Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MŁoDoCiaNa

Czy Waszym Zdaniem Ktoś taki ma prawo do szczescia?

Polecane posty

Mam faceta, on jest w wiezieniu. Poznalam go wtedy gdy tam byl. Przez okno mnie zawolal. On wie ze popelnil błąd, i przyznal sie, ale mam pytanie do was. Czy wy uwazacie ze ludzie z wiezienia moga sie zmienic? Czy waszym zdaniem zasluguja na szacunek i prawo bycia? Przeciez kazdy z nas popelnia bledy i te wieksze i mniejsze. Dlaczego ludzie uwazaja ze ktos kto zobaczyl z drogi nie ma prawa do szczescia i milosci? Przeciez mimo wszystko oni takze maja uczucia. Pozdrawiam. P.S Jestem już z nim 9 miesiecy i jestem szczesliwa. Chodze na widzenia, piszemy listy i bardzo czesto rozmawiamy. Jesli mam byc szczera jeszcze nie poznalam takiego faceta. Jest wrazliwy i uczuciowy. Nie wstydzi sie łez i tego gdzie jest. Powiedzial mi ze tego nie zaluje, bo gdyby nie zrobil tego, nie poznałby mnie.

Gość gusc
to zalezy co zrobil .Jezeli pobil kogos ,napadł czy zabil to od razu jest skreslony i laska k tora z takim jest musi byc niezle zdesperowana. JEzeli to byl mniejszy wystepekto nie ma problemu.

Gość napisz za co siedzi.....

Każdy ma prawo do szczęścia... Nie można człowieka skreślać tylko dlatego, że popełnił jakieś blędy... Błądzić jest rzeczą ludzką... Idź za głosem serca, ale światełka od rozsądku nie wyłączaj :) powodzenia

Gość sritnej
tylu wartościowych facetów lazi,ja tego skreślam od razu.

Ale dlaczego skonczony? A tobie nie gusc nie zdarzylo sie nigdy kogos pobic? Za jakies przekrety z telefonami.

\"Popełniaj błędy i naprawiaj je,gdy dotkniesz dna odbijaj się\"-spiewa Myslovitz.Według mnie każdy człowiek,bez względu na to co zrobił ma prawo do szczęścia,do zmiany swojego postępowania.Każdy z nas zasługuje na drugą szanse.

Gość gusc
mlodociana jak bylem dzieckiem to bilem sie ,ale rzadko .Bedac doroslym nikogo nie uderzylem.

Gość DrugaStronaŻycia
a dlugo jeszcze ma tam byc?

Gość gusc
bija sie ludzie prymitywni.DZieci mozna zrobumiec ,bo one sa niedojrzale i czasme dla zabawy ,ale jesli dorosli sie bija chocby raz to z nimi jest cos nie tak.

ale czasem człowiek moze nie wytrzymac. Nie kazdy potrafi nad sobą zapanowac gdy ktos cie obrazi, albo np obrazi jakaś bliską ci osobe. Rozumiem skreslic morderce, albo pedofila, ale czlowiek który zrobil cos i potrafi przyznac sie do bledu, a to wcale nie byl taki znow straszny czyn ma prawo do wybaczenia.

Niewiem ile jeszcze mu zostało. CZeka na wokandę. Ale takl czy siak ja bede na niego czekac, bo wiem ze jest tego wart.:)

Gość gusc
no wiec gdyby ktos obrazil moja dziewczyne to bym go nie pobil .Tylko w przypadku jesliby ktos chcial ja uderzyc . NAwet jeszeli jest to bolesne (obelga) to czlowiek ktory sie nia posluguje ,tak naprawde sam siebie obraza ,a nie tą osobe .DLaczego ?BO to swiadczy o jego poziomie.Tylko ludzie z marginesu kogos obrazają.

