Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzytulana

przytul mnie....

Polecane posty

witam jest ktos ;) jak cos to trochę poczekam:)

heelllouuu kochani:) rozgwieżdżone---dzięki za przytulaska i za troskę, zapewniam,że mam się dobrze:) amigo---no cóż...piatek ciężkim dniem był...;) dlatego nie dyżurowałam na kafe:) a dziś???? ktoś może nie może spać??;)

hmmmm.....chyba jednak wszyscy w objęciach...niekoniecznie Morfeusza;) no to w takim razie ---dobranoc, maegasympatycznych snów i żeby budzik rano był tylko poczatkiem cudnego dnia, a nie ostanim sku... co nas śmie budzić;) śpijcie dobrze:) papapa

przytulanko ..no fakt nawet sie nie przywitałem 🖐️ wiesz juz kiedys gdzies pisałem ,ze pora to miał miso na dobranoc ..;) a tak powaznie to na sen zawsze pora odpowiednia ..;) ale nie zawsze sie chce ..:P..spac oczywiscie ..:D a w wielkim swiecie to nie wiem ..:P w moim to zalezy gdzie ucho przyłoze ..;):D

salut- na sen to szkoda czasu,zwłaszcza w moim wieku;) a poza tym ten topik kwitnie jedynie w godzinach wieczornych,żeby nie powiedzieć,że w nocnych;) więc co słychać od strony prawego ucha,że sie tak zapytam dociekliwiej?;)

zdazylem zauwazyc ..,ze topik no dla nocnych \"Marków\'\"..;) a od prawego ucha słyszejeki szepty ..:P niedosłyszalne ..ale jednak .. o lew nie pytałas ..wiec milecze ..:D

Gość ósemeczka 1
Oj , przytulacze , jestescie znowu razem!

ciekawe to to ,jak sie odniosła do mojego wpisu ..:P mowilem o szepcie ..:P nie myl z glosami ..:D nic nie piłem ,nie palilem ..wiec spokojnie ..:D od lewego ..grzmi ..ale straszy ..;)

Gość ósemeczka 1
Przytulanka juz - a ty do ktorej dzisiaj dyzurujesz?

Gość ósemeczka 1
salut- chodzi o razem na topicu!

salut--no ja przeciez nic nie sugeruję, broń boże, no gdzież bym śmiała;) a skoro z lewej strony grzmi, a z prawej szepcze to równowaga zachowana;)

oooooooooooooo w koncu ktos sie pojawił witam przytulanke 🌼 saluta i wszystkich innych goraco i serdecznie

ósemeczka ..wiem ..ja tu dzis ot tak ..przypadkiem ..:P przytulanka ..yhm nic nie sugerujesz to ja mam omamym .:P skoro jakies szepty słysze ..i to w dodatku jak grzmi ..:D:P ale skoro mowisz równowaga ..wiec nie jest tak zle :P jak myslałem ,ze jest ..:D:D

Gość przytulanka juz
hej amigo gdzie sie podziewałeś, hę?;)

przez weekend troche balowałem ;) :P byłem w piatek ale nikogo nie było :(

Gość przytulanka juz
to sie minęliśmy:) w piatek to z kolei mnie nosiło..;)

przytulanko to juz lepiej? jak tak to sie cieszę :D

amigo--mówisz o wypadku? jeśli tak, to zdecydowanie lepiej, a właściwie bez zastrzeżeń;) nie do zdarcia ze mnie babka:) albo inaczej: złego diabli nie biorą:P

wazne by sie wyspac...:P wiec juz znikam ..;) do poklikania🖐️ ps. pozdrowienia dla rozgwiezdzonej ..:D

salut przytulanko nigdy bym niepomyślał tak o tobie ;) ale pewnie niewiele wiem ;) ale jak juz dobrze to super :D