gagatka85 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Ale dziś crazy jestem :) jeszcze 4 dni i skoncze a6w :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 17, 2007 I jak ? Skonczylas ? Jak efekty ? :)) U mnie dobrze... w sumie nie nudze sie podczas wakacji. Wieczorami jezdze z chlopakami na rowerach :) wczoraj bylo 20 km, sasasa...duzo spaceruje i jezdze na rolkach. Bieganie odstawilam, ze tak powiem bo mi sie nie chce samej Jem w sumie to co chce ale z umiarem oczywiscie, szczególnie jeśli chodzi o slodycze. Nie jem tak po 19 i jest fajnie :)) waga ta sama wiec w porzadku. POZDRAWIAM I CALUJE [kwiatek ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Lipiec 17, 2007 tak dzis koncze, ale dopiero wieczorkiem bo teraz w pracy jestem. Przeszłam na dietke, 1000 -1200 kcal posiłki jadam małe ale czeste. No zobaczymy jak to pojdzie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Oooooo, powodzenia :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Weronika przyłapałaś mnie na innym temacie :D hehe właśnie wcinam talarki z surówka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 24, 2007 Auuuuuuuuu, jak sie masz Gagatko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Lipiec 24, 2007 mam sie spoko :D a Ty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 24, 2007 Ja mam mega lenia w tyłu :D czasem jakis rower, rolki, basen (niekryty), jem co chce byle nie pozno i nic w gore nie idzie, waze 53/54 :D Nic mi sie nie chce bo jest tak gorąco masakrycznie, przyjda jakies chlodniejsze dni to czesciej pojezdzce na tym rowerze i rolkach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 31, 2007 OD JUTRA SIĘ ODCHUDZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Sierpień 17, 2007 HALO, JEST TU KTOŚ !? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Październik 1, 2007 Halo, kurcze nooooooooooooooo....gdzie jestescie ? dzisiaj 1 dzien miesiąca i od dzisiaj jestem na mojej \"diecie\" hyhyhy. Mniej żreć i zero slodyczy (ze wzgledu na cere) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Październik 2, 2007 hejka :) co tam Weronika :) nie weim czy Ci pisałam ale w moim zyciu zaszły duuuze zmiany :) wychodze za maż :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Październik 2, 2007 Nic nie mówiłaś.... o kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D gratuluje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Październik 2, 2007 a bo nie pytałas :) hehe ja startuje mocno z odchudzaniem, na razie stawiam na sport :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Październik 2, 2007 Weronika co u Ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Październik 2, 2007 A jak miałam pytać, jak Cie nie było noooo ? Nikogo tu w ogóle już nie ma :( Co za sport ? Ja chodziłam na siłownie ale mam przerwe bo nie mam karnetu (ze zniżką) a kokosów nie będę płacić :P U mnie wyśmienicie, dziekuję bardzo :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 za nim wezmiesz sie za odchudzanie polecam bloga http://briiiibeautyy.tumblr.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach