Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskimarek

Mam 170 wzrostu - jestem zalamany

Polecane posty

Gość Niskimarek

Prawda jest taka - dziewczyny instynktownie wolą wysokich.

Gość ziroczka
Nie dziwie sie, ze jestes zalamany

Gość ziroczka
A moze zostaniesz ksiedzem?

Gość Niskimarek
Może zostanę, w końcu i tak żyje w celibacie

a moj maz tyle samoco ty i jest kochany :) ja mam 164 wiec tez porazka nie?

zycie w celibacie z powodu wzrostu??? aha. a sa jeszcze jakies powody? moze po prostu masz nieswiezy oddech a czepiasz sie wzrostu?

Gość Do niskiego Marka
Wkurzaja mnie tacy niedorobieni faceci - tu nie chodzi o wrost, ty po prostu jestes cipa. wez sie za siebie chlopie, a nie placz z byle powodu. Wzrost - zalosne wytlumaczenie swoich niepowodzen

Gość zgadzam sie z przedmówczynią
dość już wiecznych narzekaczy!!!

kolezanka miala faceta swojego wzrostu - 165 i go zostawila idiotka. tyle ze nie z powodu wzrostu a jego przeszlosci... w kazym razie super facet byl i napewno nie zyli w celibacie :)

Gość Niskimarek
To już sobie ponarzekac na forum nie wolno? Nie jestem wysoki, co z kolei odbija sie na moim poczuciu własnej wartości, a to z kolei rzutuje na pewność siebie i sprawia, że jestem nieśmiały. A nieśmiałość powoduje dalsze problemy, taka zależność przyczynowo-skutkowa.

Gość kolejny stanczyk fajtlapa
zawsze wyjezdzaja tu tacy niedorobieni: za chudy, pryszczaty, niski, brzydki, bezzebny :P chlopy zrobta cos ze swoja psychika bo nikogo nie znajdzieta. kobiecie bardziej przeszkadza taki zalosny charakter niz wasz wzrost

Gość facet z krwi i kosci
Marku jak mi obciagniesz, to powiem ci jak zdobyc dziewcznyne. Przystajesz?

a ja przez 12 lat nosilam okulary - w wiekszosci za duze bo takie mama wybierala, mialam tez brzydka cere i plamy na zebach. do tej pory moja wiara w siebie nie stoi na mocnych filarach, ale jest duzo lepiej. z toba tez bedzie dobrze

Gość nojezusiczku
no wybacz bezzębny by mi przeszkadzał. nie znoszę niechlui. :P

zgadzam sie - bezzebny odpada na przedbiegach. sztuczna szczeka tez :P reszta jest do przyjecia.

nie strzelam :) zeby mozna wstawic. jakbym sie zakochala to i sztuczne ujda. gorzej jak prochnica zjadla ciekawe ilu adoratorow mialaby laska bez jednego zeba na przedzie (nie mowie juz o paru po wypadku)

Gość blondynki sa piekne
niski marku bardziej powinienes byc zalamany brakiem rozumu w glowie wystarczy zalozyc buty na koturnie 10 cm i juz jestes wysoki a jaki orginalny, jedyny w swoim rodzaju.

Gość gość
Ja mam 33 lata i 184 cm wzrostu, biegam i dbam o siebie. Mimo to nigdy w życiu nie miałem dziewczyny, bo odkąd pamiętam byłem i jestem nieśmiały. Nigdy się nie całowałem nawet, dziewczyna. Mam niskie poczucie wartości, i brakuje mi wiary w siebie. Tak więc, uważam, że wzrost nie ma znaczenia, tylko pewność siebie.

Gość gość
Niskimarek 2007.05.14 Prawda jest taka - dziewczyny instynktownie wolą wysokich. Prawda jest taka, że dziewczyny instynktownie wolą facetów co mają kasę. Wzrost i długość ku.....a, idą na drugi plan, a miłość między bajki.

Gość gość
Jestem kobieta sama mam 170 cm, lubie nosić szpilki i faktycznie powiem szczerze, że lubie wysokich facetów, wtedy czuje sie konfortowo... ale jest sporo niskich kobiet i dla nich będziesz idealny, także głowa do góry, wzrost to nie wszystko

Gość gość
moj facet ma 164 i nie zamienilabym go na zadnego innego