Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalisha19

19latka ktora ma ochote ze soba skonczyc /

Polecane posty

Gość kalisha19
ehh... to nie tak... faceci sie nie chamuja, jak im sie jakas dziewczynka podoba to wala prosto z mostu ;] i sa w stanie krzyczec do niej na miescie i gardzlo zdzierać.. nawet jak mysla ze nie maja u niej szans beda gwizdac i pokazywac na nia palcem:p

Gość kalisha19
waze 49 kg...

Gość NatiK
pewnie ze czasem marzylam ze jestem taka malutka panienka na jakie wszyscy leca, ale pozniej docieralo do mnie ze te panienki pewnie marza o tym zeby byc wyzsze

Gość NatiK
o kochana to masz figurke modelki,nawet nie wiesz jak bym chciala tyle miec, ja mam 65 kg

Ja tez mam 172, ale za to krótkie nogi;] (co z kolei zawsze było moim kompleksem;/;/ i wyglądam przez to na niższą niż jestem w rzeczywistości. Też wolałabym mieć inne, ale odpowiedni strój, a przede wszystkim nie przejmowanie sie tym działa cuda:D

Gość NatiK
co prawda nie mam nadwagi i nie wygladam zle, nosze krotkie spodniczki, sukienki, szorty ale taka szupla figura jak Twoja mi sie od zawsze marzyla

Gość kalisha19
Tyzik... próbowalam sie tym nie przejmowac, ale to wraca jak bumerang:]

Gość NatiK
widzisz Kalisha jest nas juz 3 o takim samym wzrocie, ja bym chcial byc chudsza, Ty miec krotsze nogi a kolezanka dluzsze

Gość kalisha19
NatiK a ja tobie zazdroszcze...masz dobrą wage! Im wiecej kilogramow to na niższą sie wygląda....:) jestes wysoka wiec nie ma mowy nawet o nadzwadze w twoim przypadku...

słońce, wiem jak trudno przestać się czymś przejmować, tak ot co(jakkolwiek to sie pisze;)) ale wg mnie masz figure o jakiej marzą miliony kobiet. Przynajmniej z tego co piszesz tak wynika:)

Gość NatiK
kalisha znajdz w sobie inne wartosci, zadbaj o ladna fryzure czy paznokcie, a ze swoich nog zrob atut tak zeby Ci ich wszystkie te kurduple zazdroscily

Gość NatiK
Tyzik masz racje, ona ma naprawde super figure, jak modelka, a Ty ile wazysz?

Gość kalisha19
No tak sie dobrałyśmy tu w 3 hehe :) ciekawe czy te niższe tez mają podobne problemy.. bo ja im naprawde bardzo zazdroszcze... podobaja mi sie dziewczyny ktore mają nisko tyłki i krotsze nogi... a ja to taki odmieniec przy nich :P

dokładnie:) z takich nóg na pewno bardzo łatwo zrobić atut!!! I to taki, na widok których dziewczyny będzie zżerała zazdrość, a facecie będą mdleć:)

Ja waże tak między 53-55 (zależy kiedy;))

Gość kalisha19
Ile macie lat jeśli moge zapytać :) ? w jakim wieku wiekszosc dziewczyn osiąga swoj staly wzrost ?

23, nie martw sie, juz raczej nie urosniesz;)

Gość NatiK
21

Gość kalisha19
bo przez ostatni rok mi przybył 1 cm :D mam nadzieje ze to moj ostatni... tez tak mialyscie??

Oj ja nie pamiętam:) Ale ja już niedługo zacznę się kurczyc ;D:D starość;) kurczyc i tyc:D i taka kuleczka będę:D

Gość NatiK
moj kuzyn mila kiedys dziewczyne co miala 188 wzrostu i wcale sie tym nie przejmowala, trzeba z niej przyklad brac, ja mialam glowe na wysokosco jej piersi

Wg mnie naprawde trzeba się pobawić strojem! Odpowiedni dobór rzeczy działa cuda! Szkoda, że pewnie mieszkacie gdzieś daleko, bo byśmy urządziły sobie dzień przebieranek;)

Gość kalisha19
ojj fajnie by bylo.. :) a skad jestescie? hehe

Gość jak chcesz ze soba skonczyc
to po co sie z tym afiszujesz?

Gość NatiK
ja mieszkam na stale w Niemczech

Gość NatiK
i od 11 miesiecy jestem szczesliwa mezatka, nie musialam wychodzic za maz, po prostu chcialam, z milosci

Gość NatiK
dobra kochane spadam, postaram sie jeszcze zajrzec i pamietajcie grunt to pokazac to co w nas ladne a ukryc mankamenty, swiadomosc ze nie jestesmy same ze swoimi problemami jestbardzo wazna i bardzo pomaga

No to gratuluje ślicznie i życzę, żeby było jeszcze piękniej!!! Pewnie, wszystkie jesteśmy piękne i cudowne, co do jednej!!!! Ja owszem, wolałabym mieć dłuższe nogi, ale tak naprawde nie mam z tym żadnego problemu (no może poza spodniami, kt muszę podwijać) ;)) buziaki:** pap

Gość kalisha19
wpadnijcie jeszcze :*:* dziekuje, podbudowalyscie mnie :)) dziekuje za wszytkie rady :*!!