Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamuska

NOEMI- jak sie Wam podoba to imie?

Polecane posty

Gość przyszla mamuska

Prosze o wypowiedzi. czy ktoras z Was moza nazwala tak swoja coreczke? Co o nim myslicie?

Gość tragedia do kwadratu
dupemi brzmi tak samo :P

Gość ujiop
fuuuuu

Gość klara 82
a czy mieszkając w Polsce sama chciałabyś mieć tak na imię?

Gość O jejku jejku po prostu ja
A mnie sie podoba. Sliczne, chociaz zadnej Noemi nie znam. Nie przejmuj sie zlosliwymi komentarzami. Same pewnie brzydko nazwaly sobie dzieci, teraz zaluja i nie chca zeby inne mamy laly ladne i oryginalne imiona swoim dzieciom:-)

dla mnie to ta sama klasa co Alan, Dzesika, Brajan, Nikol i inne... tyle, ze ma brzmiec bardziej tajemniczo..i nie mowie tego zlosliwie..

jesli ci sie podoba to poprostu ją tak nazwij:) każde imie niektórym sie będzie podobało a niektórym nie.......czy to będzie kasia noemi zuza czy beata..........

Gość oliina
Bardzo tajemniczo brzmi Dżessika Konopko , albo Brajan Kowalski...parodia!!!

Gość przyszla mamuska
Wiem, ze kazdy ma inne zdanie. jednym sie podoba a drugim nie. Szanuje kazdego wypowiedz, bo to przeciez wolny kraj. Ale chce po prostu wiedziec co myslicie o tym imieniu. Dziekuje dziewczynki za wypowiedzi i prosze o dalsze komentowanie. Pozdrawiam.

Gość 4r424r
ładne ale przecież obce uważam że puszczać wodze fantazji można ale przy nazywaniu psów a nie ludzi (no chyba że dziecko ma jakiś związek pochodzeniowy z kulturąw której występuje takie imię)

Gość tragedia do kwadratu
Co się nie przejmuj? Pyta o opinię, to ją przedstawiamy. I co ma tu jakaś twoja wyimaginowana (trudne słowo!) złośliwość do tego?

Gość dziewczyny jestescie zacofane.
Najlepiej niech da corce na imie Zofia albo Bozena, fajne... Babcie by sie cieszyly... Wiecie w ogole w ktorym wieku jestesmy? Wybieraj imie jakie tylko chcesz.A to akurat jest sliczne i bardzo oryginalne, jak juz wspominala jedna z kolezanek.

Gość ryszarda_P
Nie podoba mi się. Jeszcze do obcobrzmiącego nazwiska, uszłoby, ale np. Noemi Kapusta Noemi Nowak Noemi Pietrzak Fuj.

Gość boooom
Nie no polskie imiona ok, ale Bożena?? NIkt by sie nie ucieszył a szczególnie dziecko

Gość Noemi hihi
była w E=mc2......Włodarczyk ją grała:P, sie laska filmow naoglądała:D

Nie podoba mi sie, a do przedmówczyni-dlaczego jestem zacofana? Pytają mnie o zdanie, to odpowiadam. Oczywiscie, niech rodzice nazywają dzieci jak chcą-niepytana nigdy sie nie wypowiadam, ale tu padło wyraźne pytanie! I jesli zacofanie wyraża sie w posiadanych gustach, to wiele nie trzeba, by byc \"cofniętym\":P

Gość No to Ty tez sie naogladalas
I chyba tyle ogladasz, ze az we lbie Ci sie miesza...

O, zacofana? :D Parę rzeczy mi się nie podoba i to świadczy o moim zacofaniu? NIezła teoria :D Żałosne.... Nie podoba mi się imię Noemi.

Gość Moja corcia nosi te imie
Mnie sie podoba, choc dlugo nad nim sie zastanawialam. Jednak mieszkamy poza granicami Polski i nazwisko tez mamy nie "kowalski", "Nowak" tylko obcobrzmiace to calkiem fajnie to imie sie z nim komponuje. Do jednej z przedmowczyn... Nie ogladalam tego filmu i pierwszy raz o tym slysze. Wiec z filmu to napewno nie jest. Szukalam dla melej imion biblijnych i wlasnie znalazlam.

Gość boooom
tWOJA CÓRCIA NOSI TE IMIĘ A DRUGA PEWNIE FIONA- NO TO JUŻ WIEMY KIM JESTEŚ NIE UKRYWAJ SIE JUŻ!!

Gość Moja corcia nosi te imie
zlosliwa jestes i tyle, nie mam ochoty na konwersajce z osoba Twojego pokroju. Przykro mi naprawde, ze tacy ludzie istnieja na tym swiecie.

Gość to imie zydowskie
ladne zreszta, ale wypadaloby,zeby mialo jakies uzasadnienie w rodzinie, chocby odpowiednie nazwisko.

Gość yyyyyyyyyyyyyy
Jesli mieszkasz za granica to imie moze byc. Ale w Polsce!!!!!!!!

Gość _____________________________
nie , nie podoba mi sie

Gość A co ma piernik do wiatraka
to ze mieszkasz w Polsce to nie znaczy ze masz nadawać tylko imiona typu Kasia , Basia, Marysia, Asia, Tomek, Marcin, Jarek, Krzysiek, Grzesiek, zagraniczne imiona tez mozna nadawac

moja corka jest prostytutka i ja tez nikomu nie odmowie jak chce dupy. Dlatego wlasnie mysle tak o tym imieniu, biore przyklad z wlasnego doswiadczenia. Glupia jestem i w dodatku kurwa. Wybaczcie mi... Prosze. Ale gluprzej od siebie to jeszcze nie widzialam. No chyba ze moje dzieci, tez takie troche niedorobione:-)

Gość lola2222
To ludzie niepotrzebnie naśmiewają się w imion cudzych dzieci. Dzieci w przedszkolu nie wymyśliły sobie, żeby się śmiać z Jessiki czy Brajana, to rodzice ich tego nauczyli. Z Noemi jest podobnie- jak rodzice nie będą się śmiali z tego imienia, to Twoje dziecko nie będzie szykanowane.

Gość gjajka
Kobieto, chyba cię Bóg opuścił. Niektórzy to chyba leczą społeczną sfrustrację sądząc, że jak dadzą dziecku tak nieziemsko pretensjonalne imię to wyjdzie na to, że to dziecko (a zarazem jego rodzice) jest jakieś lepsze, niezyke, wybrane. Załosne. Potem nie pozostaje nic oprócz śmiechu jak sie widzic na liście Olimpię Baran albo Noemi Cebulę.

Gość gjajka
To dziecko będzie miało w życiu wiele problemów - nie dokładaj mu jeszcze jednego.