Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Zdradzeni,jak myślicie

Polecane posty

napiasałaś bo napisałaś,a chyba sama nie wiesz co napisałaś :D A pytanie było do zdradzonych,a nie do zdradzających ,jeśli nie zauważyłaś :D

Gość po co xyzed
zadajesz pytanie sam sobie.nie wazne czy laczyl was papierek czy nie,zdradzila cie wiec powinienes wiedziec dlaczego. dla mnie jestes nie mezczyzna tylko ciota, bo zaden mezczyzna nie siedzi calymi dniami na babskim forum.

Ja mam inne zdanie :p Widocznie dla ciebie prawdziwy mężczyzna to taki co pije,bije i zrozumienie kobiety ma w dupie :p Więc mogę być dla ciebie ciotą ,a i tak nie będzie mi to przeszkadzało żeby jak najwięcej o kobitkach wiedzieć,co mi się zresztą przydaje się w pracy :p :D Natomiast ty będziesz dla mnie idiotką zadufaną w sobie co wszystko już wie i wiedzieć nie potrzebuje bo ci na to pojemność mózgu nie pozwala :P Aha i zauważ ty i pozostali zamin zarzucicie mi chamstwo,że to ty zaczęłaś od wyzwisk :classic_cool:

Gość cdn
xyzed ja zauważyłam. tylko skąd ta pewność , że to pisała kobieta:-O

Sorki nie mam takiej pewności tylko domniemanie :) bo przecież prawdziwy mężczyzna nie właziłby na babskie forum żeby oznajmić mi ,że jestem ciotą bo oznaczałoby to ,że sam takim prawdziwym nie jest albowiem śledzi to co tu piszę :) Czyż nie? :)

Gość no przynam sie
ze tez uwazam ze to kiepski facet co na babskim forum siedzi:) moj sie z takich smieje:) i nie pije, i nie bije jak xyzed zasugerowal:) po prostu jest normalny:D

Gość po co xyzed
bo xyzed ma uprzedzenie do kobiet dlatego jego zdaniem mogla napisac to tylko kobieta.ja zagladam tu od czasu do czasu ale zawsze jestes tu ty z tymi twoimi glupiomadrymi wywodami.nie wazne czy to rano czy wieczor czy noc.nie wazne czy to dzien roboczy czy sobota niedziela czy swieto.ty zawsze masz dyzur.szkoda mi ludzi dla ktorych jedynym kontaktem z innymi jest internet.kobiety maja racje niektorzy mezczyzni sa tak mali ze potrzebuja dowartosciowania chocby wirtualnego.wybacz ze nie zastosuje zasady solidarnosci plemkikow ale z takim gostkiem to bym sie wstydzil.

Wiesz szczegółów nie podam z wiadomych względów ;) ale powiem ,że czasami zajmuję się sprawami m.in rozwodowymi itp :) oprócz tego,że jest etacik :)

Gość no przyznam sie
ja pokazalam mezowi pare jego wpisow i no coz jako facet wsrod facetow on tez kiepsko wypada. Przede wszystkim jest "malym czlowiekiem";) kto czytal Kinga wie o co chodzi :D

Gość no przyznam sie
z twoim podejsciem powinni cie wykluczyc, bo bezstronny nie jestes. Sedzia zapewne nie jestes:)

ty naprawde sie nudziesz ! a ludzie inteligenti sie przecież nie nudzą ! bbbbbblllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeee,.

Gość no przyznam sie
sloneczna- codziennie, po kilka dni, w kazdej porze dnia? :) a swoja droga ciekawa ma on prace, skoro cale dnie moze poswiecac na pisanie na kafe.

Takiś prawdziwy mężczyzna? :p To co tu robisz? :p Akurat na solidarności plemników z kimś tak prawdziwym mi nie zależy :D

Gość po co xyzed
dupa jestes nie facet.i jak widzisz nie jest to tylko moje zdanie. a ty gosciu o jakich plemnikach piszesz przeciez ty strzelasz slepakami albo wcale juz nie strzelasz bo ci .swoja droga musisz miec wielkie odciski na rekach od jazdy na recznym przez kilka lat.

Oooo tigra się pojawiła :D O najmądrzejsza nigdy nie powiedziałem,że się nudzę :p a robię w przeciwieństwie do ciebie to co lubię i to co mnie interesuje :p no ale prawdziwy mężczyzna powinien mieć inne zainteresowania :p Ciekawe tylko dlaczego tacy prawdziwi mężczyźni i prawdziwe kobiety przychodzą do takiej cioty po porady i wcale na tym źle nie wychodzą? :p

Gość po co xyzed
bo nie czytaja tego i innych tematow

do po co xyzed -> pisz sobie co chcesz bo ci wolno prawdziwy mężczyzno :p a o moje odciski się nie martw ,grunt,że ty ich nie masz :p A zdanie twoje i tobie podobnych nie jest jedynym :p Gratuluje pewności siebie :)

Gość kobieta 78
napisac kazdy moze kto chce:) a po porady przychodze do kogos, kto rzeczywiscie jest dobry i sie doksztalca a nie przesiaduje cale dnie na forach, dla kobiet:)

Gość zdaje się
że xyzed pracuje w ...... poradni małżeńskiej!!?? :classic_cool:

Poza tym jeśli chcesz bluzgać prawdziwy mężczyzno to nie siedź tutaj tylko proponuję specjalnie założony w tym celu topik Tu można :p Nie interesuję cię to ,to po kiego siedzisz? :p

kobieto78 widzę,że ty też wiesz lepiej czym się zajmuję,że się nie dokształcam itp :p Kurcze podziwiam tych co lepiej ode mnie wiedzą kim jestem :) Jakoweś jasnowidze ,czy cuś? :)

Gość zdaje się
a to ze sympatyji :D

Gość kobieta 78
z racji wykonywanego przez ciebie zawodu + zycia osobistego(zdradzania) powinienes troche wiedziec w kwestii zadanego tematu-po co wiec zadajesz takie beznadziejne pytania?

Gość po co xyzed
czyzby urazona meska duma?nie bo ty nie wiesz co to duma.zona jak widac dawno juz poznala sie na tobie.

A co prawdziwy mężczyzno,który dyskutujesz z ciotą miałeś przyjemność z moją żoną? :p No to gratuluję :p Tylko jeśli poznała takiego prawdziwego mena jak ty ,to dlaczego jeszcze mnie w tyłek nie kopnęła? :p Lepiej nie siedź na babskim forum bo jeszcze twoja się o tym dowie i wtedy twoja duma ucierpi :p

Gość po co xyzed
nie wiesz czemu twoja zona siedzi z taka ciota?dla kasy gostek dla kasy. a czemu ty z nia siedzisz jesli masz lalunie na boku?boisz sie odpowiedzialnosci i tego ze lalunia nie zechce cie na stale?