Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostroznie-nieostrożna

Pomagając skrzywdziłam samą siebie !!!

Polecane posty

Gość bez zeba na przedzie
Ostrożnie-nieostrożna ... Ja mysle,ze z niego to jest taki typowy bajkopisarz ! Mogl tamtej dziewczynie naopowiadac,ze musi byc z Toba, bo powiedzialas,ze sobie bez niego nie poradzisz,ze blagalas go,zeby to on Ci pomogl. A on jako ta "dobra dusza" probuje Ciebie wyciagnac z depresji... Ale rzecz jasna kocha tylko ja ... i w momencie kiedy to sie skonczy beda zyli dlugo i szczesliwie ... I moze z powodu takiej,badz tez innej bajeczki,ktora jej wcisnal - Ona tak zareagowala na Ciebie, jako na osobe ktora chce zniszczyc ich zwiazek. A swoja droga to niektore panienki sa albo tak mocno naiwne i latwowierne .... albo po prostu zakompleksione i glupie. Glowa do gory !

Do :sztuka_teria! Ty tez jaknajszybciej powinas pomysles o sobie!

Gość aszz
"A swoja droga to niektore panienki sa albo tak mocno naiwne i latwowierne .... albo po prostu zakompleksione i glupie." święte słowa:classic_cool:

bez zeba na przedzie .................... tez mam takie przeczucie ze on wciska jej kity ! Zreszta mi tez sie stara wyjasnic ze to tylko kolezanka , głupi dran ! Szkoda ze po świecie chodzi tyle popapranców !

wiecie ile takich lasek jest !!!!!!!!!!!!!! Jak sie słucha kolezanek w pracy czy na studiach, to chwilami zenada ! Nosa zza swojego faceta nie potrafia wystawic bo sa takie szczesliwe a faceci Rzerują na ich głupocie i naiwnosci !

Gość aszz
straszne....

Najchetniej podesłałabym tej dziewczynie linka na to forum, ale wiem ze takie typy to chyba nie jest zbyt łatwo wzruszyć, czy zmienic! Zreszta, nie bede przatała czyjegos podwórka .... :)

Gość aszz
ta dziewczyna jest beznadziejna, ale prawda jest taka, że Twój ex jest w całej historii najbardziej żałosny, więc wyluzuj i nie myśl ani o nim, ani o niej:)

Oczywiscie ze za to wszystko odpowiedzialny jest on, bo musiał jej dac ZIELONE swiatło, zeby ona mogła sie tak panoszyc ! Zreszta, niech sie spotykaja, wolna droga,!! Pamietajac co sie wydazyło, bo wiece co, ja uwazam ze za wszystko kiedys trzeba bedzie zapłacic! Ze nic nie ginie w przyrodzie! Ale to juz nie moja sprawa!

Gość Niezleeeee
Gosc mocny! Musi chyba miec jakis niski poziom IQ ! Jak mnie denerwuja tacy pusci debile !

Gość Niezleeeee
A sadze ze wiele dziewczyn przechodzi cos takiego ! Dobrze ze miałas odwage robic mu te jazdy, zasłuzył sobie na to ! I wiesz na co jeszcze zasłuzył, na brak pomocy!Niech radzi sobie sam !TY nic nie musisz!

Gość powiem po chamsku
niech wy...ala, a nie się wyżala 😠

Gość Niezleeeee
Dosłowie tak mozesz mu powiedziec, i nie miej oporu, nie załuzył na Twoja dobroc , niech siedzi u tej swojej lali (chociaz mysle ze to jakas zwykła tandeciara,bo dziewczyna z klasa nie pozwoliłaby sobie na cos takiego) jak potrzebuje pomocy a jak nie to gosc ma problem

Gość ja bym.......
Wysłała tej dziewczynie jesli możesz ten link, niech sie naucza wszystkie podłe lafiryndy, ze to co robia to jest obrzydliwe

Gość Uważam
Ze Ty byłas od mieszkania i codziennosci a z nia, łaczy go przyjemnosc! Piszesz ze on Twierdzi ze nie moze sie zamykac na Ciebie, a gdzie ejst szacunek ! Czy on wie co to znaczy, co daje Ci, jakie oparcie masz w nim ! Czy jestes przy nim spokojna!Co on Ci dał ! Myle ze masz szczescie ze wyszło to teraz i ze poradziłąs sobie !!!! Gratulacje i namawiam wszystkie dziewczyny do takich postanowien,bo pamietajcie ze nie ma dwuznacznych sytuacji! Sa tylko zacierane slady po złych czynach!A on weidentnie to robił! Chyba gosc nie wie na czym polega przyjaz a na czym miłosc,czy bycie w zwiazku!