Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anittta

mój facet, nasza przyszłosć- boje się tego tego zwiazku

Polecane posty

Gość Anittta
a z tym boksem to tak sie zastanawiam czasami jak on sie nie boi tak się bić , ja się boję o niego, tzn zawsze sie boję że wróci ze złamanym nosem albo pęknietym łukiem brwiowym :O albo coś mu się stanie. Ale nigdy się nic niedzieje i wiem ze on to uwielbia, ale nie wiem czemu faceci niektórzy tak maja :D

Gość aaaakkkkaaaakkkk
też własnie nie wiem po co lubia się bic i dostawać, jak mozna to lubic wogóle??? Ale nie wszyscy bo duzo jest facetów spokojnych którzy nienawidza zadnej przemocy

Gość Puffcia
naturalne jest ze jak sie kogos kocha i mysli to są zmartwienia i obawy ze cos sie może mu stac!!Ale uwazam ze powinnas cieszyc sie ztego ze ma jakies hobby i lub to robic gorzej by bylo jakby niemial hobby a tylko koledzy i imprezy!

Gość sebiiiiiiiiii
a ja myśle że po ślubie z niego wyjdzie wszystko co złe :(

Gość sama tak robie
patrz jak zyje jego rodzina sama tak bedziesz zyla????????????????????

Gość dddwwdd
Puffcia bo uprawia boks i jest sierotą???! Równie dobrze z każdego może coś wyjść... ;D

Gość dddwwdd
przepraszam, to było do sebi(i)

Gość badz czujna
WIESZ moim zdaniem jest cos w tym ze sie obawiasz... boks jest bardzo urazowym sportem, glownie ciosy sa kierowane w glowe nikgdy nie wiadomo, ktory cios cos mu przestawi ogolnie osoby ktore trenuja taki sport sa bardzo impulsywne nerwowe i brutalne mialam kiedys kolezanke ktora miala meza boksera sielanka trwala pare lat po czym jemu bylo za malo walk na ringu szukal zwady w innych miejscach w barach , dyskotekach , nawet w ...domu odeszla z reszta boks to nie tylko agresja to rowniez wiele chorob- chciazby parkinson ogolnie zycze Ci powodzenia i licze ze bedzie wszystko super jednak glowa to glowa zawsze trzeba ja chronic

Gość Anittta
nie było mnie chwile i znalazłam mój wątek , "badz czujna " dziękuje ci , też sie własnie boję o niego, ten sport jest jednak bardzo urazowy ale przecież nie mogę mu robić wymówek i tego zakazywać, bo wiem ze to kocha. No mam nadzieję że z nami nie będzie jednak jak w zwiazku twojej koleżanki :( Zresztą tak po cichu to mam nadzieję ze jeszcze troszkę na to pochodzi i kiedyś mu przejdzie...

Gość Andrrzej 28
wiesz co ja wątpie żeby mu przeszło tak szybko, jak kocha boks i robi to od lat i jest to jego pasja to musisz to zaakceptowac. A gdzie wyżyje energię i agresję jak nie tam? Widaćsprawia mu to przyjemnosć. Mam kupla który też chodzi na boks i też bardzo to lubi i nigdy nie bił swojej dziewczyny więc głowa do góry :) A to że ma jakas tam przeszłosc nie dobrą to kto jej nie ma ;) A rodzicami sie nie przejmuj , powiedz im zebędziecie razem i muszą to zaakceptować.

napisze cos w zwiazku z tym ze rodzice go nie akceptuja. bylam 4 lata z facetem, moja mama go nie akceptowala, rozkladala go na czynniki pierwsze i szukala wad mimo ze nie byl ksieciem z bajki ale nie byl tez shrekiem. ja go kochalam. po 4 latach zerwalam z nim ale ja tak zdecydowalam. przez te 4 (no moze 3 lata ) musialam znosic komentarze matki, wrozenie mi czarnej przyszlosci itd. teraz moja mama sie zakochala , pierwszy chyba raz w zyciu. lata za tym swoim lubym jak ogonek. powiedziala mi ze dopier teraz rozumie co to milosc i ze teraz mowi mi - milosc najwazniejsza i nic inego, i ze teraz rozumie jak mi bylo ciezko i jaka krzywde mi robila oddalajac mnie od mojego ex.

Gość Anittta
FREDDA ale dobrze że twoja mama przynajmniej to zrozumiała i przyznała sie do błędu :) Z moja mamą chyba nie mogę liczyć na cud :( Ma klapki na oczach - bandyta i koniec :( I nie przetłumaczysz nic. Jak dzwoni do mnie a on odbierze to nawet mu normalnie dizeńdobry nie powie tylko zimno jak lód mnie prosi do telefonu :O