Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MŁoDoCiaNa

Czy Waszym Zdaniem Ktoś taki ma prawo do szczescia?

Polecane posty

Gość Puffcia
tak jak ci pisalm nasz narod niejest wyrozumialy!!!Ciezko bedzie ale zycze jak najlepiej

Aha i jeszcze jedno. Wole faceta z kryminału niż kolesia-zboka który albo myśli zeby wsadzic lasce w duuupe albo marzy o nasraniu jej na klate :o

Gość Puffcia
Ja rozumiem ciebie i tych przeciw!!!!Kiedys bedziesz wiedziala ze jak sie chcesz zwiazac z taka osobą to opinia twoja niebedzie najlepsza!!!Ja cie nie oceniam mysle ze kazdy ma szanse na szczescie

No taką postawę trzeba czymś tłumaczyć – ale może to ten typ – bo chyba (mam nadzieje) nie wszystkie młode dziewczyny wpadają w słodkie konwersacje jak jakiś amant krzyknie na nie na ulicy tym bardziej jak woła czy gwiżdże z więziennego okna. Dajcie spokój ile z nas reaguje na gwizdy robotników (nawet nie więźniów) czy na klakson samochodu – nie powiecie mi chyba że zaraz uderzacie w amory – dziewczyna niewątpliwie ma ze sobą problem

no i wyszło szydło z worka - Prostaczka po prostu brzmi diagnoza :)

Gość Puffcia
moze to i dziwne ze za reagowala!!Ale niekazdy poleci na faceta ktory wyglada na fajnego i z niezla gadka!!!Moze lubi takich gosci????.W takim wieku czasem dziweczynie roznie odbija nieosadzac pochopnie!!!Stalo sie teraz sie zakochala!!I co zkarcic ja a moze wyprowadzic z rownowagi obrazic???

Przykro mi bardzo ale on wcale nie jest neiwiadomo jak piękny. Mylicie sie co do mnie.

tym bardziej po co ci on? niepiękny bez kasy siedzi w pudle bez wykształcenia po co ci on? jestes siostrą miłosierdzia?

Gość Puffcia
ale nikt sie ciebie nie pytal jak wyglada!!Uwierz mi kazdy ma wyobraznie i niechialbys ja znac!!!Powodzenia

Japonka ty chyba materialistka jestes co? Wykrztacenie ma. To co z tego ze w pudle? Dla mnie liczy sie to ze go kocham, a nie grubosc portfela. I kto tu jest prostakiem :o

Gość Puffcia
jej chodzilo o to ze zadnej przyszloci ci nieda a bedzie chcial kasy odciebie lub nadalbedzie kradl zeby tobie zrobic niespodzianke mila

Myslicie ze jestem az tak naiwna? Hahaha Chyba wiadomo ze tak nie bedzie. Jesli nie bedzie pracowal to na pewno z nim nie bede.

Gość Puffcia
Do mlodocianej:-)) On jak wyjdzie bedzie mial23 zgadza sie???chyba ze sie myle?? osoba z przyszloscia kryminalisty bardzo bardzo ciezko bedzie mu znalez prace gdyz nikt niebedzie chcial osoby z tak przyszloscia.No chyba ze ktos mu na lewo(po znajomosci) zalatwi mu prace!!

Gość a ja się zakochałam w
kanalarzu. szłam sobie ulicą a on mnie zawołał ze studzienki kanalizacyjnej i tak się zaczęła nasza love:)

Dobra. Dziekuje za wszystkie opinie, a najbardziej za te pokrzepiające. Najwyzej zmarnuje sobie zycie, cóz chyba tak musi byc. Ja go kocham i to sie raczej nie zmieni 🖐️

Gość zmienisz zdanie smarkulo
jeszcze sie bedziesz z siebie smiać i palic ze wstydu ze do pierdla chodziłas na widzenia, jak spotkasz normalnego chłopaka, zal ci bedzie dupe sciskał ze sie tak poniżałas dla jakiegos złodzijka, co cie z okna więzienia zawołał

Gość a czy on..
...grypsuje? :p

Gość uuuuuupppppppppppp
:D

Wiecie co ja wam powiem? To wlasnie dzieki takim osobom jak wy ludzie sie zalamuja po wyjsciu z wiezienia i dlatego wracaja tam spowrotem!! Dziekuje tym którzy zycza mi dobrze, wrogow nie potepiam. Was tez moze spotkac taki los

Gość ale wybór.....................
albo kryminalista albo: " kolesia-zboka który albo myśli zeby wsadzic lasce w duuupe albo marzy o nasraniu jej na klate " może zmień środowisko???

Wiecie co nie myslalam ze ludzie są aż tak podli. Ktoś pisał ze kazdy ma prawo do drugiej szansy. Ile razy czytałam posty typu \"A gdzie uczucie?\" No wlasnie? A jesli ja go naprawde kocham, to dlaczego ma sie dla mnie lizycz to co inni o mnie pomysla? Co do tego srania poprostu napisałam to ze złości. Jakbym sie przejmowala opinią innych juz dawno lezałabym na miejskim cmentrzu.. Nie rozumiem dlaczego wiekszośc ludzi nie chce dać innym osobą szansy na to by się zmieniła, i pokazała ze naprawdfe jej na tym zalezy.Ja wierze ze jemu sie uda i ze nam sie uda. Nie powiem, bo pochodzil z niezbyt udanej rodziny i mysle ze popropstu to byl wplyw tetgo co go otaczało. No cóż ja takze popelniam błedy ale moze mam wiecej szczescia. Ja nie mam zamiaru sie przejmowac postami typu \"Gówniaro, smarkulo to ksiazek\" bo nie macie racji. Zapomnial wół jak cieleńciem był? Hah!! Przypomnijcie sobie czasy jakbylyscie w moim wieku i co wszystko bylo takie poukladane? A która z was sie puscila z byle kim? I co to moze jest lepsze od kochania człowieka, który zbłądził, ale żałuje i chce sie zmienic!!!

mila mlodociana damo, wszyscy ludzie popelniaja bledy bo sa ludzmi, ale nie wszyscy siedza za swoje bledy w pierdlu. Powazne to musialy byc bledy bo w kiciu sie nie siedzi w nagrode, a jest stara prawda ze wszyscy za kratami sa niewinni, to spoleczenstwo jest winne za to ze oni tam siedza. Wyjdzie z kicia i dostanie szanse, ale nikt nie bedzie sie nad nim rozczulal, czy podejmie szanse, jego sprawa.

Gość 2 lata już siedzi
a nie wiadomo ile jeszcze?????? nieźle musiał przeskrobać.