Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Zdradzeni,jak myślicie

Polecane posty

Ano dobra,bo przynajmniej po gębie nie oberwą :D Szkoda,że tak mało zdradzonych się wypowiada :( widocznie faktycznie nie mają sobie absolutnie nic do zarzucenia :) Nie ma to jak wysoka samoocena i dobre samopoczucie :)

Gość kama32
xyzed nie myl wysokiej samooceny z arogancją

kama32 ,a błyskotliwe towarzystwo to tylko takie,które zgadza się z twoją opinią ? :) No to w takim razie biorąc pod uwagę twoją definicję cieszę się ,że mam właśnie z takim doczynienia ,bo to towarzystwo wzajemnej adoracji :)

Gość sritnej
No dobra mam sobie do zarzucenia wiele,a mianowicie,nie mam plaskiego brzucha jak jego kochanka,skończyłam studia,w przeciwieństwie do niej i jeszcze najważniejsze nie mam nastu lat tak jak ona.Moze po prostu trudno sie przyznać,ze jesteśmy winni,a może żadnej winy nie widzimy.Dałam z siebie wszystko,a dostalam kopa w srakotniak.ot co!!!!

Gość kama32
nie takie które się ze mną zgadza a takie towarzystwo które ma bardzo silne argumenty na swoje tezy.... Ty nie masz żadnych....moze xyzed powiesz nam dlaczego ty zdradzasz?? Jak znam zycie to bedą problemy błahsze od błahych w Twoim wykonaniu

sritnej - to jest tak, że osoby za dobre dostaja kopa, bo szybko sie nudzą facetom a te zołzy przyciągają ich bardziej :-( Taka jest prawda na tym głupim świecie.

Myślę,że gdyby spotkała kogoś z identycznymi (czytaj małymi ) potrzebami ;) i który byłby totalnym konformistą z odpowiednią kasą,to chyba by się skusiła :D Uwielbia rządzić,a nie znosi sprzeciwu,ani krytyki.

kama32 jak widać wiesz lepiej ode mnie jaki miałem powód,a raczej powody więc nie widzę potrzeby jaszcze raz o tym pisać :) Jednak masz wysoką samoocenę ;)

Gość kama32
xyzed----> to dlaczego jest z Tobą?? Chyba sam juz odpowiedziałes....jesli czytac sprytnie mędzy wierszami :D

Gość sritnej
oby tylko nie obudziła się z reką w nocniku,bo idealy tak mają:o

słoneczna panienko zgadza się ale do pewnego momentu myślałem,że można się dogadać bo przecież ludzi charakteryzuje to ,że obdażeni są mową :) Pomyliłem się więc się bumsło :o

Gość sritnej
istnieją równiez betony,które bronią swojego zdania do upadlego,mieszajac po drodze z błotem oponentów:o

Gość kama32
sritnej jesli potrafisz bronić swoich tak samo mocno i masz na obronę swoich pogladów silne argumenty to chętnie o nich poczytam może i ja zmienię zdanie choć sądze, że Ty raczej nie bedziesz tego potrafiła ;)

Gość sritnej
Tak masz rację ,Kamo,przepraszam,pani doktor kamo.Nie mam żadnych argumentów,bo z panią nie rozmawiam.A poza tym nie przyszląm tu używać argumentów,tylko się wyżalić....glupia krowo

Gość kama32
hahahah odrazu pokazałas swój poziom :D:D:D

słoneczna panienko pewnie ,że lepiej ale to nie takie proste i o tym też już pisałem :) Jednak co się odwlecze,to nie uciecze :) Ponoć :) A na dokładkę musisz wiedzieć,że asekurant ze mnie :classic_cool: i nie ufam w zasadzie nikomu,a zwłaszcza sobie :)

Pewnie,że jest męczące ale co nie jest? :) Nawet lenistwo męczy :) Jak sobie posłałem tak śpie i narzekanie nic tu nie pomoże :)

Gość jak konkreci
...znikają z topicu to on umiera :)

Gość eeeep
Wg mnie wielkosc penisa do jakosci seksu ma sie tak jak dlugosc nog sprintera do zdolnosci bicia rekordow - za krotkie i za dlugie dyskwalifikuja a optymalny rozmiar - pomaga ...

Gość eeeep
hihi - i oto meritum :)

Gość zdradził bo przestał
kochać, ale czemu nie wiem..........może nigdy nie kochał......nie wiem.........nie potrafił tego powiedzieć

Gość kama32
jestem głupią przemądrzalą kretynką i dobrze mi z tym.Moje dobre rady zbawią świat.Moim guru jestem ja sama hahahaha!!!!!!!

Gość po co xyzed
zadajesz takie durne pytania?sam byles zdradzony to powinnes wiedziec dlaczego

A czy ja napisałem ,że byłem zdradzony? No kiedyś tam dawno temu taka jedna zrobiła mi kuku ale można powiedzieć ,że nie byliśmy jeszcze taką typową parą :) ,a ten który ją przetestował ;) do dziś jest moim dobrym kumplem i nie raz się z tego śmiejemy :D Nie doznałem natomiast takiej typowej zdrady będąc w typowym związku czy to oficjalnym (papierowym),czy też nieoficjalnym :) Dlatego pozwoliłem sobie na takie pytanie :) A nie ma głupich pytań,natomiast bywają głupie odpowiedzi :) Ponoć :)

Gość nie walcze
powinienes wiedziec, skoro zdradzasz:) ale co mnie to obchodzi:D