Gość Martuśef Napisano Grudzień 30, 2010 jestem w 8 tyg. wczoraj zarzyłam a....50 pierwsza dawka dopochwowo 4tabl o 9:00 nastepnie o 13:00 nastepne 4 około 14 wystąpiło lekkkie krwawienioe i ból brzucha o 16 nastepna dawka - 4 tabl. cały czas małe skrzepy wielkości paznokcia, jeden troszke większy ok 2cm. do teraz trochę krwawie czy to już koniec? pomogło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ???????? Napisano Styczeń 1, 2011 a mozesz powiedziec co zazylas tez jestem w ciazy i sie zastanawiam co zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40alicja_s21 0 Napisano Styczeń 1, 2011 mam pytanie.... biore marveoln juz 3 opakowanie i do tej pory mialamokres mimo ze nie robilam przerwy miedzy opakowaniami, a teraz okres mi sie spoznia, moze to byc dlatego ze nie zrobilam przerwy czy moze znowu moglam zjasc w ciaze??? pomozcie bo ja sie strasznie denerwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natala27 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Po tylu latach trafiłam na ten topik. Są tu moje wypowiedzi, podaję adres pewnej strony. Dzisiaj minęly 4 lata od moich wypowiedzi i żałuję, że podalam namiary itd. Wyszło tak jak bym zachęcała do aborcji. Radzę pewne sprawy przemyśleć, bo czasu nie da się cofnąć. A konsekwencje są moralne, zdrowotne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowa87 Napisano Listopad 28, 2011 nie bylam u lekarza, jest to miedzy pierwszysm a drugim mies zrobilam test tylko, niewiem moze byc nawet ok 6 7 tyg na moje obliczenia, czy cytotec i arthrotec pomogą? moze jestem potworem ale niechce, wszystko mi sie zawalilo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SamaSlodycz87 Napisano Listopad 28, 2011 autorka: women on web to taka strona na ktorej ci pomaoga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzieki... Napisano Listopad 28, 2011 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .pomocna. Napisano Listopad 28, 2011 http://www.womenonweb.info/ - Anonimowa87, możesz jeszcze zajrzeć na to forum, otrzymasz tam wsparcie od kobiet które przeszły aborcje farmakologiczną i wiedzą jak to wygląda, które mogą Cię przez całą procedurę przeprowadzić krok po kroku. Żadnych katolickich oszołomów, forum tworzone przez kobiety i dla kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziekuje Napisano Listopad 28, 2011 za pomoc, powiedzcie mi jeszcze czy ta stronka...czy to wszystko jest pewne na 100%??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niesamowitaa22 0 Napisano Listopad 29, 2011 wy to jesteście głupie że tego się nawet nie da opisać. Tysiące innych kobiet chce mieć dzieci a takim idiotkom się udało i ja się pytam dlaczego bo dupom myślą. Za pare lat będziecie chciały mieć dziecko i nie bedziecie mogły zajść wtedy sobie co niektóre przypomną że nieurodzone dziecko to by już do przedszkola chodziło. I tak zreszta bedzie juz niejedna taka madra byla i teraz wypisuje na innym forum co zrobila i jak teraz chodzi do gina po rozne tabletki albo na in-vitro i co i nic ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .pomocna. Napisano Listopad 29, 2011 Anonimowa87, tak Women On Web to sprawdzona organizacja, to odnoga organizacji Women On Waves która w 2003 roku przypłynęła do Polski aborcyjnym statkiem Langenort o czym mówiły w tamtym czasie wszystkie media : http://wiadomosci.wp.pl/title,Langenort-w-piatek-opusci-Polske,wid,1159115,wiadomosc.html http://wiadomosci.wp.pl/title,Kobiety-na-Falach-beda-przesylac-pigulki-RU486-do-Polski,wid,1623684,wiadomosc.html?ticaid=1d77b http://pl.wikipedia.org/wiki/Kobiety_na_falach http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105912,9793928,Aborcja_farmakologiczna__nielegalna__dostepna__bywa.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowa87 Napisano Listopad 30, 2011 wszystko juz tam po lekku organizuje, mam pewne obawy czy sie uda itd czy nie bedzie komplikacji, czy nie bede miec problemow, bo to wkoncu nielegalne... jesli trafie do szpitala...