Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Zdradzeni,jak myślicie

Polecane posty

płatek dzięki :) Przynajmniej od Ciebie wiem co było nie tak u drugiej strony i co wpłynęło na Twoją decyzję :)

Gość Kobieta.....
ja wiem co bylo nie tak u mnie ,znam powod dlaczego zaczal szukac kogos innego

Gość Kobieta.....
bardzo prozaiczne ,faceci to wzrokowcy tak? mialam guza piersi,zostal wyciety,teraz juz wiesz co jest wazne dla coniektorych facetow

:o wiem,wiem. Ale taki nawet mnie by nie przyszedł do głowy.

Gość to jasne jak słońce...
przez 13 lat non stop potrzeba adrenalinki,udawania kogoś innego,dowartościowywanie się,motylki w brzuchu..takie uzależnienie.... i nie mylić z potrzebą sexu...to miał podobno najlepsze w domu...ja też tak myśle:D:D:D ale się wyleczył...kuracja była wstrząsowa i od czterech lat spooookój...błogi.....chyba wydoroślał....dałam radę...

Gość Kobieta.....
no widzisz,a byl to dlugi zwiazek i bylam prawie pewna ,ze skoro przeszlismy przez to razem ,to juz tak zostanie

Gość taka jedna L
a ja jestem w czteroletnim związku małżeńskim,który traci swój blask, zaraz ktoś mi powie walcz,a jeśli, nie mam ochoty,może się wypaliłam, nie tak to miało być i tak nie tak mieliśmy żyć,myśle o zdradzie od pewnego czasu ,wiem,że to nie rozwiąże naszych problemów tylko je pogłębi, ale ja mam także swoje potrzeby,a mojego pana to zupełnie nie interesuje w zasadzie nie wiem dlaczego to pisze i nie wiem co będzie jutro ,jest mi zle ot co

Gość naprawdę nie wiem
Tak naprawdę nie wiem, dlaczego byłam zdradzana(Jak długo?).Jak powiedział mąż.Coś się wypaliło- u niego.Dla mnie to najgorsze przeżycie jakie mnie spotkało.Zostałam obdarta ze wszystkiego.Runęły wszystkie wartości, którymi się kierowałam.Stałam się innym człowiekiem-nie lubie siebie takiej jaką jestem teraz.Optymizm równy zeru.Chociaż próbujemy odbudować nasz związek.Jest 1% , że nam się uda.Zawsze coś:) Zawsze warto być człowiekiem, chociaż łatwo zejść na psy.:)

Gość płatek
no właśnie bo z facetami to już nie wiadomo jak to naprawdę jest,mój otrzymywał ode mnie wszystko co najlepsze,miłość,wsparcie i miał cały czas świadomość,ze jest dla mnie najważniejszy w życiu,nawet jak siedział to mi do głowy żadna głupota nie przyszła ,ale i tak miał to w dupie jak sie okazało.może po prostu nie ma co byc takim"dobrym"...

A widzisz ja niczego nie jestem pewien,a zwłaszcze siebie.Ale lepiej się mile zaskoczyć niż niemile zawieść. :)

Gość a moze autor tez by sie
wypowiedzial na zadane przez siebie pytanie .Tylko z tej drugiej strony .Albo niech zaprosi zone ?hę?

Jak będę na miejscu zdradzonego,to się wypowiem :) A żony nie zaproszę bo by była wtopa :D

Gość sritnej
może już jesteś:p

Gość a moze autor
He he he .Jasne ze by byla .Przekornie to napisalam .A jak myslisz xyzed : Czy Twoja zona sie domysla czegos ? Jak sobie z tym wszystkim radzisz tak czysto technicznie? Tzn ile czasu poswiecasz kochance. Nie pisz jesli nie chcesz.Ja nie chce oceniac .Ot taka babska ciekawosc .pozdrawiam

sritnej ,a może i jestem :) Kto to wie? :D No jak na razie wychodzi na to ,że radzę sobie świetnie :) Jak tak czytam niektóre wypowiedzi to powiem ,że poświęcam dużo ale uważam ,że i tak za mało ale zarzutów z tego tytułu nie ma żadnych.

Gość sritnej
Mój facet to alkoholik.Przez caly czas bylam z nim.Bylam gdy nas niszczyl,bylam gdy walczyl z nalogiem,wspieralam go.Złego slowa ode mnie nie uslyszal.Gdy pil prosilam blagalamGdy leczyl się wspieralam.On w tym czasie mial już kochankę.Potem zaszłam w ciążę i poronilam,nie bylo go ,zeby mnie wesprzeć,potrzymać za rękę,odebrać ze szpitala.....Smutno mi,bo serio nie mam sobie nic do zarzucenia.:(

sritnej przepraszam ale uważam,że masz coś do zarzucenia :o a mnienowicie to,że głupia byłaś siedząc z brynolem :o

Gość sritnej
wiem,ale to była ,przynajmniej z mojej strony prawdziwa milosć,ślepa,ale prawdziwa.Kobiety alkoholików są glupie i ślepe:(

A ja opowiem swoją historię. Co prawda nie na temat troszeńkę ale co tam... Zdradzilam swojego męża bo był alkoholikiem, non stop się awanturował, nie dawał wsparcia a ja? Chciałam się zemścić, spotkałam swojego byłego chłopaka sprzed lat. Jemu też sie nie układało w małżeństwie. To tak jakoś poszło wszystko. Nie mialam nawet 1% wyrzutów sumienia. Moje małżeństwo się skonczyło, jego też ale nie jesteśmy razem. Ja poznałam kogoś z kim jestem szczęśliwa. Wiem, że tego faceta nigdy bym nie zdradziła bo daje mi to czego brakowalo mi w tamtym związku - zrozumienie, szacunek, odpowiedzialność, czułość. Niczego mi nie brakuje i nie potrzebuje zdradzać.

Gość sritnej
no to ja powiem tak.Facetowi nie dogodzisz!za dużo dajesz źle,za mało źle.Jak chce zdradzić,to i tak zdradzi,a powód sobie wymyśli:(

Gość wiem dlaczego
moj facet moze mnie zdradzic: jestem zolza okropna, mam wredny charakter, zawsze zrucam wine na niego, pociagaja mnie inni faceci, a poza tym jestem egositka. Ale on jakos tego nie robi i wyglada na bardzo zakochanego, jestesmy razem 8 lat.

Gość sritnej
a ja jestem dobra ,czula i kochająca:)

sritnej - z kobietami też tak jest. mam koleżankę która regularnie zdradza męża a mąż? Do rany przyłóż, świetny kompan, kumpel, przyjaciel. W domu sprząta, gotuje, odbiera dzieci z przedszkola. Podobno nic mu nie brakuje. Koleżanka stwierdziła że chce jej sie odmiany, tych motylków w brzuchu, tych nowych emocji...

Gość kama32
Mnie mój maz raczej nie zdradzi a to z bardzo prostej przyczyny :) Ma chłop ogromne zasady choć chłopina bardzo prostolinijny jest....własnie daltego sobie takiego wybrałam na męża...prosty skromny pracowity z zasadami.

Gość sritnej
Mój też wydawal się taki na początku:(

Gość sritnej
chyba w mojej wyobraźni chorej :(

Na początku wszystkim się wydaje,że wszystko i zawsze będzie kolorowe :) Potem wpada się w rutynę i robi się klops,a potem jest ała :)