probuj, moze sie jakis jelen znajdzie :)

Gość mały joe
sam się chwalisz co lubisz najbardziej

trefny stańczyk > śmieszny to Ty jesteś człowieku. Z tego co widzę to przesiadujesz tutaj większość dnia, nie masz nic innego do roboty? To już wiem dlaczego jesteś nudny jak flaki z olejem i żadna kobieta się Tobą nie zainteresuje. Niezależnie czy prowokujesz czy nie, to jesteś przegrany :)

Gość od szatynki czuć pustość
:o

Gość raczej bezmózgowie
postępujące:(

żyrafica jaka by nie była, to Cię nie zechce olbrzymie :D 🖐️ możesz sobie jedynie pomarzyć o długich oplatających Cie nogach :D ;) RTL - to daaalekoooo kochany 😭

Gość 68768
stanczyk---> a ta twoja M to tylko wirtualna chyba:O Jests zalosny chlopaczyno. Dziewczyna na necie! idiota:D

nie znasz mnie i nie będziesz miał tej przyjemność :D skoro taka jest, to się bój :D pokaże sie ino jakiś wysoki przystojniacha i już idziesz w odstawnkę :classic_cool: :D.

Gość 68768
trefny---> jaka mloda, ladna i inteligentna dziewczyna chcialaby takiego marude jak Ty?:D

Gość 68768
"M. ma 19 lat! nie dość że niska, ładna, inteligentna i dobra to jeszcze młoda ma same zalety!!" ...i wtedy sie obudziles z mokrymi spodniami :D:D

Gość 68768
trefny---> na 100% ZADNA z Toba nie wytrzyma bo jestes jeczacym,zalosnym stworem:D

to nie kwestia pustości tylko dojrzałości :classic_cool: (jedynie mężczyzna min 180cm jest w stanie zadbać o kobietę :classic_cool: odczekaj no chwilę :D Ty możesz jedynie robić w ogrodzie za karły :D:D:D 🖐️

Gość janinkajani
krasnalogrodowy:D:D

Gość janinkajani
Poznales M, ktora zna Cie tylko ze swiata wirtualnego:D

Gość mały joe
jak daleko ona mieszka?

Gość janinkajani
w sierpniu hahaha:D do sierpnia to ona Cie 100 razy oleje:D

Przestańcie pierdolić, ja za Stańczyka trzymam kciuki, bo może jak ta laska mu się spodoba i on jej, to w końcu przestanie pisać głupoty.. Stańczyk, obyś zakochał się z wzajemnością na zabój! 🌻

Gość bt543
Moze stanczyk umrze z milosci i nie powroci na forum :P Zycze mu slodkiego, milego zycia bez kompleksu wzrostu!!🌼

A wy ciągle o tym wzroście, jesteście nudni, szczególnie kolega Stańczyk (moim zdaniem prowokator). Teraz coś o mnie. Mam już swoje lata (28), swego czasu, tak do 25-tki też miałam obsesję na punkcie wysokich facetów i odrzucałam każdego, który miał mniej niż 180 cm. W końcu związałam się z tym moim niby wymarzonym. Z wyglądu dla mnie wtedy ideał. 190 cm, dobrze zbudowany brunet. No ale co z tego skoro związek posypał się po 2 latach przez jego zdrady, brak szacunku do mnie i pijaństwo. To była dla mnie lekcja, żeby patrzeć nie na wygląd, a na człowieka takim jakim jest. Mój narzeczony ma 171 cm, jest tego samego wzrostu co ja. Ale kocham go na zabój, nigdy nie wymieniłabym na innego. Jest wspaniałym człowiekiem, super facetem, świetnym kochankiem, doskonale się rozumiemy. Dopiero przy nim poczułam co to prawdziwa miłość i partnerstwo. Tak więc moja rada - patrzcie szerzej kobiety, bo jest mnóstwo wartościowych facetów, których nie zauważamy, a są obok nas. A że niewysocy. Co z tego? Pozdrawiam.

Gość tak jest tak jest