Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza1982

mam 25 lat i nigdy nie mialam chłopaka

Polecane posty

to kazda kobita msuialabym chodizc nago :D bo jzeli ubierze stroj w ktorym dobrze wyglada, to oszukuje faceta :D:D

droga fiku wszystko sprowadza się do naturalności i prawdziwości.

fiku liczy się uczciwość intencji oraz umiar. Nie można też popadać w skrajności. A bronienie pushupów i mówienie że to nie oszustwo a modelowanie jest grubą przesada heh

Gość Totalny kaszalot
@ Agent To ze mnie straszne kłamczucha .. :D 1. dopieram ubrania do sylwetki 2. Tuszuje mankamenty , pokreslam swoje mocne strony w wygladzie 3. Mluje się 4. farbuje 5. Dobieram fryzurę do typu twarzy 6. tylko nie chodzę do solarium bo nie mogę 7. aha jeszcze maluje paznokcie Pójdę do piekła jak nic :D :D Ale panowie to wy wymagacie tego od nas, naogladacie się kolorowych czasopism i chcecie by wasza kobieta tak wygladała :(

nie nie musisz ściągać ani Twych okularów ani nie musisz chodzić nago. Umiar, rozsądek i niesprowadzanie rzeczy do absurdu Cię wyratuje :)

agent śmeiszny jesteś :) to teraz ty chodz tlyko w dresach, bo dobrane do sylwetki ciuchy to oszustwo :D

Gość Totalny kaszalot
hahaha fikuśna dobra jesteś :D:D

fiku mikuuu psh-up to nei silikony, on tylko podnosi i modeluje Dzięki fiku rozbawiłaś mnie ,sądzę jednak że efekt tych zabiegów jest krótkotrwały(chodzi mi o podnoszenie) bo bez tego push-upa to raczej piersi znowu opadną ;) Faceci też mają problem z podnoszeniem pewnego organu ,tak że bez urazy mamy również swoje problemy.

Totalny Kaszalocie, to nic nie poradzę że takich sobie znajdujecie facetów którzy zamiast Was akceptować to stawiają jedynie wymagania. Ja moja dziewczynę kochałem łącznie z jej niedoskonałościami jak i malutkim brzuszkiem który ona tak wyolbrzymiała. Widziałem ją bez make-upu, też mi się taka podobała i nawet czasem mówiłem że nie musi się malować. Nie mówię już że malowanie się to straszne zło ale trzeba znać umiar. Makijaż to na być makijaż a nie charakteryzacja.

Gość Totalny kaszalot
@ BluMen orginal Ja tez noszę push up i nic wam do tego chłopy. To częśc bielizny i większość jej jest tzw. Push Up a jak jakaś kobitka ma małe piersi. Przypuśćmy A. To stara sie je tak wyeksponowac by wygladało że je wogóle ma

fikuśna jest różnica pomiędzy modelowaniem sylwetki ubraniami a dobieraniem ubrań do sylwetki :)

ja w życiu nie nosiłam pushupa, kiedyś kupiłam coś w tym stylu i czułam się taka zduszona. wywaliłam cholerstwo. ubiór ma być wygodny, a nie jakieś stringi, pushupy, szpilki i może jeszcze choinka na głowie. :P

Gość Totalny kaszalot
@AgentT A skad wiesz, że takich sobie facetów znajduje ? Może robie te zabiegi dla własnej przyjemnosci i żeby czuć się atrakcyjną :))

pushupy,nie pushupy...jak zwał tak zwał ... Dobry stanik to zdjęty stanik. Powierzcie swoje piersi w dobre ręce :D

Gość młoda-25latka
Totalny Kaszalot A Ty masz kogoś teraz?

robisz wszystko dla własnej przyjemności i czucia się atrakcyjną? Uff jakie to egoistyczne i narcystyczne :P jak można chcieć się czuć atrakcyjna tylko dla siebie samej? To obłudne i nielogiczne. Atrakcyjność służy przyciąganiu czyjegoś oka i zawsze jest skierowana na zewnątrz.

Totalny kaszalot @ BluMen orginal Ja tez noszę push up i nic wam do tego chłopy. To częśc bielizny i większość jej jest tzw. Push Up a jak jakaś kobitka ma małe piersi. Przypuśćmy A. To stara sie je tak wyeksponowac by wygladało że je wogóle ma Przecież już pisałem wcześniej i qżwa muszę się powtarzać, bo dziewczynki czytają po łepkach.Kobieta/dziewczyna niech nosi push-up jeśli to poprawia jej samopoczucie, to też bielizna .Ale pisałem że swojemu chłopakowi powinna o tym powiedzieć odpowiednio wcześniej, bo może być nieciekawie.Nie pisz tak więcej bo pomyślę że to podszyw autorstwa fiku ;)

tak fiku, jest wygodny a przy okazji spełnia swoje marketingowe funkcje tworząc pewne wrażenie, tylko wrażenie heh ...

blue, myslisz ze chlopak jest tak tepy i mysli że jego dama nei nosi stanika, ktory podtrzymuje i modeluje piersi?

Gość Totalny kaszalot
@młoda-25latka Nie mam.. 3 lata juz jestem sama .. chyba mój rekord :D

tak fiku,ubiór nie musi być wygodny, czyli to my jesteśmy dla ubrań a nie one dla nas :D ja już widziałem grycankę na szpilkach (niczym czołg na szczudłach) także widzę że różne osoby robią różne rzeczy dla formy heh.

Gość Totalny kaszalot
@ fiku miku " blue, myslisz ze chlopak jest tak tepy i mysli że jego dama nei nosi stanika, ktory podtrzymuje i modeluje piersi? " To chyba taki który nie widział stanika na oczy :(:

żelku po to jest stanik by modelował i podnosił, kazda kobieta bez stanika ma mneijszy optycznei biust, ameryki nei odkrylas :)

Gość Totalny kaszalot
@ Blue men ".Ale pisałem że swojemu chłopakowi powinna o tym powiedzieć odpowiednio wcześniej, bo może być nieciekawie.Nie pisz tak więcej bo pomyślę że to podszyw autorstwa fiku " Nie zawsze muszę się z toba zgadzać, zrozum to :))