Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MŁoDoCiaNa

Czy Waszym Zdaniem Ktoś taki ma prawo do szczescia?

Polecane posty

Japonka a moze mi powiesz dlaczego mnie obrazasZ? Cos ci zrobilam? Nie, wiec jesli juz chcesz sie na ten temat wypowiadac to mnie nie obrazaj. Bo ja tego nie robie. Nie znam cie a ty mnie wiec opanuj sie troche.

pisze ci to wszystko, co chcesz usłyszeć. inaczej strasznie by mu sie nudziło, bo co w pierdlu mozna robic. a tak ma naiwną dziewuche. rzeczywiscie baaardzo sie szanujesz, jak chodzisz do pierdla na widzenia. :O idź spac :classic_cool:

Gość gusc
``a co ma ci gadac załosna małolato? myslisz ze jakakolwiek normalna dziewczyna chciałaby byc ze złodziejem? myslisz ze w wiezieniu to porzadni ludzie siedzą? porazka!!! jak wyjdzie ze pierdla to cie zerżnie i będziesz miała ksiecia z bajki. naiwna głupia i załosna jestes. gdzie są twoi rodzice`` nie zgodze sie z tym .Są przypadki w ktorych w wiezieniu moga byc porzadni ludzie . Wezmy takie nie stawienie sie do wojska .Okej popełnil błąd ,ale moze on jest pacyfista i nie uznaje wojny i siedzi za to w wiezieniu.

Gość DrugaStronaŻycia
a wiesz ze mezczyzni czasami mowia własnie to co my kobietki chcemy usłyszec

no dobra gusc - za nie stawienie sie do woja-ok. ale nie jakis złodziej telefonów. Co mu sie nie chciało do pracy isć, wolał kraść? nie cierpie złodziei:O powinni takim uszy obcinać

Gość Puffcia
--->japnka oraz --->maloletnia Jest nieletnia zyje miloscia chwilą moze to niejest odpowiednia osoba ale to jest ich wybor!!Kiedys zrozumie jesli?sie przyjedzie na tekstach slodkich.!!!A kazdy w zyciu wybiera swoja droge raz lepsza raz gorsza!!

Ahaaa!! Czyli mnie pojeżdzasz za swpoją nienawisc do złodzieji? Ale jestes sprawiedliwa nie ma co :o

Gość gusc
``nie cierpie złodziei powinni takim uszy obcinać`` dobrze ze tylko uszy :)

Japonka ale powiedz mi tak szczerze nigdy nie popelnilas zadnego bledu? Jasne... Ale wiedz o tym ze są osoby które ciebie wlasnie za ten bład takze nienawidzą. I Co miło Ci? :o Puffka masz racje. To mój wybór, jesli sie przejade mowi sie trudno. A jesli jednak nie? Nikt tego niewie.

kazdy popełnia bład, ja tez wiele ich popełniłam, ale nie takie by iśc za to do więzienia:O dobra, kończe z toba, rozumiem, ze ten złodziejaszek to twoja miłosc na całe zycie, nara🖐️

Gość Puffcia
I tak trzymaj!!!!Czasem wszytko wychodzi odrazu!!Mysle ze jesli masz wsparcie u znajomych przyjaciol to ci pomoga!!

Ja pierdole jak mozna oceniac ludzi po pozorach? Nie rozumiem. Kazdy ma prawo do drugiej szansy!!!!!!

Gość gusc
ale to nie jest błąd.Takich rzeczy sie nie wybacza.Kazdy popelnia bledy ,ale kradzież ?To nie błąd tylko ogromny bląd.

Gość Puffcia
---> gusc sorry ale jak czytam twoje wypowiedzi to sie troche dziwie. Mysle ze masz wiecj lat niz30????

Gość gusc
złodziejstwo mozna wybaczyc dziecku ,ale tylko małemu poniżej 13 lat.BO ono nie rozumie .Doroslemu sie takich rzeczy nie wybacza.

Gość gusc
mam 24 .

Gość Puffcia
24!!!Mlody jestes niewiele mlodszy odemnie!!Chyba nieznasz zycia takim jakim jest!!!Oceniasz za szybko niewiez jak cie milosc spotka jutro no chyba ze masz kogos

Gusc wiesz sam sie motasz :o dopiero napisales ze jesli zabil lub pobil to jest skreslony jesli to co innego mozna wybaczyc. chyba bardziej sie kierujesz odpowiedziami innych niz wlasnym zdaniem :o To jest załosne :o

qrde, widac w tym złodziejskim kraju to sie wszystko wybacza. Nie cierpie zlodziei telefonów, to jeden z najgorszych pospolitych rodzajów złodzieji. Najprościej komus ukraść telefon, podejdą do ciebie w tramwaju, na ulicy, i wyrwą. tak zrobili mojej kolezance:O druga szansa...... :O 🖐️

aa i powiedz młodociana po co ci facet z taką rpzeszłoscią? nie mozesz znaleźć sobie normalnego faceta? czy masz takie poczucie własnej wartosci, tak niskie, ze wystarczy ze cię koles z wieziennego okna zawoła, a juz lecisz? w gdańsku tez jest wiezienie.. ale jak przechodze i mnie wołają, nawet głowy nie odwróce.. wiesz dlaczego? bo mam klasę:classic_cool: i nie lece na gadki w stylu \"hej czarnula, pogadasz?\" a uwierz mi ze identyczne teksty słyszałam:O

Gość Puffcia
WSZYTKO CO SIE SWIECI JEST LADNE I NA SPRZEDAZ DO ZYDA!!!!LUDZIE TAKI MLODY BY NIC NIEKRADL JAKBY KTOS Z FOTELA RUSZYL DUPE I COS BY ZROBIL DLA TYCH MLODYCH

Ale ty myslisz zew co ze ja odrazu sie zabujalam i nie wiadomo co sobie myslalam? Przestan... Mineło duzo czasu zanim cokolwiek zaczelo sie dziac i to wcale nie z dnia na dzien. Nie o to chodzi ze nie mam klasy. Poprostu on jest inny., wiesz, sam mi napisal ze ja zasluguje na kogos lepszego i ze jesli mam z nim byc tylko po to by za jakis czas zerwac to on woli zapomniec...

Gość gjajka
Każdy ma prawo do szczęścia, a jakże i życze temu pani wszytskiego najlepszego. Ale związać się z nim - wybacz, dla mnie to szczyt głupoty i naiwności. Jesteś panna po prostu jak ćma pachjąca się w ogień. Co to lepszych facetów w około nie było? Myśl panna trochę głową, nie czym innym. Super będziesz miała mężula i ojcia dla dla dzieci. Po prostu pogratulować wyboru.

Gość gjajka
Temu panu, miało być.

Gość ggggggggggg
Powiedzi mi kobieto, ty jesteś aż tak głupia tylko czy tak zdesperowana?

Gość Puffcia
DO gggggggggg mysle ze to chyba pierwsz milosc a wiadomo jak jest z pierwsza miloscia albo przylotna albo ostatnia

Dobra wiecie co chyba czas zamknac ten temat bo co ? Bo wiekszosc z was ma poukladane juz zycie i teraz wysmiewa sie ze mnie. Myslalam ze są tu osoby bardziej wyrozumiale niestety-na palach jednej reki zlicze. Szkoda ze wsrod polaków tak mało zrozumienia dla innych 🖐️

puffcia-> wcale nie pierwsza. I tak mnie nie rozumiecie i nie zrozumiecie a szkoda :o