Gość Puffcia
Hejka:-)) Moja opinia jest taka!!Dziewczyno jesli go kochasz to super jesli widzisz w nim szanse na lepsze jutro to jeszcze raz super!!Ale uwazaj niewiez naprawde co w nim siedzi jaki on naprawde jest!!Czlowiek dowiaduje sie po kilku latach albo po zamieszkaniu z dana osoba co naprawde w nim jest nie tak jaki on jest!!Ludzie popelniaj bledy i odbywaja kary roznego radzaju w tym przypadku wiezienie!!Ja niemowie i nieosadzam ze niema przyszalosci dlawas ale spojrz do przadu wiezienieu niema przywracania takiego delikwenat do zycia w spoleczenistwie.Albo wychodzi taki sam albo gorszy wiem bo mam paru kolegow i mozesz mi uwierzyc robia to samo i koncza tak samo!!Sami mi mowili ze im tylko wiezienie zostalo albo....???.Pracy niedostana a maja dziecko na uczymaniu wstydza sie i uciekaj zeby ich potomek niewidzial tego!!Zycze powodzenia

Gość gusc
ktos mowi do mojej dziewczyny ty k* ...to ja robi z siebie błazna .TO swiadczy o jego poziomie.JEzeli zwroce uwage na ta obelge to znaczy ze sie zgadzam z nim iz moja dziewczyna jest k* prymitow ignoruje.

Gość ryszarda_P
przez okno cię zawołał?

GUsc masz naprawde dziwne podejscie do zycia. A nei miales nigdy takl ze wypiles powiedzmy dwa piwa za duzo ( OMG tylko nie mow mi ze nigdy nic nie pijesz :o ) i poprostu nerwy puscily?

Gość gusc
Wypilem dwa piwa ,ale wtesy nie robie sie agresywny dziwne nie ?

Tak:) i do dzisiaj wspominam to z usmiechem :) \"Ej czarnula choć pogadac\" Nom i tak sie zaczelo. a bylo to w sierpniu. Do dzis jestesmy razem..:):)

Gość gusc
ktos mowi do ciebie k* sam jest k* ,a nie ty .TO jest pierwsza zasada. Dlaczego to on jest k* ? Bo tylko patologia przeklina i obraza innych

Gość DrugaStronaŻycia
ja tam osobiście nie znosze agesji ale czasami trzeba pokazać komus gdzie jego miejsce. nie wyobrzam sobie sytuacji jakby ktos mnie upokarzał albo obrazał a moj facet siedział by wtedy bezczynnie. bez przesady.wszytsko ma swoje granice.ale niektórzy granice te przekraczają.

Gość gusc
chej .MOze nie mialem tez do czynienia z patologia .Obracam sie w innynm towarzystwie.

Gość Puffcia
--->Mlodociana Nieprzejmoj sie tym co wypisoja kazdy powinnien patrzec sam na siebie a nie oceniac pochopnie!!Mam pytanie ile masz lat i ile on i jak dlugo siedzi????

Gość DrugaStronaŻycia
gusc w sobote bylam na dystotece. pewien gosc sie upil zaczal mnie wyklinac i wiesz co jeszcze powiedzial ze zebym miala satysfakcje to trzeba mnie chyba w dupe jebac. bezczelny prostak. moj facet pracuje w innym miescie wiec nie mogl byc ze mna.w sumie to dobrze ze go nie bylo bo by chyba go zabil. powiez co bys zrobil madralo jakby ktos tak powiedzial do twojej kobiety?

Moim zdaniem każdy zasługuje na drugą szanse guśc ja bym nie chciala miec takiego faceta przy, którym nie czulabym sie bezpieczna:Pa Ty to chyba dupa a nie facet:D

Gość gusc
no masz racje.Ja tez bym nie chcial dziewczyny ktora lubi być z chuliganem.Wiec oboje byćmy sie nie chcieli.:) Inna sprawa gdyby ktos zaczal bic moja dziewczyne to oczywiscie bym ją bronił.NAtomiast w przypadku obelgi odpada.

Gusc=> wybacz ale nie chcialabym miec takiego faceta jak ty:o Nie obronisz laski? A jak ją koles pojedzie przy tobie jak po szmacie ze jest taka i siaka a ona sie poplacze to co bedziesz stał i patrzyl albo powiesz \"Koles wez wyluzuj\"???!!! Jezu:o Nie wyobrazam sobie bycia z kims takim! Odrazu by dostał w twarz i więcej mni8e nie zobaczył. Po to jest facet zeby kobieta czula się bezpiecznie przy nim a on powinien ją bronić!!