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .pomocna. Napisano Grudzień 1, 2011 Nie masz czego się bać, kobieta która dokonuje aborcji nie jest w Polsce karana, do odpowiedzialności może zostać pociągnięty tylko lekarz wykonujący aborcje lub osoby które zmuszają kobietę do przerwania ciąży. Jeśli użyjesz Ru486 i mizoprostolu to powodzenie aborcji tymi substancjami szacuje się na 97%. Gdyby zaszła taka konieczność, że musiałabyś iść do szpitala - chociaż w większości przypadków nie zachodzi- możesz udawać że masz naturalne poronienie, lekarz nie odróżni naturalnego poronienia od aborcji farmakologicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nawet gdyby zaszla w ciaze Napisano Grudzień 1, 2011 anonimowa 87 i co ? jestem ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowa87 Napisano Grudzień 2, 2011 ja jestem zalamana bezsilnoscia, ktora jest brak gotowki na dzien dziesiejszy, potrzebuje 30 euro nawet neiwiedzialam ze bede z tym miec taki klopot, stracilam prace juz jakis czas temu, a z pozyczeniem tez ciezko, boje sie ze jest za pozno juz, w poniedzialek moze udA sie skombinowac sume, ale czas leci...i leci, ja juz niewiem co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śledź w śmietanie Napisano Grudzień 2, 2011 czy wy naprawdę nie możecie oddać niechcianego dziecka parze, która czeka od lat na adopcję? Moja przyjaciółka w wieku 40 lat zaadoptowała synka. Po kolejnych 20 - błogosławi tę decyzję bo miała wspaniałą rodzinę, a dziś w chorobie ma pomoc o jakiej nie śmiałaby marzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowa87 Napisano Grudzień 2, 2011 skonczcie pisac o oddaniu...to jest bez sensu. gowno rozumiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 To i ja się dołączę jeśli jest mowa o niechcianej ciąży. Czy możliwe jest jeśli miałam na ręku spermę następnie (chyba) po kilku minutach poprawiłam sobie majtki - stringi w okolicach odbytu. Zrobiłam to częściowo przez pościel a nie gołą ręką Wiem, że to głupie pytanie ale niedawno przechodziłam nerwicę natręctw i chyba trochę mi z tego zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Bardzo proszę o wasze przemyślenia bo już od zmysłów odchodzę...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .pomocna. Napisano Grudzień 2, 2011 Anonimowa87, brakuje Ci 30 euro do potrzebnej kwoty 90 euro czy może Womenki obniżyły Ci sumę darowizny do 30 euro ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wlasnie kilka dni Napisano Grudzień 2, 2011 temu dowiedzialam sie ze nie bede mogla miec nigdy dziecka,i ciezko mi to czytac,ale mimo wszystko cie rozumiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirinda21 0 Napisano Marzec 6, 2012 Gdyby któraś z was potrzebowala pomocy,tzn przy zakupie tabletek wczesnoporonnych.prosze o kontakt gg41914680. Cena do uzgodnienia mozna mi zaufac ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agatthaa Napisano Listopad 13, 2013 Witam! Też jestem w podobnej sytuacji:/ Zastanawiam się nad zazyciem Artro... Tylko obawiam się, że moga nie zadziałać... Od jakiegos tygodnia mam bule brzucha i podbrzusza, poza tym żadnych innych objawów ciązy a z moich obliczeń wynika, że to 8 tydzien. Czy któras miała podobnie i te bóle są normalne?:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2013 Dzisiaj pierwsza wizyta w sprawie aborcji. To nie moja pierwsza ciąża. Nie chce juz miec dzieci i dużo bym stracila przez ciążę. Musze myslec i tych dzieciach co juz sa.Dlatego moze łatwiej bylo mi podjąć decyzję. Mieszkam w kraju w którym aborcja jest wykonywana do 14 tyg.ciazy.Wspolczuje wszystkim kobietom które chca usunac a nie moga, przez chore prawo jakis moherow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna26 0 Napisano Styczeń 5, 2019 Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciąża? Napisano Styczeń 5, 2019 Obawiasz się że jesteś w ciąży? Test wyszedł pozytywny? Napisz do nas! kobietawpigulce pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach