Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzytulana

przytul mnie....

Polecane posty

amigo 🌻 skąd wiesz ze (t) przytulaski dla wszystkich;)

no widzisz .mar-a ..amigo wrócil ..:D niech i On potuli ..;) ale dziekuje za uznanie ..;)] polecam sie na przyszlosc..:P przytulanko ..no slychc wiatr i grzmoty .. lato ..zaiscie slabjutkie ..:P ale mam nadzieje ze sierpien bedzie milusi ..;) no i tulanko..:D:D:

przytulana--u mnie dobrze ;)tylko głupie nocki troche przeszkadzaja,ale to nic ;).wpadłem sie troche poprzytulac bo sie steskniłem :)

salut---o grzmotach juz gdzies było, więc wysil sie trochę:P i jakie tam lato słabiutkie??? nie dotarło do Ciebie 35 stopni dzisiaj???? ja sie usmażyłam na mahoń podłogowy:D amigo a Ty nie ściemniaj mi tu o nockach w pracy, skoro Cię widzę;)

mar(t)a--tyki ze mnie detektyw amator;)a przytue Ciebie z miłą checia🌼 sam tez sie od tego lepiej poczuje :)

przytulana----ja nic nie sciemniam :(od jutra kolejne tydzien nocek start 23 czasu polskiego :(

przytulanko ..jak ja sie zaczne wyslilac ..to ..sen mnie zastanie..:D:DD i tak po prwdzie nie chce mi sie ..:P a ze róznice temeratur sa ..nie moja woina .. pozazdraszczac Tobie wysokich .. ja na niskich jade..:P ale zyje ..jeszce ..:LD i co najwaznejsze tule tylaku ..:P amigo wspomagaj mnie..:D:D

Gość aaaa/
przytulana---ja tam widze same minusy :( ale coz taka praca ,jeszcze troche wytrzymam.;) przytulana jak poprzedni weekend zawiedziona?

tulaku ..mieszkam sobie Ci ja spokojnie ..:D i niech tak zostanie..;) a czy sasiadyje z amigo ..to nic na ten temat nie wiem ..:P

amigo--hahahaha--rozbrajasz mnie tymi hasłami:D a jeśli chodzi o poprzedni weekend, to domyślam się,że chodzi Ci o LŚ?? jesli tak, to powiem Ci,ze miałam traume przez 2 dni!!! No tak mi szkoda chłopaków było...... ale trudno...jeszcze pokaż na co ich stać

salut staram sie .a u mnie 2 miesiace pada dzien w dzien koszmar:(zapomniałem co to lato zazdroscze wam pogody;)

dobra dobra salut-juz nie wnikam- z ciekawości zapytałam:) strasznieś zamkniety w sobie, ale dobrze,że chociaż otwarty na kontakt cielesno-wirtualny:D

amigo ..gdzie ja napislem ,ze pogode mam..?:D tez nie ciekawa jest .. ale narzekal nie bede ..:P bo sie pogorszy ..i kajak kupc bede musial ..:D:D:D

przytulana---ty tez chyba detektyw amator;)pewnie ze pokaza ;)

salut ---no chyba 2 miesiace u ciebie nie pada?to mam co zazdroscic

przytulaku ..zawsze tak mam,ze jak pytaja ..:P sie zamykam w sobie ..no nie wiem czemu ..:D:D

amigo ..zart ..teraz pada ..:P juz nie bede wymiania kiedy co i jak :D

amigo--ja nie detektyw amator, tylko wróżka-czarodziejka:D jak to kiedyś spiewali w disco polo:D czekam teraz na ME:) a co z Irlandią? salut--masz rację-nie marudź;) chętnie bym Wam przekazała troche słoneczka i parę stopni ciepła, no ale cóż.....moge tylko przytulić na otarcie łez;)

salut--to sie nadajesz do konspiracji;)ja tam wyspiewałem wszystko :classic_cool:przytulana umiejętnie przesłuchuje :P

przytulana ---pojade we wrzesniu teraz napewno!!!!!!!!!! jak fajnie ocezurowali przesłuchuje:D a ty kiedy na urlop?zrobic sie na machoń ;)

amigo ..jak mnie przesluchuja ..milecze jak grób ..:D:D no tak mam ..:D przytulanko ..marudze..? no wybacz ..:P juz sie poprawiam ..tule ..no bo topik posuje ..:P:D pomarudze jak znajde ku temu odpowiednie miejsce ..:D:D

amigo---ja juz po tym tygodniu wygladam na mahoń podłogowy-jak juz wspomniałam wyżej:D ale urlop swoja drogą;)we wrześni wybieram gdzieś nad ciepłe morze, tylko nie bardzo moge się zdecydować gdzie:( może coś polecisz?

hmmmm ..mow o czym wiesz tulaku ..:P oswiec mnie innymi slowami ujmujac ..:D:D

przytulana----polecan włochy miedzy rzymem a neapolem dokładnego miejsca nie podam ale było super:) tylko ze to był sierpień