Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu lalala

masz cos do okularnikow?????????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość uuu lalala

sama mam wade wzroku nosze kontakty nienawidze okularow czuje sie w nich tak glupio :O i co najgorsze jak widze okulary u nawet fajnego faceta to juz u mnie odpada nie wie, czemu tak jest :O a czy wy macie jakies opry przed zwiazniem sie z okularnikiem/okularnica ?? prosze o szczere odp :P:P:P

a mnie to ie przeszkadza bo sama nie nosze moj facet tez nie wiec mi to nie ma jak przeszkadzac:)

Gość lkgasfdy
ależ okulary to śliczna i niebanalna ozdoba- dobrze dobrane dodają tylko urody!

Gość uuu lalala
nie wiem skad to u mnie ze nie moglabym sie zainteresowac facetemw okularach to jakas chorba psychiczna 😭 ale tak szczerze to nie macie panowie zadnych obiekcji przed laska w okularach???

Nie przeszkadzaja mi wogole a nawet czesto dodaja atrakcyjnosci.

Gość wspolczuje Ci
nosilam okulary, soczewki, teraz na zmiane okulry i soczewki i generalnie z moich znajomych nie zauwaza kiedy mam okulary a kiedy soczewki i moj chlopak tez. Mam nadzieje ze Twoje podejscie sie zmieni, bo to bardzo przykre,ze tak masz. Ja na szczescie nie. Nie oceniam ludzi przez pryzmat okularow czy szkiel kontaktowych.

Gość uuu lalala
alez ja nei mam nic i nawet nei zauwazm tego faktu jelsi kolega/kolezanka ma okulary problem zacyzna sie dopiero z facetem kompletnie nie potarfi mnei zainteresowac facet w okularach :P

Gość te uuu lallala
sama se spraw okulary, bo ci sie litery mylą, gdy piszesz :P.

Gość uuu lalala
ochhhhhhhhh dupiszonku chialbym jak ty to odbierac

jak facet ladnie wyglada w okularach no to ok, ale jak brzydko to rzeczywiscie troche dziwnie... moj byly jak prowadzil auto zakladal okulary i wygladal w nich glupio, ale nic mu nie mowilam :/